Dark-Find-Light (Larry)

By majusek

247K 15K 1.7K

Louis-je mi 16 let chodím do druháku na střední, jsem gay a na škole mě šikanuje Harry a ta jeho partička. Má... More

1Kapitola-Seznamení
2Kapitola
3.Kapitola-Záchody
4-Louisovo břicho
5-Sprcha
6-Louisův pokoj
7-Gauč
8-Boxerky
9-Postel
10 Niall
11-Horor
12-Párty
13-Pusa?
14-Harrietka
15-Pondělí
16-Ku**a Harolde nech ho!!
17-"A-asi by jsme m-měli jít"
18-H:"Sakra Louisi co si to proved?!"
19-Koupelna
20-Podáš mi ten ručník?
21-"Louisi dělej utíkej pro pomoc myslím že přestal dýchat"
22-SMS-Dobrou Boo :*
23-"Cože!!?!!"
24-*To mě jako balíš nebo co?... *
25-Bůh s nádherným zadkem
26-"Ne Harolde pusť mě já se vážně bojím"
27-"Ale já nechci a ty taky ne"
29- Egoistický idiot
30-Nenechal bych tě tady samotného
31-"...A nejvíc tě nenávidím za to že jsi mě donutil se do tebe zamilovat..."
32-Když ti bude nejhůře koukni se na oblohu
33-End
34-Epilog
Poděkování+Bude pokračování??
Hate or Love?
37-Korekce
😍Nová povídka😍
Pokračování Nové Povídky End Of The Story

28-L:"Ty jsi takové trdlo"

6.6K 414 49
By majusek

!+!

Harry

Nemůžu uvěřit tomu, že mě taky líbal a už vůbec nemůžu uvěřit tomu, že si ho právě nesu do stanu a on mi přitom obdarovává krk polibky...... je to neskutečný pocit. Takhle skvěle jsem se ještě nikdy necítil, při každém doteku mám husí kůži a při polibcích cítím motýlky v břiše, tohle se mi ještě nikdy nestalo.

L:"Hazz už tam budem?" zamumlal mi do krku a pokračoval ve své práci "J-jo už js*Ach*me skoro t-t-tam" políbil mě na klíční kost. "Lou?" oslovil jsem ho a on se na mě podíval a já ho začal líbat na rty. Trochu se zavrtěl přičemž se nám oboum dostalo slastné tření, oba jsem si zavzdychali do úst a já myslel že každou chvíli vybouchnu z toho napětí v mém těle.

L:"Harry myslím ž-že by jsi si m-měl p-pospíšit" pošeptal a já přidal do kroku, ale v té tmě jsem neviděl pod nohy a o něco jsem zakopl. Znáte to když o něco zakopnete a aby jste nabrali balanc tak dá se říct se rozběhnete dopředu? (Menší záchvat smíchu když jsem si to představila :D ještě když se mi to už několikrát taky stalo :D) tak přesně to se mi stalo. Zaslechl jsem Louiho bolestné zasténání a při tom ,,běhu,, jsem zakopl o něco dalšího takže jsem se ,,rozběhl,, ještě víc a pak zastavil.

"Lou jsi v pohodě" koukl se na mě a oba dva jsme dostali záchvat smíchu. Smáli jsme se fakt hodně a já už to neustál tak jsem si sedl na zem tak že Loui seděl v mém klíně a oba jsme se pořád smáli. L:"Ty jsi takové trdlo" smál se dál a já jsem si všiml, že mu ze rtu teče trocha krve "Jsi v pořádku?" zeptal jsem se pořád veselím hlasem ze smíchu. L:"Jo jsem proč bych nebyl? A ty?" optal se mě a zadíval se mi do očí "Já jo jen tobě teče ze rtu krev" L:"Fakt? Jsem si ho asi prokousl při tom tvém běhu" začal se zase smát, přičemž se mi zavrtěl v klíně a já se trhaně nadechl a znovu jsem se přisál na jeho rty.

Vášnivě jsme se líbali a buď se zavrtěl on a nebo já pod ním a tím jsme získávali malé tření. Po chvíli jsme se od sebe odtáhli "A-asi by jsme měli jít začíná mě pořádně studět zadek" zasmáli jsme se a Louis ze mě vstal a pomohl vstát i mě. Když jsme byly oba na nohách tak už chtěl jít, ale já ho zastavil jen se na mě nechápavě podíval. Neměl jsem na sobě triko a k tomu jsem měl na sobě mokré kraťasy takže mi začínala být zima když mě nezahříval Louis "Takhle mi je zima" postěžoval jsem si L:"Jak to myslíš takhle" "No že když jsem tě nesl tak si mě zahříval a teď mi je zima" L:"Ale já se cítím jak malé dítě když mě nosíš" udělal jsem na něj psí oči a než něco řekl už jsem ho měl na rukách a mířil ke stanu. Louis mi rukama kreslil různé tvary po zádech a já ho hladil po zadečku. Za necelé 2 minuty jsme už byly v ,,kempu,,.

Louis

Harry mě donesl až ke stanu před kterým mě postavil a rozepl ho. Vlezli jsme si dovnitř a ani na chvíli nezaváhali a začali jsme se dychtivě líbat, přičemž si Harry sedl a já jsem se mu usadil na klíně. Ruku jsem měl za jeho krkem čímž jsem si ho k sobě přitahoval, Harry si mě držel jednou rukou za bok a druhou za zadek který jemně mačkal a já jsem se na něm různě vrtěl a tím nám dopřál slastné tření díky čemuž jsme si oba navzájem vzdychali do úst. Harry se odtáhl a koukal se mi do očí H:"Louisi jsi si tím jistý?" "Proč bych nebyl?" H:"Já myslel, že jsi ještě nikdy s nikým nespal" cítil jsem se trapně a styděl jsem se za to "N-ne j-ještě ne a-a je t-to problém?" zeptal jsem se a pohledem jsem těkal všude možně jen ne na Harryho.

Harry mě chytil za bradu a jemně mi hlavu zvedl tak aby jsem se na něj podíval a jemně mě políbil H:"Lou jasně že to není problém právě naopak" usmál se na mě povzbudivě a znovu mě políbil H:"A nemusíš se za to stydět je to přece normální" znovu se usmál a tentokrát jsem ho políbil já H:"Takže?" zeptal se a já jen přikývl nebylo mi to moc příjemné o tom mluvit a tak jsem se znovu vrhl na jeho rty a rukama jsem zkoumal jeho vypracované břicho a hrudník. Harry zahačil prsty za lem mého trička a pomalu....až příliš pomalu mi jej sundával, když mi ho sundal nechtěl jsem aby si mě prohlížel. Nejsem si sám sebou vůbec jistý a tak jsem se na něj co nejvíce namáčkl a líbal jsem ho.

Harry se odtáhl a trochu se zasmál H:"Louisi snad se nestydíš" zasmál se a chtěl se trochu zaklonit aby na mé tělo lépe viděl, ale já mu to nedovolil H:"Ale noták Louisi vždyť už jsem tě viděl několikrát a to dokonce celého nahého" "J-já vím já jen...... nemohl by jsi mít zavřené oči?" zasmál jsem se té hlouposti co jsem vypustil z pusy a Harry se taky zasmál H:"Ne když mám před sebou někoho tak nádherného" špitl, začal mě líbat a přitom mě opatrně položil na záda.

Sedl si a celého si mě začal prohlížet "Harry přestaň se..." skočil mi do řeči H:"Jsi nádherný Boo nemáš se vůbec za co stydět" usmál se na mě a znovu mě políbil na rty ze kterých přešel na můj krk, kde mi udělal pucflek, který jen tak nezmizí.

Zrychleně jsem dýchal a když mi přejel jazykem po mé naběhlé krční tepně zavzdychal jsem. Z krku pokračoval přes klíční kosti, bradavky, několikrát mi obkroužil jazykem pupík a skončil na mém podbříšku. Já jsem pod ním vzdychal a kroutil jsem se jak žížala. Jsem až moc lechtivý, ale tohle bylo neskutečně příjemné. Harry se vrátil zpět k mým rtům a já nespokojeně zabručel na což se on jen usmál a dál jsme se líbali, rukama mi jel po hrudníku až k lemu mých tepláků za který zahačil prsty a odpojil se od mých rtů.

H:"Ještě si to můžeš rozmyslet" šeptl a v jeho očích se zablýskala nejistota a možná i trochu strach? "Já si to nechci rozmyslet" políbil jsem ho, on se do polibku usmál a začal mi sundávat tepláky rovnou i s boxerkama. Když jsem je měl dole zase si mě začal prohlížet a tak jsem si ho přitáhl do polibku. Začal jsem mu taky sundávat jeho mokré a studené kraťasy. Nechápu jak v nich vydržel tak dlouho já už bych asi umrzl.

Znovu jsme se začali líbat a Harry mi přejel rukou po mém už docela vztyčeném kamarádovi. Harry na tom byl stejně a já docela nahlas zavzdychal. H:"Jsi tak citlivý" zašeptal mi do ucha a zatahal mé lehce zoubky za lalůček "A to je špatně?" polekal jsem se H:"Právě naopak.....jsi prostě dokonalý" zašeptal a políbil mě.

Potom se odtáhl a šáhl po svém batohu a něco v něm hledal. Nakonec z něj vytáhl lubrikační gel a já se musel začít smát H:"Co je?" zasmál se "Já jen...jak tě napadlo ho vzít?" H:"Já ani nevím, ale budeš za něj ještě děkovat" zasmál se a já se trochu polekal "Hazz?" H:"Copak?" "B-bude to b-bolet?" zašeptal jsem skoro neslyšně, Harry se naklonil a políbil mě H:"Jenom chvíli pak už jsi to začneš užívat neboj" usmál se na mě povzbudivě a znovu mě políbil H:"Ale aby tě to tak moc nebolelo tak si tě připravím dobře?" "J-jak?" H:"To uvidíš" dal si trochu gelu na prsty a potom mě znovu položil na záda a nalehl na mě.

Začali jsem se líbat a já ucítil něco studeného na mém vstupu což mě polekalo a já vypískl H:"To nic neboj se, hlavně se uvolni.....trochu to zabolí, ale to přejde" políbil mě a zasunul do mě jeden prst, přičemž jsem pevně stiskl víčka k sobě a cítil jak mi po tváři teče slza. Harry ji hned utřel, políbil mě a šeptal mi uklidňující slova do ucha. Vážně to bylo nepříjemné a dost to bolelo. Začal ve mě prstem různě kmitat a bolest přešla jenže hned na to přidal další prst a potom ještě třetí. Sice to bolelo, ale byl to neuvěřitelně krásny pocit.

Po nějaké té chvíli ze mě prsty vytáhl a já nespokojeně zamručel. Harry se posadil a vzal do ruky gel a otevřel ho "M-můžu?" zeptal jsem se, udiveně se na mě podíval H:"Jsem rád že jsi se zeptal....musíš" usmál se a trochu mi ho vymáčkl na ruku. Chvíli jsem zaváhal, ale řekl jsem si, že nad tím nemůžu tolik přemýšlet a tak jsem chytil Harryho penis do ruky a začal po něm pomalu přejíždět aby byl celý od gelu. Harry u toho zaklonil hlavu a slastně vzdychal kousajíc se do spodního rtu.

H:"L-lou...Aach bože....jestli...budeš p-po.....udělám s-see" vzdychal a tak jsem toho nechal. Tochu nespokojeně zabručel, ale začal mě líbat a naznačil mi abych šel na čtyři "Ne j-já chtěl bych na tebe vidět" řekl jsem, políbil mě a položil mě zase na záda a pod záda-zadek mi dal polštář H:"Takhle tě to bude méně bolet" odpověděl na můj nechápající výraz.

Dal mi pusu sladkou pusu na rty a malinko se odtáhl H:"Můžu?" přikývl jsem a ucítil jsem na svém vchodu špičku jeho penisu H:"Hlavně se uvolni a dýchej dobře?" přikývl jsem a on do mě začal opatrně vnikat, ale zatím jen po špičku, bolestně jsem vykřikl a do očí se mi nahrnuli slzy H:"Louisi dýchej" připomněl mi když jsem kvůli bolesti dokonce nedýchal.

H:"Promiň,.ale bude to tak lepší" řekl z ničeho nic a než jsem stačil zareagovat byl ve mě až po kořen, to už mi bolestí začali stékat slzy po tvářích a já jsem zarýval nehty do Harryho zad H:"Promiň, Promiň, promiň" šeptal mi do ouška a líbal mě na krku "T-to j-je v-v-vpořádku" vykoktal jsem ze sebe, věděl jsem že ví co dělá a že to tak bylo lepší.

Konečně bolest začala ustupovat a Harry se pohnul trochu dozadu a zase zpátky sice to bolelo, ale ten krásný pocit slasti byl větší H:"Mám toho nechat?" "Opovaž se" políbil jsem ho "Pokračuj" pobídl jsem ho, on mě ještě políbil a začal se pomalu pohybovat, po chvíli bolest ustoupila úplně a já jsem si to mohl plně užívat. Oba jsme vzdychali docela nahlas a tak jsme se snažili alespoň trochu umlčet polibky.

"J-jo přesně....přesně tam...božee" zavzdychal jsem když se začal trefovat do ,,toho,, místečka a já myslel, že každou chvíli exploduji. Slastí jsem Harrymu jednou rukou zarýval nehty do zad a druhou jsem měl na jeho perfektním zadečku a sem tam jsem si ho za něj přitáhl H:"Kurva....Louuu.....jsi tak kurevsky dokonalý" vzdychal a vytvářel mi rty malé flíčky na krku. Ještě chvíli se ve mě pohyboval než jsme se oba dostali až na samotný vrchol. Harry ve mě ještě chvíli zůstal když jsme se snažily srovnat svůj dech aspoň trochu do normálu přičemž jsme si vyměňovali polibky.

Nakonec ze mě pomalu vystoupil a natáhl se pro kapesníčky s kterými mi setřel bílou tekutinu z břicha. Lehl si vedle mě a přitáhl si mě k sobě do objetí, já se uvelebil na jeho hrudníku a on nás přikryl. Políbil mě do vlasů H:"Byl jsi úžasný Lou" špitl "To ty" usmál jsem se na něj a políbil jsem ho. Byly jsme úplně vyřízení a tak jsme po chvíli oba usnuli.

Dobře a teď se jdu definitivně někam zahrabat :D.... Já se tak stydím :D No ale docela dost jsem se rozepsala 1900 slov :D Můj rekord Tak doufám že si toho budete trochu vážit (tím myslím i to že jsem vám to popsala) :D :D :D :D No nic :D Přestanu se vykecávat Doufám že se vám díl alespoň trochu líbil a nijak vás nepohoršil :D


Continue Reading

You'll Also Like

27.8K 1.2K 18
Louis žije se svojí milující rodinou v Doncasteru ale do jeho života se připlete mladý a pohledný učitel Harry Styles. Co se stane když Louisovi nap...
5.4K 772 7
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
19K 1.6K 24
„Drž klapačku a pojď zkoušet." zašeptal Harry a spojil jejich rty v jedny. Louisovi se v těle rozlétli motýlci, prsty mu brněly a hlava se motala. Ne...
4.2K 225 36
Miluju ho nebo nenávidím? Příběh nemá nikoho urazit jedná se pouze o vymýšlený příběh‼️