Deel 10

1.3K 31 0
                                    

*Jade 's zicht*

Wie zou diegene zijn dat naar me sms't? Ik zie haar/hem morgen. Zou zij/hij iets zeggen? Ken ik hem/haar? Hoe ziet hij/zij er uit? Zit Zij/hij op men school? De vragen schoten door men hoofd en ik begon er nerveus van te worden, ik smeet men gsm op men bed en ging naar men raam en deed de gordijnen dicht.

Ik nam mijn pyjama en deed het aan terwijl ik men gsm op stil zette, ik ging naar de badkamer en poetste men tanden en kamde men haren.

Ik ging terug naar men kamer en deed de lichten uit en probeerde door de donker naar het bed te gaan, maar het ging niet al te best want ik stootte men teen tegen het bed. Verdomme, dacht ik in mezelf.

Ik kroop op men bed en ging onder de dekens liggen, ik deed men ogen dicht en de sms'en die ik later op de avond gekregen had spookte weer door men hoofd. Ik begon het warm te krijgen en deed men armen boven het laken, ik zuchtte en legde me beter.

Ik wilde kijken hoe laat het was dus zocht ik men gsm die ergens op de grond lag, ik ging met men handen over de grond tot ik men gsm voelde.

Ik nam hem op en keek hoe laat het was, het was al 4 uur, ik zuchtte en legde men gsm weg.

Ik legde me neer en deed mijn ogen dicht en deed de lakens weer over me heen. Ik werd wakker van een deur die open ging "Goeie morgen." Zei Kate die neerplofte op men bed, ik wreef in mijn ogen en geeuwde.

"Goeie morgen." Zei ik terug, Kate zat zelf nog in haar pyjama. Ik zette me recht "Oja, Olive vroeg gisteren avond of we naar één of andere James z'n feestje gingen samen met Ryan, Aiden en Luke." Ze knikte "James z'n feestjes zijn geweldig! Tuurlijk gaan we, is het goed dat Liam mee komt?" Vroeg ze, ik knikte.

"Waarom niet? Liam is vriendelijk." Antwoorde ik terwijl ik uit bed stapte, ik ging naar men kleerkast en nam een donkere taille short en een zwart T-shirtje dat aan men navel stopte. Ik nam men kleren en ging naar de badkamer en klopte op de deur, niemand antwoorde dus ging ik naar binnen.

Ik deed de lichten aan en liet het water lopen en kleedde me uit, ik stak men hand onder het water om te voelen of het al warm genoeg was. Ik ging snel onder de douche en waste me helemaal, toen ik klaar was deed ik een handdoek rond me en stapte uit. Ik droogde me af en deed men kleren aan, ik droogde mijn haren snel en kamde het daarna.

Ik keek in de spiegel en schrok van het zicht, men haar was poffig en ik had blauw/paarse wallen onder mijn ogen. Ik zag eruit alsof ik net uit een donker hol was gekropen waar ik de helft van men leven had proberen te ontsnappen.

Ik besloot om mijn haren maar in een dot te doen, toen ik klaar was poetste ik mijn tanden en ging ik naar de living.

"Kate?" Vroeg ik "Kamer." Riep ze terug, ik ging naar mijn kamer en maakte men zak en klopte daarna op de deur van Kate. Ze deed open "Net klaar." Zei ze met een lach, ze stapte uit haar kamer en ze deed de deur achter zich dicht. Mijn gsm trilde en ik nam hem uit men broekzak, ik opende het bericht.

Onbekend: Goeie morgen Jade, Goed geslapen? Of lang wakker gelegen?

Ik las het bericht meermaals. "Wie is het?" Vroeg Kate 's stem dichterbij dan verwacht, ik schrok en stak hem weer weg. "Mijn moeder, om te vragen of we nog eens konden Skype." Antwoorde ik snel, ze knikte. "Gaan we?" Vroeg ze, dit keer knikte ik. We namen onze spullen en stapte naar buiten, ik deed de deur dicht en draaide hem dicht.

Ik ging samen met Kate de trappen af en toen we buiten kwamen scheen de zon op onze huid, de warmte voelde comfortabel aan.

"Kate, Jade." Hoorde we een meisjesstem roepen, we draaide ons om. Olive kwam aangestapt, ze had een wit kleedje aan met witte ballerina's en een bruine tas. Ze lachte naar ons en begon sneller te stappen "Goeie morgen!" Zei ze vrolijk, ik kreeg meteen een lach van hoe opgewekt ze was.

Claimed by a bad boyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu