Deel 51

772 20 0
                                    

Ik zette me neer en sloot de deur achter me. "Oh god, ik zit zo vol." Zei ik toen Harry zich neerzette in de auto, hij liet zich neervallen waardoor je voelde dat de auto wat naar beneden ging. Hij smeet de deur dicht en legde zijn hand op zijn buik. "Ik ook." Zei hij en zuchtte, het was even stil en ik keek de parking rond. Ik hoorde Harry luid naast me boeren, mijn mond viel open en ik draaide me om naar hem. Tuurlijk had hij al boeren gelaten maar deze ging erover. "Dat was de luidste die ik tot nu toe gehoord heb." Zei ik en maakte mijn riem vast.

"Het voelde in ieder geval goed." Zei hij en deed hetzelfde. "Die kipnuggets waren er te veel aan denk ik." Voegde hij eraan toe. "Waarom neem je ze dan ook altijd." Zei ik toen hij de parking uitreed. "En rol je ogen niet Harold." Zei ik, ik voelde het gewoon dat hij zijn ogen naar me gerold had. Ik keek naar de zijkant van zijn gezicht, zijn kaaklijn was zo goed zichtbaar en elke keer wou ik er met de tippen van mijn vinger over gaan. Hij keek naar me "Hoe wist je dat ik mijn ogen rolde?" Zei hij, ik glimlachte en keek weer voor me. "Ik ben een vrouw, wij weten alles." Ik zag uit mijn ooghoeken dat hij zijn mond opende om iets te zeggen. "Durf niet." Waarschuwde ik hem, hij sloot zijn mond. "Harold?" Vroeg hij, ik kreeg een lach op mijn gezicht. "Niemand heeft me ooit zo genoemd." Zei hij, ik keek weer naar de zijkant van zijn gezicht. Hij leek een god.

"Waarom niet?" Vroeg ik, ik zette me wat schuiner zodat ik naar hem bleef kijken. Hij keek even naar de stoel of mijn voeten er niet oplagen, dit keer rolde ik mijn ogen. Hij keek weer voor zich uit. "Rol niet met je ogen naar me Jade." Hij had een lach op zijn lippen, hij keek even naar me en dan weer naar de baan. "Kijk niet zo." Zei hij zacht, ik leunde mijn hoofd tegen de zetel.

"Hoe?" Vroeg ik, ik deed mijn armen om me heen. "Alsof je door mijn ziel kijkt." Zei hij, hij stopte voor een rood licht, hij draaide zich om in zijn stoel en leunde naar de achterbank. "Neem mij pul voor je bevriest." Zei hij en legde de pul op mijn benen, hij nam mijn nek vast en trok me naar hem toe. Onze neuzen raakte elkaar net aan. We keken in elkaars ogen tot hij snel een kus gaf en keek naar het licht wat helaas weer op groen staat. Hij reed verder terwijl ik zijn pul over mijn hoofd trok. "Waarom noemt niemand je Harold?" Vroeg ik opnieuw. "Ik vind het een naam van een opa." Zei hij. "Kom hier Harold." Zei hij en probeerde de stem van een oude man na te doen, ik lachte.

Hij parkeerde zijn auto op de oprit en we stapte uit en deden de deuren van de auto dicht. Toen we binnen kwamen deden we onze schoenen uit en gingen naar de living want Dan en Jake zouden daar op ons wachten. Ze zaten rond het salontafel en er waren vier kleine glazen neer gezet met in het midden een fles Jack Daniels, ik had al eens Jack Daniels gedronken en ik vond het zo vuil smaken. De twee jongens keken op toen we verder binnen kwamen. "Jullie zijn toch gekomen." Zei Jake, ik begreep niet waarom hij weer eens die stomme uitdagende grijns op zijn gezicht had maar ik zie hem bijna niet meer zonder als hij tegen Harry of mij spreekt.

"Waarom zouden we niet komen?" Zei Harry toen we ons rond de tafel tegen de grond neerzette. Hij zat naast Jake en ik naast hem en Dan. "Omdat de waarheid gesproken moet worden." Zei hij, ik zag dat Harry op zijn tanden aan het bijten was. "Alsof jij altijd de waarheid zegt." Zei ik, Jake keek weg van Harry en keek pist naar me. "Wat? Kan je niet tegen de waarheid?" Vroeg ik met een arrogante lach. "Ik wil jou gezicht wel eens zien als je de waarheid hoort." Zei hij, ik kneep mij ogen fijn. "Laten we beginnen voor je haar nog weg jaagt creep." Zei Dan en schonk de glazen in.

Jake trok zijn ogen van me weg en keek naar Dan, ik keek naar Harry en zag dat hij naar Jake aan het kijken was. "Jij begint." Zei Dan, ik zette me in kleermakerszit en dacht terwijl na.

"Nooit heb ik ooit drugs gedaan." Zei ik, de drie jongens dronken het glas leeg. Ik had al van horen zeggen dat Harry drugs had gedaan maar het kon ook evengoed een roddel geweest zijn, ik wist niet of hij het nog steeds deed of niet en welke drugs het was. Van Jake kon het me geen reed schelen en van Dan verwachtte ik het eerlijk gezegd niet.

***

"Nooit heb ik ooit mijn vriendin bedrogen." Zei Harry bijna onverstaanbaar omdat we al zo veel gedronken hadden en keek naar Jake. "Dat deed je expres klootzak." Riep Jake, hij sprak slomer en ik begon te giechelen. Altijd als ik dronken was begon ik te lachen en te giechelen met de meest rare dingen en op dit moment lachte ik met de stem van Jake, normaal sprak hij snel en nu praat hij zo traag als Harry en Dan lag te slapen in de zetel.

"Kom." Zei Harry toen hij al leunend tegen het salontafeltje opstond, ik duwde me ook af tegen het salontafeltje. "Naar waar gaan we?" Vroeg ik. "Naar de tuin." Zei hij met een lach. "Hebben jullie een tuin?" Vroeg ik. "Stop met flirten." Beet Jake.

Ik begon te lachen en Harry nam mijn hand en nam me mee naar buiten. Onderweg had hij een hoed genomen die op de tafel lag en hem opgezet. Toen we buiten kwamen zag ik een zwembad, ik zag aan de bomen dat de wind waaide maar de alcohol die door mijn lijf gierde hield me warm. "Geef je gsm." Zei hij, ik viste mijn gsm uit mijn broekzak en legde hem neer in zijn hand. Hij nam zijn gsm en legde ze neer op de tafel, hij nam mijn hand weer vast. Ik had hem nog nooit met een hoed gezien maar ik vond hem er best sexy mee. "Stop met op je onderlip te bijten." Zei hij en kwam dichtbij staan, zijn neus was tegen die van mij. "Waarom zeg je dat altijd?" Vroeg ik.

Hij leunde naar voor en onze lippen raakte elkaar net niet aan en het maakte me gek, ik drukte mijn lippen tegen die van hem aan. Hij kuste me hard terug, ik nam zijn nek vast en trok hem dichter naar me toe. Hij zette een stap naar voren en ik naar achter, hij deed zijn arme strak rond mijn middel zodat we borst tegen borst stonden. Hij nam nog een stap naar voren en ik wou nog één achteruit zeggen maar viel naar achter omdat er niets was, ik viel naar achter en viel in het zwembad.

Ik kwam boven en zag dat Harry net boven kwam, ik wreef in mijn ogen en toen ik weer naar Harry keek begonnen we beiden te lachen. Hij nam zijn hoed die op het gras lag en liet het op het water drijven, zijn wit T-shirt plakte tegen zijn lichaam aan en je kon al zijn tattoos zien. het water was ijskoud en ik begon te klappertanden, hij keek op van zijn hoed en kwam naar me toe. Hij nam me in zijn armen en gaf me een zoen. "Op die vraag van daarnet." Zei hij wat buitenadem van de kus en het lachen daarvoor. "Omdat ik het sexy vind." Zei hij en kuste me nog eens.

"Kunnen we er uit?" Vroeg ik tussen het klappertanden door, hij knikte en samen zwommen we naar de kant. We klommen uit het zwembad en deden de deur open om naar binnen te gaan. "Blijf daar staan." Zei Louis die ik de keuken stond. "Ik haal handdoeken, ik heb niet voor niets gekuist." Hij draaide zich om en ging weg. We bleven een tijd staan in de koude terwijl we beide doorweekt waren. "Fuck." Klappertandde Harry, Louis smeet handdoeken naar ons toe en ging weg. We deden onze sokken uit en droogde onze voeten af. "We drogen ons boven wel af, ik wil niet dat iemand je ziet ik je ondergoed. En doe je handdoek om je heen." Zei hij en gaf me een kus op mijn voorhoofd. Zijn lippen waren ijskoud. 

"Voel jij je ook wat meer nuchter?" Vroeg ik toen we door de living gingen, Dan lag nog steeds te slapen. "Jep." Zei hij, toen we in zijn kamer kwamen nam ik de kleren die hij me had gegeven voor in te slapen en ging naar de badkamer. Het moeilijkste was om mijn natte skinny jeans uit te krijgen. "Jade." Zei Harry en klopte op de deur. "Wat?" zei ik en ging naar de deur. Ik deed de handdoek om me heen omdat ik naakt was. "Ik veronderstel dat je geen reserve ondergoed hebt dus heb ik een boxershort voor je." Zei hij, ik opende de deur ik opende de deur en zag dat hij een joggingsbroek droeg met een witte T-shirt. Hij keek even naar de handdoek die rond mijn lichaam was en keek dan weer naar me. "Ik dacht dat je naakt was." Zei hij, hij haf me de boxershort voor ik kon antwoorde en legde zich neer op bed. Ik rolde mijn ogen en deed de deur dicht, ik kleedde me om en droogde mijn haren nog eens. Ik legde mijn natte kleren in de douche en de handdoek aan een kapstok. Toen ik in de kamer kwam zag ik dat hij onder de lakens lag met zijn ogen dicht, ik kroop voorzichtig over hem heen en legde me ook onder de lakens.

Hij legde zich dichter bij me en legde zijn hoofd op mijn schouder en zijn arm om mijn middel. "Slaapwel Jade." Zei hij in mijn nek waardoor ik een rilling kreeg. "Slaapwel Haz."

Claimed by a bad boyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu