Monster |marauders| ✔︎

By earth_debris

34.8K 2K 2.9K

Scarlett Olivierová, zvláštní to dívka. 💘(Kdybych někde měla chyby, budu moc ráda, když mi to napíšete.)💘 ✨... More

prolog
1 - cesta do Bradavic
2 - zařazování
3 - jako sestry
4 - návštěva Brumbálovy kanceláře
5 - famfrpálový zápas
6 - oslava narozenin
7 - hádka mezi bratry
8 - vánoční svátky v Bradavicích
9 - ta pekelná knížečka
10 - „Jak na Nový rok, tak po celý rok."
11 - láska chodí bez upozornění
12 - cesta domů
13 - nový domov
14 - zlepšení prázdnin
15 - konec něčeho
16 - „Kdo vydrží nejdýl pod vodou?"
17 - návštěva a jede se zpět
18 - sen
19 - chyby se stávají a někdy se nenazývají chybami
20 - „Miluju tě."
21 - narozeniny #1
22 - pokec s bráchou
23 - přespávačka
24 - narozeniny #2
25 - zase tu jsou Vánoce
26 - narozeniny #3
27 - všechno při starém
28 - „Siriusi?"
29 - bratr idiot
30 - „Regulusi.."
31 - spoustu lásky
33 - vážný rozhovor
34 - vše v pořádku, skoro
35 - trest v lese
36 - celibát pro Siriuse
37 - nešťastná událost
38 - lež
39 - setkání po letech
40 - „Buď na chvíli ticho!"
Epilog

32 - hádky ničí štěstí

483 31 15
By earth_debris

Dny ubíhaly rychlostí světla a už tu byly zase Siriovi narozky. Chtěla jsem pro něj udělat něco speciálního, ale zároveň jsem chtěla dělat všechno jinak, než jak to bylo s Regulusem. Což je v některých případech celkem náročný.

„Lásko?" oslovila jsem ho, když mi ležel v klíně a já ho drbala ve vlasech, při čemž jsem si četla.

„Hm..?" broukl se zavřenýma očima.

„Co bys chtěl k narozeninám?" zeptala jsem se a on otevřel oči. Když si všiml mého ztrápeného obličeje, povzdechl si a sedl si naproti mně.

„Nic, jen být s tebou." pohladil mě po tváři a já převrátila panenky.

„To budem, ale něco. Nějakou věc, co chceš?" nakrčila jsem obočí. Sirius nic neřekl, jen mě dlouze políbil. „A tohle bylo co?" zasmála jsem se, ale polibek jsem zopakovala.

„Miluju tě, nechci nic jinýho než tebe."

„Ty seš složitej."

„Ale nejsem, právě naopak, jsem hrozně jednoduchej. Nic nechci, chci jen tebe. To je lehký, ne?" rozhodil rukama.

„Ale já nejsem věc." namítla jsem.

„To jsem taky neřekl. Jen jsi pro mě to nejmilejší, víš?" vysadil si mě do klína a já mu obmotala nohy kolem pasu, ruce kolem krku. „Co kdybysme prostě byli celej večer jen tady? Na pokoji. Nikoho bysme nepustili dovnitř."

„To zní sice fajn, ale nemyslím si, že nám to vyjde." líbla jsem ho na špičku nosu.

„Aspoň to zkusíme."

°°°°°

Je to tu, kluci samozřejmě naplánovali zase obří párty a bla, bla. Já se do příprav moc nezapojovala, spíš jsem trávila čas se Siriem.

„Vlastně je jedna věc, kterou bych chtěl." pronesl po chvíli, co jsme si povídali.

„Děláš si srandu? Teď už ale nic nestihnu sehnat, ty blbče." bouchla jsem ho do ramene, ale on zavrtěl se smíchem hlavou. „Co se gebíš?" obořila jsem se na něj hraně uraženě.

„Jen jsi roztomilá." pousmál se. „Ale ne, tu věc shánět nemusíš. Napadlo mě totiž, že bysme šli k vám do pokoje a já bych ti vybral nějaký oblečení, který si na sebe vezmeš, co ty na to?" podepřel si rukou hlavu.

„Ale vždyť se tam nedostaneš." namítla jsem nechápavě.

„Dostanu. Ale teď běž, za chvilku tam budu taky, ano?" popohnal mě a já tedy odešla z jejich pokoje. Vyšla jsem po schodech a zaplula do našeho pokoje.

Posadila jsem se na svojí postel, ale za nedlouho jsem se musela zvednou, jelikož se ozvalo ťukání na okno.

Došla jsem tam a otevřela ho, seděl tam Sirius na koštěti. „Ty seš takovej kretén." protočila jsem oči, on se na mě zašklebil a vlezl dovnitř.

„Tak, jdem něco vybrat." otevřel mou skříň a chvilku se do ní jen koukal. „Tohle je hezký." vzal do rukou mojí podprsenku a já k němu ihned vystartovala.

„Nech toho." vytrhla jsem mu jí z ruky.

„Promiň." uchechtl se a začal hledat nějaké tričko. „Tak moment, tohle je moje, ne?" zvedl v rukou triko, které jsem mu bez jeho vědomí vzala.

„Možná.." nejistě jsem se usmála a on ho hodil na mou postel.

„Beru si to zpátky, stejně jsi teď u nás, tak ti to je tady k ničemu." vysvětlil, když jsem se na něj pohoršeně podívala. Kývla jsem a dál ho pozorovala, jak hledá něco, co bych si mohla vzít. „Sice jsou sukně na holkách hezký, ale ještě by tě tam očumoval někdo jinej. Nechceš si vzít tepláky?" mrknul na mě a já se začala smát.

„Jo, klidně. Jsou pohodlný, nedělá mi to problém." pokrčila jsem rameny a on se spokojeně usmál.

„Víš, že ti tepláky dělaj hezkej zadek?" chytl mě za pas a přitáhl si mě k sobě blíž. Po chvíli rukama sjel na mé boky, a když jel ještě níž, odstrčila jsem ho od sebe a s teplákama odešla do koupelny, kde jsem se do nich převlékla.

Vylezla jsem z místnosti a spatřila Siriuse rozvaleného na mojí posteli. „Moje postel." skočila jsem vedle něj a nechala se obejmout.

„Miluju tě." vtiskl mi pusu na spánek.

„Já tebe miluju, ale měli bysme jít dolů, už tam bude několik lidí určitě." zvedla jsem se. „Takže si klidně odleť na koštěti, nebo pojď sjet klouzačku. S tou budeš ale muset počkat, až to sejdu já."

„Sejdeme se ve společence někde." věnoval mi rychlý polibek a pak vyletěl z okna.

Pousmála jsem se sama pro sebe a zamířila po schodech dolů. Abych řekla pravdu, je tu celkem dost lidí.

„Proč máš tepláky? Vždyť má Sirius narozeniny." nechápala Lily.

„On sám řekl, ať si je vezmu." vysvětlila jsem a ona chápavě přikývla. Stejně si ale myslela, že jsem si měla vzít něco jinýho. Hezčího, míň pohodlnýho, víc sexy a bla, bla, bla.

„Tak na našeho Tichošlápka!" pozvedl skleničku James, po něm hned zbytek společenský místnosti. Vyklopila jsem do sebe alkohol ve sklence a odložila jí na bar. Nechtěla jsem dneska pít, ještě bych udělala nějakou blbost. Nechci se ztrapnit na Siriovi narozky.

„Čauky, koťátko." objevil se vedle mě Sirius už trochu pod vlivem. Jenom jsem se na něj usmála. „Ještě jsi mi nepopřála." nafoukl smutně tváře.

„Všechno nejlepší."

„To je jako všechno, co si zasloužím?" založil si uraženě ruce na hrudi.

„To bylo ještě víc, než sis zasloužil." uchechtla jsem se a on se na mě nevěřícně podíval. „Miluju tě, ale jsou tu lidi." zastrčila jsem mu vlasy za ucho. Chytl mou ruku do té své a jemně mě na ní políbil.

„U nás v pokoji ale nikdo není." ušklíbl se a mně zmizel úsměv z tváře. „Co takhle něco podniknout tam? Jen pokud chceš." mykl rameny.

„Co přesně?" nakrčila jsem obočí.

„Cokoliv budeš chtít." udělal ke mně dva kroky, takže jsme u sebe byli jen pár centimetrů.

„Tak- tak jo." přikývla jsem s myšlenkou, že jsem se přes to přenesla. Že to zvládnu a bude se mi to líbit.

Rozešli jsme se spolu do jejich pokoje, kde doopravdy nikdo nebyl. Sirius nás tu zamknul a otočil se na mě. Nervózně jsem sklopila hlavu, kterou mi za okamžik zvedl dvěmi prsty. „Miluju tě." usmál se na mě.

„Miluju tě." zopakovala jsem po něm a on mě pomalu dovedl k jeho posteli.

„Kdyby cokoliv, tak mě zastav."

Svlékl si tričko a odhodil ho někam na zem. Pomalu sundal i to moje a já při jeho pohledu zrudla. Začal zasypávat můj krk polibky, což mě donutilo zaklonit hlavu.

Když jsme skončili oba ve spodním prádle, uvědomila jsem si, že to možná není dobrý nápad.

„Siriusi, počkej." opřela jsem se mu dlaněmi do hrudi, když mi skoro rozepnul podprsenku. „Já- nezlob se na mě, prosím, ale na tohle- asi ještě nechci." zamumlala jsem se slzami v očích. Sirius ze mě slezl a podal mi svoje tričko.

„To nevadí. Nezlobím se na tebe." políbil mě na čelo a já si triko přetáhla přes hlavu. „Klidně počkáme jak dlouho budeš chtít."

„Miluju tě." vrhla jsem se mu kolem krku.

„Já miluju tebe, lásko." opatrně si se mnou lehl do postele, zhasl a vypadalo to, že jdeme spát.

Usnout mi ale nešlo. Když začal Sirius pravidelně oddechovat, potichu jsem se zvedla a zamířila do koupelny. Opláchla jsem si obličej a podívala se na sebe do zrcadla.

Nemůžu tomu uvěřit.

Ten kluk, kterýho jsem dlouhou dobu milovala byl prostě schopnej takový hnusárny. Když se to nepovedlo tomu na začátku pátého ročníku, udělal to někdo jiný. Někdo, od koho bych to nikdy nečekala. Bolí to mnohem víc.

Povzdechla jsem si a svezla se na zem. Schovala jsem si obličej do dlaní a nechala slzám volný průchod, nic jinýho jsem teď stejně nedokázala.

Nevím, zda mu věřím to, že mě miluje. Že se přidal k pánovi Zla kvůli mně. Pro mě. Pro nás.

Aniž bych chtěla, usnula jsem v koupelně na zemi.

Pohled Siriuse

Vzbudila mě bolest hlavy, což mě taky donutilo si přiložit dlaň na čelo a otevřít oči. Otočil jsem se na druhý bok, jenže v tom mi došlo, že mi tu něco schází. Teda spíš někdo.

„Scar?" nadzvedl jsem se na lokty, ale když jsem jí nezahlédl ani nikde v pokoji, znepokojilo mě to. Zvedl jsem se z postele a rozešel se ke koupelně, třeba je jen vzhůru a tak. Zaťukal jsem, ale když se nic neozvalo, dveře jsem pootevřel. Musel jsem vzdychnout nad tím, jak ležela pod umyvadlem. „Lásko, vstávej." dřepl jsem si k ní.

„Co se děje?" zeptala se rozespale, a i když si tím musela sednout, přitulila se ke mně.

„Proč jsi spala tady?" vzal jsem si jí do náruče a zamířil zpět do pokoje. „Udělal jsem něco špatně? Pokud to na tebe bylo moc, omlouvám se. Byl jsem opilej a.. nadrženej a-"

„Miluju tě. Nebyla jsem tam kvůli tobě, jen jsem si chtěla jít dát sprchu a usnula jsem tam." odůvodnila se.

„Asi jsi neusla ve stoje, že?"

„To ne-"

„Tak proč sis sedala?" položil jsem jí na postel a ona sklopila pohled.

„Siriusi, já- vím, že víš, že se něco děje, ale já ti to nemůžu říct." povzdechla si a já si k ní přisedl.

„Proč nemůžeš? Co je tak moc tajný, že mi to nemůžeš říct?!" rozhodil jsem rukama. „Copak to nechápeš? Já tě miluju a mám o tebe hroznej strach! Proč to nedokážeš pochopit?" poslední větu jsem smutně zašeptal.

Scar mlčela a vypadalo to, že se nemá k řeči. Zavrtěl jsem hlavou a šel se zavřít do koupelny. Zamknul jsem za sebou, což jí stejně nijak nezdrží, ale to je jedno.

Proč to nechápe?

Co se jí stalo, sakra?

Cítím, že ona je ta pravá, ale potřebuju vědět, co se děje. Takhle žiju v nevědomosti a to já nechci. Mrzí mě, že ve mně nemá ještě velkou důvěru, že mi to nemůže říct. Asi jí chápu, ale přijde mi, že jsme spolu celkem dlouho. Už si ani nemůže myslet, že jí mám jen pro zábavu, ne?

Když jsem se asi po hodině vrátil, nebyla tam. Čekal jsem to, ale zamrzelo to. Místo ní tu ale byli kluci.

„Ahoj." pozdravil jsem potichu.

„Stalo se něco, Tichošlápku?" otázal se zvědavě Dvanácterák. 

„Ne, nic." zavrtěl jsem nesouhlasně hlavou, ale oni stejně poznali, že se něco děje. Ještě aby ne, jsme jako bratři, jen ne pokrevně. Což ani moc nevadí. Ani jeden z nich se ale nevyjádřil. Vědí, že až to budu chtít říct, řeknu to.

„Lettie brečela, když jsme jí potkali na schodech." upozornil mě Náměsíčník a já se na něj otočil. „Pohádali jste se?" nakrčil tázavě obočí.

~~~~~~~

Nahoře Kira (aneb Maia Mitchell).

Ta škola mě jednou zabije. Do jaký chodíte třídy? Jen tak se ptám :D

Beth 🌬️

Continue Reading

You'll Also Like

2.4K 234 29
Isidora Olivia McGonagallová, dcera profesorky na Škole čar a kouzel v Bradavicích, Minervy McGonagallové, se právě vrátila z Ameriky a potkává známé...
1.7K 70 43
Madyson Wilsonová čistokrevná čarodějka z Nebelvíru nastupuje spelečně se svými kamarádkami do sedmého ročníku. Regulus Black se kterým se stýká je j...
269K 7.3K 55
Nejmocnější.Tak je nazývají posledních dvacet let všichni, kteří vědí, o koho jde. A o koho jde?? Přece o ty nejmocnější. Penelope je pozná a začne p...
72.2K 4.2K 40
"Tichošlápku, pamatuješ si, jak jsme se vždycky jako malí tajně vkrádali do pracovny Oriona a schovávali mu tam obrovské sklípkany?" zeptala se černo...