Deel 23

1K 25 1
                                    

*Jade's zicht*

Toen ik Olive' s appartement uit stapte en in de gang stond vond ik Harry ijsberend, ik deed de deur dicht en hij bleek me niet gehoord te hebben aangezien hij verder bleef doen.

Van waar ik stond kon ik zien dat hij bloed aan z'n knokels had maar ik wist niet af het van hem was of dat van Ryan. Hij keek met z'n gezicht naar de grond dus ok ik z'n gezicht niet zien. Ergens hoopte ik dat Harry niet te veel ging zeggen, ik had geen zin om te praten over wat er gebeurt was.

Ik stapte naar hem toe en toen hij pas door dat ik er stond. Ik stopte voor hem en bekeek z'n wonden met een frons op m'n voorhoofd. Hij had bloed aan z'n wenkbrauw en hij moest blij zijn dat Ryan z'n piercing niet geraakt had want dat zou pijn gedaan hebben, zijn oog begon ook een blauwe kleur te krijgen en er was een kleine barst in z'n bovenlip.

En dan weten dat Ryan er erger aan toe is.

Hij opende zijn mond om iets te zeggen maar ik schudde men hoofd. "Kom mee." Zei ik en begon naar de deur te stappen, ik hoopte dat Harry niet weer eens koppig ging doen en me gewoon ging volgen. We stapte de trappen af en ik keek even achterom om te kijken of hij er nog was, onze ogen kruiste elkaar en ik keek weer voor me zodat ik niet zou vallen.

Toen we op de parking aan kwamen begon de zon al onder te gaan waardoor de lucht een licht blauw werd, ik ging het gebouw met de grote C op en begon weer de trappen op te gaan. Ik wist dat Harry achter me was want ik hoorde hem vloeken toen hij struikelde, ik keek even om te kijken of hij nog steeds recht stond.

"Het gaat." Zei hij, ik draaide me weer om en stapte verder tot ik een 2 op de deur zag staan. Ik deed de deur open en we stonden in de gang waar ik Harry de eerste keer gezien had en een kleine lach vormde op mijn gezicht.

Hij is veel veranderd tegen de eerste keer dat we met elkaar gesproken hadden.

Ik nam de sleutel uit mijn broekzak die ik raar genoeg mee had en stak hem in het sleutelgat en draaide de deur open. Ik deed de lichten aan en zei tegen Harry dat hij zich neer moest zetten in de zetel.

Ik ging naar de keuken en opende de kast waar de ontsmettingsmiddelen stonden en nam ze er uit en ging ermee naar de living en zette het neer op de tafel, ik ging weer naar de keuken en nam een cold pack uit de diepvries en wikkelde het in een handdoek. Ik ging weer naar de living en gaf het aan Harry "Hou het tegen je oog, het helpt tegen de zwelling." Zei ik en zette me neer naast Harry op de zetel.

Ik veegde eerst als het bloed weg van z'n wonden en begon daarna met het ontsmetten van z'n wenkbrauw, hij siste even van de pijn in het begin maar daarna werd het beter.

"Sorry." Mompelde ik, ik legde de bebloede watjes op het salontafel en nam een nieuw en begon met het ontsmetten van z'n lip. Ik voelde hem staren naar me maar ik bleef kijken naar de wonde. "Hij is niet zo diep dus zal hij wel snel genezen maar je wenkbrauw zal wel een tijd duren." Zei ik toen ik klaar was met z'n lip.

Hij knikte en ik nam de ontsmettingsmiddelen en zette ze weg in de keuken, ik kwam terug in living en zag Harry met een frons zitten. Ik nam de watjes van de tafel en gooide ze ook weg, ik waste men handen en droogde ze af aan een handdoek. Ik kwam terug in de living en Harry had nog steeds een frons op z'n voorhoofd.

*Harry's zicht*

"Aan wat denk je?" Doorbrak Jade de stilte toen ze weer uit de keuken kwam. "Wie je verzorgt kon hebben." Mompelde ik terwijl ik voor me bleef kijken, ze zette zich weer neer naast me. "Mijn broer." Zei ze, ik keek in haar ogen ik zag pijn, ze keek naar beneden en ik legde de cold pack neer. "Hij vocht vaak." Zei ze zacht. "Wil je iets drinken?" Vroeg ze "Water." Ze knikte en ging naar de keuken.

Claimed by a bad boyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu