Capitolul 39

1.3K 152 8
                                    

Ajunsi in restaurantul hotelului, ne-am asezat amandoi la o masa de doua persoane si asteptam meniul. Aaron se uita atent la mine si simteam cum ochii sai negri imi studiaza fiecare parte a fetei. La un moment dat in coltul gurii a aparut un mic zambet si a oftat scurt, lasandu-se pe spatarul scaunului.
-La ce te gandesti? Intreb eu.
Aaron a bufnit si a raspuns rapid.
-La nimic.
-De ce ma minti? Am ras jucaus.
-Ma gandeam la cat de sexy e corpul tau sub mine... Ar trebui sa filmam asta.
Mi-am marit ochii si m-am inecat cu propria-mi saliva.
-C-Ce?
Aaron a inceput sa rada cu pofta, in timp ce am primit si meniurile.
-Glumeam. Zice si imi ciufuleste parul. Cu toate ca nu am mintit cand am spus ca esti sexy.
Am zambit si am deschis meniul. Mi-am ales ceva si i-am spus lui Aaron preferinta mea. Pe deasupra, a comandat si o sticla de sampanie.
Aaron inca se uita ciudat la mine. Tinea mana intinsa pe masa, asa ca l-am atins usor cu buricele degetelor, pentru a-l trezi din transa, dar acesta ma prinse de mana si o tinea strans. Degetele sale se intersectara cu ale mele, in timp ce eu deveneam o rosie, iar el se abtinea sa nu rada. Imi strangea palma asa de tare incat imi venea sa tip, dar nu puteam reactiona asa intr-ul restaurant cu o gramada de lume in jur.
-Jimin, inceteaza. Am spus eu fastancindu-ma si inghitind in sec de durere.
-Te iubesc mult de tot, Rain.
Zise si imi da drumul la mana ce fuse strivita. Mi-am dus mana la gura, pentru a o saruta-o, dar Aaron a fost mult mai rapid, astfel incat mi-a sarutat el mana.

Intr-un final, mancarea noastra a ajuns. Am mancat tot imediat cu pofta, iar la final Aaron a desfacut sticla de sampanie. A pus in ambele pahare, iar unul din ele mi l-a da mie. Am dat imediat lichidul pe gat, reactia lui Aaron fiind neobisnuita. In general, m-ar fi certat pentru ca da, nu am voie sa beau alcool. Dar acum, doar a ridicat o spranceana si mi-a mai pus in pahar. La fel am procedat si aici. Dar Aaron nu a luat decat o gura, iar eu, ajunsesem sa golesc sticla.

Am inceput sa rad ca un nebun privindu-l pe Aaron ce tot se holba la mine decand am ajuns. Simteam cum scaunul se invarte cu mine si mintea mea nu mai era limpede, gandurile erau de altfel amestecate si nu mai puteam lega doua propozitii.
-Sa plecam. Esti mort de beat. Zice Aaron. Ma ridic de pe scaun sprijinidu-ma in masa, insa atunci cand pumnii mei se desprind, picioarele mi se inmoaie si totul se invarte. Tot ce stiu e ca luasem o cazatura zdravana. Aaron m-a luat pe sus, tinandu-ma in spate si a mers cu mine pana in camera noastra de hotel, in timp ce eu ii cantam si bolboroseam chestii, sau il muscam de urechi fapt ce nu il deranja foarte tare.

Lipsit de sentimente ~yaoi~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum