Capitolul 47

1K 105 5
                                    


Am simțit o presiune pe buzele mele, iar apoi pe tot corpul. Mi-am deschis leneș ochii. Știam cine e, așa că mi-am etalat dinții printr-un zâmbet larg în fața lui. 

-De ce ai adormit pe canapea? Avem un pat mai mare sus. 

A zis el sărutându-mi fruntea. 

-Eram obosit. 

Mi-a arătat o privire tristă și și-a dat părut tocmai tuns din ochii. 

-Acum mai ești? A zis și a început să râdă.

-Nu cred. M-am alăturat și eu râsului său și l-am sărutat lung, jucându-mă puțin cu limba sa caldă. 

Preluam eu controlul, fapt ce știam că îi displăcea lui Aaron, așa că m-am oprit din sărut așteptând ca el să îmi dea tricoul jos. Așa și făcu, după o lungă examinare a feței mele.  M-a sărutat din nou și m-a întins pe canapea. 

Aaron s-a oprit și s-a uitat la mine cu subînțeles, după care  a scos din buzunar un fel de inel, doar că mai mare. Mi-am mărit ochi, mirat, când acesta mi l-a arătat și a început să-mi dea jos pantalonii. Nu știam ce efect avea acel inel, însă eram pe mâini bune. 

Boxerii mai au dispărut, iar ceva îmi strângea madularul. M-am uitat la ceea ce făcea Aaron și  mă speria. Se simțea puțin inconfortabil. După ce acel "inel" a fost pus, Aaron a început să își plimbe mâna pe penisul meu. Simțeam cum devin erect, însă nu plăcere. După aceea a introdus un deget în mine și mi-a sărutat scurt capul erect. A început să facă mișcări de du-te vin-o în ambele părți.După câteva minute, madularul meu începuse să doară, deoarece nu îmi puteam da drumul. Mă simțeam ciudat, la fel și corpul meu ce începuse să tremure datărită presiunii. Aaron a continuat așa minute bune, până când, ca prin minune am putut să îmi dau drumul odată cu un geamăt imens de plăcere. Am încercat să îmi opresc respirația sacadată, după care Aaron a revenit la buzele mele, presăruduși-le pe  ale ui peste.

-A fost bine? 

Am răsuflat usurat si i-am raspuns soptind:

-Foarte bine.

Eram în culmea fericirii. Asta până când am auzit soneria. Cine putea fii? Mi-am mărit ochii și gândul mi-a zburat imediat la roșcatul ce aproape îmi dislocase umărul. Am ieșit repede de sub trupul încălzit a lui Aaron și mi-am tras pantalonii pe mine, după care mi-am adunat tricoul de jos și în timp ce am fugit spre ușa, l-am îmbrăcat. Am dechis cu frică ușa, și am rasuflat ușurat. Poștașul îmi dăduse o cutie și un plic, după care dispăru imediat ce am semnat niște foi.

Am deschis plicul, ce nu avea nici o adresă sau nume pe el. Aaron venise lângă mine și îmi luă acel plic din mână.

-"Cadou de casă nouă"? Ce e acolo? zise Aaron.

Am deschis cutia nu foarte mare văzând un trandafir ofilit. Arăta destul de înfricoșător. 

-Cine pune trandafirii în cutie? zic eu puțin confuz.

-Cine vrea să ne spună ceva. Își drese tonul Aaron și își luă geaca din cuier, după care ieși din casă.



Lipsit de sentimente ~yaoi~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum