Capitolul 27

1.6K 194 14
                                    

Cautam pe toate rafturile frisca, dar nu gaseam nicaieri. La naiba cu asta... Cand intr-un final am renuntat, chiar in fata mea era ultimul tub. Am zambit victorios si am fugit spre caserie platind totul.
Ajuns din nou "acasa" am aruncat pungile pe canapeaua din living si am fugit in camera lui Aaron sa ma schimb cu ceva mai... Incitant pot spune. Am luat o camasa alba, ce imi ajungea pana la genuchi si am lasat-o desfacuta la doi nasturi, si am schimbat boxerii cu unii negri. Bun, acum trebuie sa il fac sa se uite macar putin la mine. Nu sunt chiar asa de urat. Mi-am ciufulit putin parul in oglinda si am coborat jos, facand pop-corn. Aaron iesise de la baie chiar atunci cand am terminat totul, si m-am dus in living, unde ma astepta intins pe o canapea si cu telefonul in mana. Nici macar nu ma privea...
M-am asezat pe covorul pufos de jos avand bolul cu pop-corn in mana si am pus CD-ul.
-Incepe filmul...
Am soptit eu fara sa il privesc.
-Deci asta vroiai sa facem? Si-a dat ochii peste cap si a privit la tv, unde erau prezentate personajele. Dupa cateva minute, cand filmul deja incepuse, Aaron se dadu jos de pe canapea si s-a asezat pe jos, langa mine. A luat un pumn de floricele, iar cand m-a privit mai atent, si-a marit ochii. Privirea i-a cazut pe camasa ce imi lasa intreg pieptul dezgolit, iar mai apoi pe picioarele mele goale. Am zambit slab cand am vazut ca ma studia atat de atent, dar o rabufnire a lui m-a facut sa ma sperii. A oftat nervos, strangandu-si pumnii cu putere, ca mai apoi sa isi mite din nou privirea de pe mine, la film.
-Misca-te si schimba-te. Nu impresionezi pe nimeni.
Mi-a spus el strangand din dinti. Mi-am marit gura, socat.
-D-Dar e cald...
-PLEACA ODATA!
A urlat el la mine. Mi-am incruntat sprancenele si "mi-am lipit fundul de podea". Nu aveam de gand sa plec pentru ca asa vroia el.
-Nu. Am raspuns scurt si m-am uitat linistit pentru 2 minute la tv, dupa care doua maini puternice m-au apucat de umeri si m-au impins puternic pe podea. Am scancit si mi-am inchis ochii.
-Au... Doare.
Se simtea de parca toata greutatea lui Aaron era pusa asupra umerilor mei.
-M-Ma ranesti! Am tipat eu in zadar. Si-a luat o mana dupa umerul meu, in timp ce cealalta inca era neclintita, tinand-o cu acceasi putere incat mana stanga deja imi amortise. Mi-a ridicat cu brutalitate picioarele, punandu-le de-o parte si de alta a corpului sau, dupa care m-a apucat de par si mi-a tras fata extrem de mult de a lui.
Chipul ii era nervos, si... tremura. Aaron chiar tremura.
-Rain, saruta-ma.
-C-Ce sa fac? ma balbai eu.
-Saruta-ma pana nu fac ceva ce vom regreta amandoi! Calmeaza-ma! Te implor!

Lipsit de sentimente ~yaoi~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum