Capitolul 37

1.4K 150 26
                                    

Lasat prada mangaierilor lui, imi tot incordam spatele si devenea incomod. Aaron mi-a dat jos boxerii pe care ii arunca pe podeaua rece si reveni la buzele mele. Mana sa stanga o tinea strans pe a mea, iar cu dreapta trase patura alba si pufoasa peste trupurile noastre.
Aaron s-a pozitionat mai bine intre picioarele mele si a intrat usor in mine. Nu mai simtisem de mult asta. De cand tatal meu... Dar cu Aaron e diferit. Nu eram obisnuit cu sentimentul asta si era incomod, dar nu imi displacea deloc.
Aaron era cu totul in mine, si tot nu puteam crede ca el chiar o face. A tras mai bine acea patura pe noi, si a inceput sa se miste, in timp ce imi saruta fiecare particica a pielii.
-Daca te doare, spune-mi. Am sa ma opresc. Spune marind viteza miscarilor.
-Continua. Nu-ti fa griji.
Astfel, incepu sa se miste si mai tare, corpul meu miscandu-se puternic odata cu penetrarile rapide. Respiram sacadat si durea foarte tare, dar incercam sa nu arat asta asa ca am inceput sa scot un fel de gemete de placere, care defapt nu erau deloc. Chiar durea... intr-un final am simtit o caldura acolo jos, dandu-mi seama ca si-a dat drumul in mine. Am scancit atunci cand a iesit si a revenit asupra buzelor mele ce au fost stresate toata noaptea. Eu inca nu imi dadusem drumul, asa ca Aaron se juca cu mana pe membrul meu, iar limba lui facea cercuri pe abdomen, pana cand, cu greu, am reusit si am ejaculat.
Aaron si-a inchis pantalonii si s-a intins in pat langa mine, tragand patura peste noi. M-a imbratisat strans si mi-a sarutat gatul.
-Esti bine? Intreaba el vazandu-ma ca deabia misc.
-Sunt bine. Mereu voi fi ok cand tu esti langa mine.
M-a strans si mai tare in brate si a inchis ochii, adormind imediat. Insa, eu, nu puteam dormi. Inca simteam o durere ingrozitoare. Cu greu am adormit si eu, putand sa ma odihnesc mai bine, simtindu-ma protejat.

Era dimineata, iar eu ma trezisem foarte voios. Inca mai aveam acea durere localizata acolo, dar era suportabila. Am coborat din pat si mi-am luat hainele de pe jos, imbracandu-ma repede cu ele si am iesit din cabana. Direct l-am vazut pe Aaron ce privea peisajul de dimineata al muntilor si m-am asezat langa el, punandu-mi capul pe umarul lui.
-Aaron...
-Da, Rain?
-Stii.. daca te intreb ceva, vei proceda la fel ca data trecuta?
-Daca e aceeasi intrebare... A oftat lung, stand pe ganduri. O sa iti raspund.
Am tacut si am asteptat explicatiile lui Aaron ce intarziau sa apara. Era de parca isi facea curaj sa povesteasca toate astea, si nu stia de unde sa inceapa, dar incerca. Asta pana cand a inceput... Si mi-a explicat tot. Tot ceea ce nu intelesesem. Acum, realizam de ce e asa. Si de e Alexys se comporta asa.
Stiam tot...

Lipsit de sentimente ~yaoi~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum