Bradfordská střední

By AnnabethW

978K 38.1K 975

Co se stane, když se Bad Boy zamiluje do Bad Girl? Existuje celá škála možnosti... More

Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
Info - nejen k Bradfordu
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46
Chapter 47
Znáte to...? -_-
Chapter 49
Chapter 50
Chapter 51
Chapter 52
Chapter 53
Chapter 54
Chapter 55
Chapter 56
Chapter 57
Chapter 58
Chapter 59
Chapter 60
Chapter 61
Chapter 62
Chapter 63
Chapter 64
Chapter 65
Chapter 66
Happy end or Sad end
...Skoro dvě ráno a já se vyjadřuji jako tatar xD
Tááákže...
Chapter 70
Chapter 71
Chapter 72
Chapter 73
Chapter 74
Chapter 75
Chapter 76
Chapter 77
Chapter 78
...
Chapter 80
Chapter 81
Finalize...
Chapter 83
Chapter 84
Chapter 85
Chapter 86
Chapter 87
Chapter 88
Chapter 89
Chapter 90
Chapter 91
Chapter 92
Chapter 93
Chapter 94
Chapter 95
Chapter 96
Chapter 97
Chapter 98
Chapter 99
The Last Chapter
!!!Thanks!!!

Chapter 27

9.7K 430 4
By AnnabethW

Několik dlouhých minut trvá, než se tam nějak uklidní. Před chajdaloupkou se usadí na hromadu klád a napálí si cigaretu. O nohu se mu tře psík, ani si jej nevšimne. Zarytě hledí před sebe. Váhavě za ním přijdu, kleknu si mu do nohou a násilím si otočím jeho hlavu k sobě. Hnědé oči má přeplněné slzami a nechává je volně stékat. „Zaynie." Vytáhnu se na nohy, típne cigaretu, obejme mě a zaboří mi tvář do břicha. Ramena se mu třesou, drtí moje boky v surovém objetí ale nic neříkám. Jen ho hladím ve vlasech a šeptám, že bude dobře.

„Zavolám na zdejší stanici..." nervózně pochoduje a do deseti minut přijíždí dvě policejní auta a záchranka. Dva strážníci si nás berou bokem, lékař uvnitř konstatuje smrt a přijíždí další auto, tentokrát celé černé s bílým nápisem „Raven." Otřesu se a odvrátím hlavu od dveří, ze kterých vynášejí Jackovo tělo, již zabalené v černém pytli.

„To je vše mládeži. Jen ještě dotaz, vy a pan Abbot jste do rodiny?" „Rodinný přítel." „Uh... No pan Abbot neměl žádné žijící příbuzné, tudíž, všechny výlohy na pohřeb a samotné pohřbívání budete tedy financovat vy?" Vytřeštím na něj oči. Právě tu zemřel člověk a on se chová jako by kupoval deset rohlíků. Zaynova ruka, která drží tu mou, zesílí stisk. Ani nehlesnu a stisknu zuby. „Zajisté!" „Dobře, jsme domluveni. Pana Abbota převezeme na zdejší patologii, proběhne klasická pitva, pro vyloučení cizího zavinění a pak Vás budeme informovat. Můžete jít." Zamíříme k autu, pár metrů od nás se zastaví malá, chlupatá kulička. „Zayne?" otočím se na psíka. „Chceš ho?" zašeptá zničeně. Kývnu, je to Bernský salašnický, a hlavně, je Jackův... Zayn hvízdne a klepne si do nohy. Psík se rozběhne, vezmu ho do náruče. Ze dveří vyběhne strážník. „Mladý muži, tahle parcela je výhodným pozemkem, chata bude v nejbližších dnech zbourána. Pokud si přejete vzít nějaké věci zemřelého, udělejte to zavčas."

Celá cesta probíhá mlčky, v duchu supím. Debil! Hajzl! Kretén! Mladej, arogantní ocas! Vyrazil ze dveří, div se nepřetrhl a pak oznámí toto...Zayn zaparkoval a vylétl z auta. Prudce třískl dveřmi, psík zakňučel a olízl mi zápěstí. Nechal otevřené dveře dokořán a dveře vedoucí k jezeru, byly též otevřené. Tedy, jen jedna polovina. Ta druhá se mu povedla vyhodit z pantů. V kuchyni jsem vyhrabala v lince misku, kam jsem napustila vodu a z ledničky vytáhla zbytek kuřecího masa. No snad to sní... Na zem dala deku a psíka do ní položila. Jen smočil jazýček v misce a stulil se pod deku. Vyšla jsem za Zaynem.

Stál na oblázkovém břehu a opět kouřil. Zezadu jsem ho objala. „Je mi to moc líto." Otočil se a objal mě. „Promiň." „Za co?" „Za všechno, za to jak se teď chovám a - " „Zayne, neomlouvej se, za tohle ne! Nechovala bych se jinak." „Dáš mi pusu?" Vytáhla jsem se na špičky a dlouze ho políbila.

„Dala jsi mu jméno?" vrátili jsme se dovnitř. Nasadil dveře a sedl si na zem k dece, která se pravidelně nazvedávala. Kulička spala a lezl mu jen čumák. „Jack ho nepojmenoval?" „Ne. Říkal mu prostě „psíku." „Vyber mu jméno ty. Není můj, je náš!" „Jack?" pozvedne obočí. Přikývnu, vstane, odnese Jacka nahoru a já připravím čaj. Na jídlo nemáme ani jeden chuť, postupně se osprchujeme a jdeme si lehnout. Usne po chvilce. Je unavený a strhaný.

Jack se probudí ve čtyři a dožaduje se venku. Se Zaynem jeho šťouchání čumákem nic nedělá, vyhrabu se z postele, nechám jej proběhnout kousek po břehu a pak se vrátíme do tepla. Ráno Zayn vstane až po jedenácté. Nechala jsem ho spát a hrála si dole s Jackem. Jack ho vycvičil dobře, poslouchá na slovo a je umazlený až hrůza.
„Zajedeme k Jackovi?" Souhlasím. Psíka necháváme v chatě. Dveře Jackovi chaty jsou dokořán, ale nic se podle Zayna neztratilo. Prohrabujeme se věcmi, nacházíme hromady starých, černobílých fotografií, na kterých je zachycen Jack s hromadou osob. „Tohle byla jeho žena a děti. Měl čtyři kluky a dvě holky. Syny mu zabili během války při jednom z útoku. Pocházel z Německa, sem utekl za novým životem. Dcery i s ženou mu zavřely do koncentráku a on utekl, ani netušil sám, jak se mu to povedlo. Začal žít tady, ale nikdy už s jinou ženou nebyl... Zbytek „nového života" prožil sám a opuštěný. Zayn znal jeho život skoro dopodrobna. Podával mi jednotlivé obrázky, ke každému patřil nějaký krátký příběh.

Po fotkách nacházíme další poklady. Hromadu dopisů, psaných v němčině. Nějaké šperky, dřevěné hračky, které museli patřit jeho dětem. Několik gramofonových desek, staré knihy,... Je toho moře a Zayn chvíli váhá. „Fotky i ty dopisy... Nemůžeme je tu nechat, aby je někdo vyhodil." Rozhodnu se a zastrčím je všechny do tašky, přes rameno. Hned je plná a těžká. Zayn si bere to, co má pro něj cenu. A bere i ty hračky. Dělal je Jack...

Poslední pohled, v očích máme oba slzy když to místo opouštíme. Doma nás radostně vítá Jackie a na telefonu máme oba hromady nepřijatých volání. Od kluků i Dee.

Continue Reading

You'll Also Like

990K 31.2K 92
Zayn Malik, bývalý člen 1D, sólista v ústraní. Po nocích se baví prolézáním facebookových profilů krásných dívek. Bella Xawier, studentka střední š...
6K 610 48
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...
9.2K 383 44
Miluju ho nebo nenávidím? Příběh nemá nikoho urazit jedná se pouze o vymýšlený příběh‼️
11.1K 803 37
Ruby nedokáže vystát mamky nové přítele. Rozhodne se kvůli němu přestěhovat na rok do Německa ke svému otci, a to jí změnilo život. Už od malička hra...