Deel 16

1.1K 29 3
                                    

*Harry's zicht*

Ik hoorde Jade haar stem vanuit de living komen, ik dronk men glas leeg en zette het neer.

"Is ze hier eindelijk?" Vroeg ik toen ik de keuken uit stapte, ik had nog steeds Jade haar hakken in mijn handen. Toen ik in de living kwam viel men mond open, ik sloot hem snel weer. Het kleed paste haar perfect, je zag elk detail van haar lichaam.

Ik begon met de piercing in men lip te spelen terwijl ik haar bekeek, toen ik weer naar haar keek waren haar ogen naar de grond gericht en zagen haar wangen een zacht roze.

Ik zette haar hakken neer voor haar zodat ze ze kon aandoen, ze deed ze voorzichtig aan. Zelfs al had ze haar hakken aan, ze bleef 10cm kleiner dan mij.

Ik keek naar Liam en Kate die naar ons aan het kijken waren, ik deed het teken dat ze al naar beneden moesten gaan. Liam knikte en nam de witte zak van Kate en smeet hem over z'n schouder heen, ze gingen naar buiten en deden de deur achter hun dicht.

Ik keek weer naar Jade "Je weet wat de afspraken zijn." zei ik tegen haar, ze fronste.

"Niet met andere jongens praten, niet dansen en niets aannemen van hun." zei ik, ze rolde haar ogen. "Elke keer als we ergens naartoe gaan zaag je erover. Ik heb oren, ik kan luisteren." Beet ze naar me, ik balde mijn vuisten. "En moet jij telkens commentaar hebben." Beet ik terug, ze keek naar beneden met een frons.

Ze keek daarna weer op. "Waarom mij?" Vroeg ze. "Je hebt op alles wat ik doe commentaar, daarnet was je boos voor geen reden en 10 minuten later vraag je me mee naar een bijeenkomst van ander gangs." Zei ze gefrustreerd.

Ik rolde mijn ogen, ik nam haar pols vast en nam haar zak van de grond en trok haar het appartement uit.

Ze bleef men naam maar roepen en tegen spartellen maar niet dat het veel hielp, toen we aan de trap kwamen liet ik haar voor gaan. Toen we op de parking kwamen stonden Kate en Liam bij z'n auto, ze waren gewoon aan het praten en toen ze ons buiten zagen komen knikte hij en deed de deur open voor Kate.

Ik deed de deur voor Jade open, ze keek boos naar me en zette zich dan neer. Ik smeet de deur dicht en ging naar mijn kant, deed de deur open en zette me neer.

Ik zette haar zak op de achterbank en startte de auto en ree weg nadat Liam weg gereden was, jade was de hele tijd naar buiten aan het kijken en keek soms voor haar maar keek snel weer naar buiten.

Na 20 minuten reden we de parking van de club op, ik zette de auto uit en stapte uit.

Ik deed de deur dicht en ging naar de kant waar Jade zat, ik deed de deur open en ze stapte uit. Ik deed de deur terug dicht en nam haar hand vast. "Los." zei ze boos tegen me toen ze naar me keek, haar ogen waren gevuld met woede terwijl ze haar hand weg trok. Ik nam haar hand steviger vast en keek ook boos naar haar, ze mompelde iets maar het kon me weinig schelen.

We stapte naar de club waar Kate en Liam op ons aan het wachten waren, Kate keek met een frons naar Jade.

"Binnen?" Vroeg Liam, ik knikte en we gingen met z'n alleen naar binnen. Het was de club van Zayn dus liet de bodyguard ons door, het rook er naar zweet, alcohol en de geur van sigaretten. In het midden waren mensen aan het dansen en aan de zijkanten waren er een paar elkaar aan het kussen en sommige waren aan het drinken.

We stapte naar rechts en daar was nog een deur met weer een bodyguard, hij bekeek Kate aangezien zij en Liam voor ons stonden. Liam nam vast aan haar heup en trok haar dichter. "Stop met zo te kijken naar haar." Beet hij, de man schrok op omdat we opeens voor hem stonden. Hij zei sorry en liet ons dan doorgaan, Liam deed de deur open en ik deed hem achter me dicht.

Er stonden overal groepen met mooie vrouwen in hun armen, ik keek rond tot ik Zayn zag. "Jade." Zei ik, haar ogen schoten weg van de mensen en keken naar me.

"Ga maar iets te drinken halen samen met Kate en Liam, ik moet even naar Zayn." Zei ik tegen haar, ze knikte en ging naar Liam en Kate. Ik stapte naar Zayn toe maar er riep iemand mijn naam, ik draaide me om en zag Jake.

"Was dat Jade?" Vroeg hij, ik keek naar de bar waar ze stonden. "Ja." Zei ik, ik draaide me terug om en stapte weg.

Toen ik dichterbij kwam zag ik hem staan maar hij was niet alleen, Niall en Louis stonden samen met Lien en Marie.

"Zayn?" Vroeg ik, hij keek weg van Niall waarmee hij aan het praten was. "Kunnen we praten?" Vroeg ik, hij knikte en we stapte naar een plek in de zaal waar minder mensen stonden.

*Jade's zicht*

We stonden nog even aan de bar toen Kate me uit men gedachten trok. "Sorry?" Vroeg ik "Wat er gebeurde toen we beneden waren?" Vroeg ze met een lach, ik rolde men ogen. "Niets interessants." Zei ik terwijl ik van men cocktail dronk, ik keek rond en zag Harry praten met Zayn. "Daar is hij." Zei ik, Liam en Kate keken.

Zayn en Harry stapte naar een iets wat minder drukke plaats. "Kom." Zei Liam, we knikte en gingen door de mensen door.

Harry en Zayn stonden voor een schilderij, we kwamen dichterbij en hoorde hun stemmen. "Heb je al seks gehad met haar?" Hoorde ik Zayn vragen, ik fronste en keek naar Liam en Kate. Ze hadden ook een frons en Liam deed het teken dat we moesten zwijgen.

"Nog niet," Zei Harry, hij kruiste z'n armen over elkaar. "maar ze zal wel snel toegeven." Zei hij, ik balde m'n vuisten. "Goed." Zei Zayn. "En dan breek je haar hartje en dan zal ze gaan uithuilen bij haar grote broer, hij zal naar ons komen om ons een lesje te leren en dan verslaan we hem en hebben we minder concurrentie." Zei hij, ik voelde een traan over men wang rollen.

Ik voelde zo veel woede en haat naar Harry en Zayn toe.

Ik tikte op Harry's schouder, hij draaide om. "Jade." Zei hij verrast, ik hief men vuist op en sloeg hem tegen z'n kaak. Zijn hoofd sloeg naar de andere kant van de impact, hij nam z'n wang vast en keek geschokt net zoals Zayn.

"En jij." Ik ging naar Zayn. "Zou ik niet doen Jade." Zei hij met een lach. "Ik ben niet bang van jou." Beet ik, ik draaide me om naar Harry. Hij had nog steeds z'n hand tegen z'n kaak. "Ik wist dat mensen laag konden vallen." Zei ik. "Maar zo laag?" Vroeg ik, ik schudde mijn hoofd. "Nooit gedacht." Ik draaide me om en ging weg, ik had niet eens door dat heel de zaal stil was en naar me aan het kijken waren.

"Jade!" Hoorde ik Harry roepen, ik rolde men ogen. "Laat het me uitleggen." Hoorde ik hem zacht achter me zeggen, ik probeerde sneller se stappen maar een hand aan men ellenboog trok me naar achteren.

"Moet ik nog eens slaan?" Vroeg ik boos, hij had een frons.

"Laat me je naar huis brengen." Zei hij "Jade." Hoorde ik Kate zeggen, ik keek naar hun. "Wij brengen je wel naar huis." Zei ze, ik keek naar Liam en hij knikte. "Oké." Zei ik tegen Kate en Liam. "Haal men zak uit je auto." Zei ik, hij knikte en stapte langs ons naar buiten.

"Kom." Zei Kate, we gingen naar buiten en kwamen aan in de club. Ik had toen pas door dat je in de kamer ernaast niets hoorde, ik begon al een lichte hoofdpijn te krijgen van de luide muziek. We stapte naar buiten en kwamen Harry tegen. "Eum hier." Zei hij, ik trok men zak uit z'n handen en wilde langs hem gaan.

"Kunnen we praten?" Vroeg hij, ik negeerde hem en stapte naar Kate en Liam. "Kunnen we gaan?" Vroeg ik. "Tuurlijk." Zei Liam, we stapte naar z'n auto en stapte in.

"Ik zweer het ik wist er niets van." Was het eerste wat hij zei toen we weg reden.

Claimed by a bad boyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu