Capitolul 36

1.4K 158 9
                                    

Ne-am luat amadoi bicicletele si mergeam calm pe langa ele, in timp ce se innopta. Era iunie, si caldura era extrem de molesitoare. Intr-un final, am ajuns la o cabana din lemn. M-am oprit, privindu-l pe Aaron cum isi lasa bicicleta si descuie usa cu acea cheie primita de la Max. Am zambit si l-am urmat pe Aaron. Intrati in cabana cu o singura camera, acela fiind dormitorul ne-am aruncat amandoi in pat extenuati.
-A fost o zi incarcata.
Spune Aaron.
-Nu mai pot. Sunt rupt.
Am zis eu rapid. Aaron si-a proptit capul in mana dreapta si ma privea atent. M-am uitat putin in ochii sai si brusc fata lui s-a apropiat extrem de mult de a mea, pana cand mi-a atins buzele cu ale sale. A stat asa cateva secunde, pana cand a marit sarutul, ducandu-l la un alt nivel. Unul mai erotic, ce imi facea corpul sa se foiasca nelinistit.
Dintr-o simpla miscare Aaron s-a pus peste mine, nedespartindu-si buzele de ale mele. Se juca cu ele, si le musca haotic, pana cand a devenit mai calm si si-a introdus limba in lacasul meu umed si cald. Avea un gust dulce, si mi-am inchis ochii, lasandu-ma purtat de jocul nostru. A fost un sarunt lung, cu scurte pauze pentru a respira. Usor, m-am trezit fara tricou, si cu Aaron ce imi tachina sfarcul stang cu gura, muscandu-l si apoi lingand zona indurerata, iar celalalt era corupt de mana sa ce facea mici cerculete in jurul sau. Ma lasam prada placerii, fara a realiza ca el, chiar el, Aaron face asta de buna voie.
S-a oprit un scurt timp si m-a privit putin speriat.
-Cum e? Se simte bine? Ma intreaba si ma priveste fix in ochi.
Am dat din cap, inrosindu-ma in intregime la fata.
-D-Da... Se simte foarte bine... Nu te opri. Am zis si l-am tras peste mine, incepand din nou sarutul, cat timp Aaron imi dadea jos pantalonii. Ramas doar in boxeri, ma fastacesc sub el de teama de a nu se opri din nou, ca atunci cand eram in masina. Acum nu are cine sa ne deranjeze, dar mi-e frica si nu vreau sa se opreasca. Chiar vreau sa se simta si el bine, nu doar eu.
La un moment dat, Aaron si-a dat si el tricoul jos si a revenit din nou la buzele si la gatul meu, pe care il musca infometat.
Am gemut slab cand mainile sale au coborat pe talia mea iar el a ras putin.
-Inca nu ti-am facut nimic. Zice zambind.
-Nimic? Aaron, eu mor de placere aici. Tu numesti asta nimic? Am suras pervers si l-am sarutat din nou.
Imi doresc ca noaptea asta sa nu se termine niciodata.

Lipsit de sentimente ~yaoi~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum