Deel 13

1.1K 31 15
                                    

Wie denk je dat die berichten naar Jade stuurt? Xx

*1 week later*

*Jade' s zicht*

Er is niet veel gebeurt en de week ging traag voorbij iedereen deed vrij raar, Kate wilde steeds weten van wie ik berichten kreeg en waarom ik er nooit op antwoorde. De smsjes werden erger en erger met de dag, het ging van Goedemorgen naar Je ziet er zo onrustig uit als je slaapt, je duwt me er bijna elke avond uit. Het ging van Slaapwel naar Ik kan niet wachten tot ik je in men armen heb...als jij al lang in slaap ligt. Ik kreeg de rillingen van haar/hem, s 'avonds lig ik tot 4 uur wakker.

Van elk geluid schiet ik recht en doe ik het licht aan, en als ik eens voor 4 uur inslaap lag werd ik al zwetend wakker van een nachtmerrie.

Ik zie dat Kate ongerust is maar ik wil het haar niet zeggen. En dan was er Harry, hij was de hele tijd bij mij en met de hele tijd bedoel ik ook de hele tijd. Het enige wat hem weg hield van me waren de wc en de lessen die we niet samen hadden.

Zelf na school kwam hij mee naar de kamer en bleef meestal hangen tot Kate terug was, het enige wat hij deed was bezig zijn op zijn gsm en meteen recht schieten als hij een geluid hoort of als er op de deur geklopt word.

Ik kwam net terug van Olive en wist niet wat te doen, ik was moe maar ik wist toch dat ik niet kon slapen ook al was het 22 uur. Ik zette me neer aan men bureau en nam lege bladeren en men potlood, ik tekende een ruggenwervel als basis. Ik tekende aan de rechterkant een bloem met takken en bladeren en aan de linkerkant tekende ik de ribben en de schouder, meer onderaan tekende ik het lichaam van een vlinder met aan de linkerkant de vleugel en aan de rechterkant tekende ik de heup.

Ik weet niet hoe lang ik bezig was maar ik stopte pas toen ik klaar was, ik keek er naar. Men deur ging openen en Kate kwam binnen "Jaaaade." zei ze met een lach, ik keek op van men bureau. "Je ziet er moe uit." Ik was moe, ik had zo weinig geslapen dat ik me lichamelijk als metaal moe voelde. Ik was ook meer down en deed meer donkere en simpele kleding aan, ik de lessen viel ik bijna altijd inslaap.

Ik forceerde een glimlach op men gezicht "Gewoon, niet goed geslapen." Zei ik, ze knikte.

"Eum Harry is hier." Zei ze, ik fronste. "Waarom?" Vroeg ik, ze haalde haar schouders op.

"Zeg dat ik moe ben." Zei ik, ik keek weer naar mijn boeken die over men bureau verspreid lagen. Ik zuchtte en keek weer naar Kate, ze had een frons. "Hij is hier al elke dag en zegt niets tegen me, het is niet dat hij nu iets te zeggen heeft." Mompelde ik terwijl ik opstond en naar men bed ging, ik had men pyjama toch al aan dus kroop ik onder de dekens.

"Oké." Zei ze zacht, ze deed de deur dicht en ik deed het licht naast me uit.

Ik deed mijn ogen dicht en trok de lakens dichter tegen me aan, de deur ging open en er kwam licht binnen van de gang.

Ik hield men ogen dicht "Kate, ik zei toch dat ik moe was?" Vroeg ik, het bleef stil. Ik deed mijn ogen open en zag een zwart figuur met krullen in de deuropening staan. "Kate is naar Liam." Zei Harry's stem, ik zette me recht.

Ik deed het lichtje naast me aan en de kamer werd verlicht samen met Harry, hij had z'n zwarte skinny jeans aan met een simpele zwarte T-shirt en een leren jas.

"Ik zei dat ik moe was heeft Kate je dat niet verteld?" zuchtte ik "Dus?" vroeg hij terwijl hij tegen de deur leunde.

"Oké." Zei ik, ik legde me weer neer en deed het licht uit, ik trok het deken zodat het onder men neus. Hij zuchtte "Echt?" Vroeg hij, ik antwoorde niet. "Soms ben je zo'n klein kind." Zei hij, ik zette me recht en deed het licht aan. "Omdat ik moe ben, ben ik een klein kind?" Zei ik terwijl ik meer en meer men stem verhief, hij balde z'n handen zodat ze vuisten werden.

Claimed by a bad boyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu