Dark-Find-Light (Larry)

Від majusek

247K 15K 1.7K

Louis-je mi 16 let chodím do druháku na střední, jsem gay a na škole mě šikanuje Harry a ta jeho partička. Má... Більше

1Kapitola-Seznamení
2Kapitola
3.Kapitola-Záchody
4-Louisovo břicho
5-Sprcha
6-Louisův pokoj
7-Gauč
8-Boxerky
10 Niall
11-Horor
12-Párty
13-Pusa?
14-Harrietka
15-Pondělí
16-Ku**a Harolde nech ho!!
17-"A-asi by jsme m-měli jít"
18-H:"Sakra Louisi co si to proved?!"
19-Koupelna
20-Podáš mi ten ručník?
21-"Louisi dělej utíkej pro pomoc myslím že přestal dýchat"
22-SMS-Dobrou Boo :*
23-"Cože!!?!!"
24-*To mě jako balíš nebo co?... *
25-Bůh s nádherným zadkem
26-"Ne Harolde pusť mě já se vážně bojím"
27-"Ale já nechci a ty taky ne"
28-L:"Ty jsi takové trdlo"
29- Egoistický idiot
30-Nenechal bych tě tady samotného
31-"...A nejvíc tě nenávidím za to že jsi mě donutil se do tebe zamilovat..."
32-Když ti bude nejhůře koukni se na oblohu
33-End
34-Epilog
Poděkování+Bude pokračování??
Hate or Love?
37-Korekce
😍Nová povídka😍
Pokračování Nové Povídky End Of The Story

9-Postel

6.7K 463 38
Від majusek

Harry

Nemůžu usnout, převaluju se z jedné strany na druhou a pořád musím myslet na naši společnou sprchu, na jeho bezchybné tělo, to jeho krásně trochu kulaté bříško a ten zadek! Bože ten zadek! Tak kulatý a pevný no prostě dokonalý.

Jak může být někdo tak perfektní? Tak moc jsem se ho chtěl dotýkat, jeho hrudníku, bříška a toho jeho krásnýho zadku. Ne Harolde no tak ! musel jsem se uklidňovat, jelikož se můj kamarád začal probouzet a tím kamarádem nemyslím Louise!

Z mého snění mě probudilo naříkání L:"N-n-ne.... prosím.....už ne....to bolí......nesahej na mě.......ne prosím Harry, už mě nechej konečně žít.......nee p-p-rosím už ne" v okamžiku jsem seděl na posteli vedle Louise. Počkat mu se zdá o mě? Že mu ubližuju?

Lehl jsem si vedle něho a přitáhl jsem si ho k sobě, něco si pořád mumlal, ale už jsem mu nerozuměl "Louisi zbuď se je to jen noční můra...... no tak" lehce jsem s ním zatřepal.

Okamžitě se probudil L:"Ne prosím už ne" skoro zašeptal a po tváři mu začali stékat další slzy a chtěl se dostat pryč ode mě "Louisi byl to jen zlý sen, notak to bude v pořádku" natáhl jsem se k němu a přitáhl si ho do obětí, chvíli se snažil z něj vyprostit, ale pak to vzdal "Nechci ti ublížit.... už je dobře... hlavně neplakej" ležel jsem v polosedě a Louise jsem měl nalepeného vedle sebe na sobě (fuck logic :D) hladil jsem ho jednou rukou po vlasech a druhou po zádech a šeptal jsem mu uklidňující slova do ouška. Byl to ten nejkrásnější pocit na světě, takhle tu s ním ležet v objetí, co víc si přát?

Asi po 5 minutách se konečně uklidnil, tak jsem se chystal zvednout, ale Louis se na mě ještě více přilepil L:"Prosím neodcházej" "Dobře, nikam nejdu ano?" jen kývl hlavou a tak jsme tam leželi, až jsme nakonec usnuli.

Ráno nás probudil otravný zvuk telefonu "Louisi noták, ty ten telefon neslyšíš" L:"Ugr jo už"

L: " Prosím?....Ahoj mami....Jo jsem v pořádku....Ne nezvracím....K doktorovi nepotřebuju....Dobře ahoj" podíval se na mě, zase se koukl jinam a zašeptal.

L:"Jo taky tě mám rád" už jsem to nevydržel a začal jsem se smát.

L:"Jo bože mami no ták nech toho....Jo všechno ti potom řeknu....Ugr mami bože tohle vážně slyšet nepotřebuju....Jo dobře.....Ahoj" položil to a povzdechl si zatímco já jsem se pořád smál.

L:"Harolde čemu se jako směješ? To vůbec není vtipný!" "Jo jo dobře tak se hned nerozčiluj..... to by mě zajímalo co vážně nepotřebuješ slyšet" L:"Nechci tě zklamat, ale nedozvíš se to.... no tak když už jsme vzhůru máš hlad?" Jen jsem přikývl "Už je ti líp?" L:"Jo už je mi dobře" " Takže k doktorovi netřeba jít?" zakroutí hlavou "To jsem rád, že už je ti dobře" usmál jsem se na něj a šli jsem si udělat snídani.

Louis

Celý den jsme leželi na gauči, koukali jsme na nějaké filmy a povídali jsme si.

Teď je něco kolem půl sedmé večer a já jsem si vzpomněl na to, že jsem se ráno vzbudil a vedle mě ležel Harry. Za boha jsem si nemohl vzpomenout co se večer dělo.

"Ehmm... Harry?" otočil pohled ke mě H:"Copak?" "Je to asi blbý ale...... jak to, že jsi spal vedle mě? Co se včera stalo?"

H:"No ... tak... večer mě probudil tvůj pláč a taky jsi mluvil ze spaní, asi se ti zdálo něco hnusného no a tak jsem no..... vlezl k tobě no a tak nějak jsem tě no ..utěšoval a když jsi se uklidnil, tak jsem si chtěl jít lehnout zpátky, ale ty jsi mě prosil ať zůstanu no a tak jsem pak nějak usnuli no" (nějak moc ,, NO,, ale tak aby to znělo nervozně :D)

"Ou emm... tak děkuju... omlouvám se, jestli ti to bylo nějak nepříjemné" H:"Neomlouvej se mě to vůbec nevadilo, právě naopak" usmál se na mě, tak jsem mu úsměv opětoval a dále jsme se koukali na film.

Konečně nový díl nějak jsem nevěděla co napsat a taky jsem neměla moc času kvůli praxi tak doufám že vám to moc nevadilo :)Moc se omlouvám :3

Chtěla jsem poprosit o váš názor na tuhle moji povidku a byla bych vám moc vděčná kdyby jste mi to napsali do komentářů :3

Moc vám děkuju za 36 votes je to pro mě neuvěřitelné když to má zatím 9 kapitol moc moc vám děkuju jste úžasní :3 :3 :* :* :* :* :)

Продовжити читання

Вам також сподобається

8.8K 435 6
Sbírka jednodílných Larry fanfikcí. Naleznete zde: - fluff - tématické fanfikce (vánoční, halloweenské,...) - friends to lovers - enemies to lovers ...
67.6K 3.2K 104
DOKONČENO Larry Stylinson Niam Horayne Harry Styles mladý model Louis Tomlinson fotbalista Liam Payne fotbalista Niall Horan zpěvák Zayn Malik f...
446K 26.1K 83
Co se stane když Louis jednoho dne zahlédne něco co rozhodně vidět neměl? Co když ho obávaný kriminálník Harry Styles uvidí a nenechá ho jen tak být...
2.6K 134 30
Miluju ho nebo nenávidím? Příběh nemá nikoho urazit jedná se pouze o vymýšlený příběh‼️