Deel 2

1.7K 39 2
                                    

Ik liep door de deur en wachtte op Kate die nog even haar gsm moest nemen, er liep weer iemand tegen me aan net toen Kate naar buiten kwam. Ik keek en het was dezelfde jongen van daarnet weer, ik rolde mijn ogen.

"Ook leuk om jou weer te zien." zei hij zonder enige emotie op zijn gezicht. "En ga je nu wel sorry zeggen?" Vroeg hij, ik hief mijn beide wenkbrauwen op. "JIJ liep tegen mij, dus JIJ gaat sorry tegen mij zeggen." Hij rolde z'n ogen naar me. "Sorry." zei hij kort en daarmee liep hij door. "Sukkel." Mompelde ik tegen mezelf, Kate was naar me aan het kijken met grote ogen en haar mond hing zachtjes open.

"Wat?" Vroeg ik met een frons, ze knipperde met haar blauwe ogen en kwam uit haar trans. "Dat was Harry Styles." Zei ze, ik fronste. Ze zei ze'n naam alsof ik hem moest kennen. "Wie?" Vroeg ik waardoor ze zuchtte. "Hij is geen goed nieuws, ik heb gehoord dat hij in het gevang heeft gezeten en hij aan de drugs zit en nog een paar dingen." men ogen werden groot, ik had al zo'n voorgevoel dat hij geen goed nieuw was maar nu wist ik het zeker.

"Ow." Was al wat ik kon zeggen. "Ik weet dat hij knap is maar ontwijk hem zo veel mogelijk en praat niet met hem, laat staan naar hem kijken." Ik knikte en ze draaide de deur op slot toen ze klaar was met praten, we stapte samen door de gang en de trap af.

"Heb jij een vriendje?" Vroeg ze aan me terwijl ze keek, ik schudde men hoofd. "Nope, tenzij je muziek en eten meetelt niet nee." Ze lachte. "Jij?" Ze schudde haar hoofd. "Hetzelfde als bij jou." Zei ze met een lach.

Buiten was het donker maar het was nog redelijk warm waarvoor ik blij was want anders moest ik me weer gaan omkleden, overal liepen jongeren dezelfde richting uit.

"Gaan ze ook naar het strand?" Ze knikte en keek rond en zwaaide naar een groepje die aan de zijkant stonden te wachten. "Kom." Zei ze terwijl ze men pols vast nam en me naar het groepje toe trok. "Jongens dit is Jade, men nieuw kamergenoot." "Ik ben Olive." Zei een meisje met bruine ogen en rood haar opgewekt, ze was iets groter dan mij maar ik ben ook maar 1m60.

"Ryan." zei één van de jongens met een lach en ik lachte terug, hij had bruine ogen en donker bruin haar. "Ik ben Aiden." Hij had groene ogen en bruin haar. "Ik ben Luke, Aiden' s broer." hij was de kleinste van de jongens, hij had licht bruin haar en blauwe ogen.

We stapte naar het strand Olive was echt heel hyper en blij, ze is ook lief en ik weet dat ze een crush heeft op Luke. Toen Luke haar riep liep ze snel naar hem toe, ik lachte en Kate kwam naar me toe. "Weet je ook al van haar crush op Luke." Ik knikte "Het is best wel duidelijk." We keken voor ons en Olive was aan het lachen over iets wat hij zei en hij keek naar haar met een lach.

"Volgens mij vind hij haar ook leuk." Ik knikte "Kijk hoe ze naar elkaar kijken." Zei ik met een lach, Ryan kwam naar ons. "Iedereen ziet het behalve zij." We knikte toestemmend, we kwamen aan op het strand en gingen meteen iets halen om te drinken.

We namen ieder een biertje en gingen tussen de mensen staan terwijl we danste en lachte, Kate nam me bij men pols en trok me naar haar toe waardoor ik tegen Ryan botste "Sorry Ry." zei ik terwijl Kate trok me door de mensen heen bleef trekken.

"Pols, pols, pols." zei ik tot ze hem losliet "Harry was naar ons aan het komen." Zei ze buiten adem, ik keek haar aan van 'serieus' "Hij kon langs ons gaan of ergens anders naartoe draaien." Zei ik. "Dat is waar." Zei ze met een frons "En waarom zou hij naar mij komen?" ze haalde haar schouders op "Wat was er daarnet gebeurt misschien?" Dit keer haalde ik men schouders op.

"Hij liep voor dat ik binnen kwam tegen me en hij zei dat ik sorry moest zeggen en ik zei nee en ging toen naar binnen." ze gaf zichzelf een face palm.

"Harry houd van moeilijke meisjes." Ik zweeg even "Tot hij mij leer kennen en dan wilt hij gewoon een lief meisje." Ze grinnikte. "Je hebt gelijk, ik ken je pas 4 uur en je kan echt het bloed van onder iemand' s nagels krijgen." Ik lachte "Laten we iets halen om te drinken." Zei Kate, ik knikte.

Ik draaide me om en liep tegen iemand, ik keek op. Hij had een zwarte skinny jeans aan en een witte T-shirt waardoor je z'n tattoos beter zag.

De T-shirt was perfect aanspannend waardoor je z'n abs zag, z'n ogen waren licht groen en z'n krullen waren naar achter. Harry. "Sorry." zei ik terwijl ik langs hem liep, we gingen naar de tafel waar al het drinken stond.

Ik nam een flesje en deed het dopje er af en dronk er van. Kate keek achter me met grote ogen. "Wat? Zeg niet dat hij achter me staat." zei ik geïrriteerd.

Ze beef kijken en zei niets, ik draaide me om en er stond een jonge met bruine ogen en bruin haar. Hij had ook tattoos en een piercing in z'n wenkbrauw, hij keek naar haar en knipoogde naar haar. Ze bloosde en nam een haarlok tussen haar duim en wijsvinger en begon er mee te spelen, hij kwam naar haar toe en stond voor me.

"Tuurlijk." zei ik tegen mezelf, ik ging terug naar ons groepje. "Ry hé?" ik schok en keek naar Ryan die daar met een lach stond, ik sloeg z'n arm plagerig.

"Ja, sorry daarvoor. Het kwam er uit voor ik het door had." hij had nog steeds een lach op zijn gezicht "Niet erg, leuke naam eigenlijk nog. Ry." hij deed z'n arm om men schouder en ik lachte "Ik zal je vanaf nu altijd zo noemen." hij kwam naar men oor "Jij mag dat." zijn warme adem kwam tegen men oor en ik kreeg een rilling door me heen, hij keek naar me en knipoogde.

Olive kwam naar ons toe en begon met ons te praten. "Heb je Kate gezien?" vroeg ik na een paar uur aan Aiden, hij schudde z'n hoofd en ik zuchtte.

Ik zocht al 15 minuten naar haar en niemand heeft haar gezien, ik was echt moe en besloot om naar huis te gaan. "Olive." riep ik over de muziek, ze stond wat verder en draaide zich om. "Ja?" Ik stond voor haar "Kan je tegen Kate zeggen dat ik naar huis al ben?" Ze knikte "Tuurlijk, geef je gsm even." Zei ze, ik nam men gsm uit men achterzak en gaf het aan haar, haar smalle vingers raasde over het scherm van men gsm.

Ze gaf men gsm terug en ik stak hem weer weg en keek haar vragend aan. "Ik heb men nummer er in gezet zodat je me iets kan sturen als je thuis bent of je een keer iets wilt doen." Zei ze met een lach. "Dankje, tot morgen misschien." Ze knikte en danste weer verder.

Ik verliet het strand en zette me neer op een bankje en maakte men schoenen los en kapte het zand er uit, je kan een zandkasteel maken met al het zand dat uit men schoenen kwam. Er kwam een ander paar all stars voor me te staan, ik stopte met wat ik deed en keek op in de groene ogen van niemand minder dan Harry Styles.

Claimed by a bad boyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu