Deel 34

790 27 1
                                    

*Harry' s zicht*

Ik draaide me om en keek naar Jade, haar ogen waren glazig en haar wangen waren een diep roze. Ze had smokey eyes en haar haren waren wild, ze stond nog steeds te wankelen op haar benen. Ik wilde gaan beginnen schreeuwen tegen haar maar ik weet dat het niets uitmaakt, Jade zal alleen reageren als ik rustig met haar ben.

"Je hebt hem niet geslagen." Zei ze rustig terwijl ze rond keek naar de mensen die aan het dansen waren. "Nee." Antwoorde ik waardoor ze naar me keek. "Dat is de eerste keer." Ik weet dat ze haar gedachte nu aan het zeggen was dankzij de alcohol.

Ik zweeg en ze sloeg haar armen om mijn nek heen en zette een stap dichter, "Niet boos zijn." Zei ze zachtjes toen ze haar hoofd op mijn schouder legde.

Ik plaatste mijn handen op haar heupen en gaf haar een kus tegen haar slaap. "Alleen als jij dan niet meer boos bent." Antwoorde ik terug.

"Ik zag je met dat paarsharig meisje." Zei ze, in haar stem waren geen emoties te horen wat me bang maakte. Jade haar stem en ogen waren een waterval van emoties.

"Het was niets." Gaf ik eerlijk toe. Voor mij was het niets. Ze haalde haar hoofd van mijn schouder zodat ze me aan kon kijken. "Waarom zat ze dan op je schoot?" Ze keek naar waar het paarharige meisje zat, maar ik bleef naar Jade kijken.

Ik plaatste mijn hand op haar wang en draaide haar gezicht naar me, in haar ogen kon je zien dat ze pijn had maar ook pist was.

"Omdat ik zei dat ze weg moest gaan," Begon ik, ze fronste lichtjes maar liet me verder praten. "Toen zette ze zich neer op m'n schoot. Ik heb gezegd dat ze weg moest gaan en zodra ze van m'n schoot af was kwam ik naar jou." Ik wreef met m'n duim over haar wang heen, ze deed haar ogen dicht en zette een stap dichter.

"Ik zweer het je Jade, ik wil haar niet. Ik ken haar niet eens en ze is enorm irritant." Ging ik verder, ze opende haar ogen. Haar ogen keken naar m'n lippen, kin, neus, ogen, voorhoofd, wenkbrauwen. Ze bekeek elk deel van m'n gezicht en keek daarna weer in mijn ogen.

"Irritanter dan ik?" Vroeg ze, "Niemand is zo irritant als jij." Zei ik met een lach waardoor ze ook een lach kreeg. Het leek eeuwen geleden dat ik die prachtige lach op haar gezicht gezien heb.

"Wat deed ze misschien?" Vroeg ze, je kon zien dat ze wat nuchter begon te worden, ze wankelde minder op haar benen maar ik hield toch mijn beide handen op haar heupen voor het geval dat ze haar evenwicht zou verliezen. Haar ogen waren nog steeds glazig en haar wangen nog steeds roos maar ze klonk minder dronken.

"Ze hing aan mijn lijf de hele tijd, ik heb liever dat het meisje in begin weinig interesse toont, snap je? Een beetje hard to get." Ik weet dat ik het over haar had, in het begin dat ik haar leedde kennen dwong ze me om sorry te zeggen toen ik tegen haar aanliep en ze deed altijd moeilijk. "En ze speelde met mijn haar." Zei ik pist waardoor ze een kleine lach kreeg.

"Zo dus?" Vroege ze legde haar ene arm op m'n schouder en haar andere om m'n heup en trok me dichter naar haar zodat we tegen elkaar aan stonden. Ze legde haar andere hand ook op m'n schouder en speelde met de krullen onderaan in mijn nek. Maar het kon me niets schelen, alleen zij mocht dat doen.

Ik beet op mijn onderlip en knikte mijn hoofd. "Ja," Mijn stem klonk donker en ik weet dat het allemaal door jade komt. Wat het paarsharige meisje deed irriteerde me.

Ze keek zo onschuldig maar dankzij haar make-up en kleren leek ze bad girl. Ze was sexy, hell het meisje zou zelf sexy zijn met een veel te grote pull en een joggingsbroek die veel te groot is. Ik schraapte m'n keel.

"Gaan we naar huis?" Vroeg ik, ze schudde haar hoofd. "Ik heb nog steeds niet gedanst." Zei ze. Mijn ogen worden een klein beetje groter. "Ik ga niet dansen." Zei ik snel, ze haalde haar schouders op. "Oké, dan zoek ik wel iemand anders." Zei ze met een lach omdat ze wist dat ik dan wel zou dansen met haar.

Ze nam haar handen van mijn schouders en draaide zich om en stapte weg, ik nam haar pols vat en trok haar weer naar me toe. Ze had een grote lach op haar gezicht die 'overwinning' uitstraalde.

"Niet tegen elkaar aan schuren." Waarschuwde ze me met een wijsvinger, ik haalde mijn handen op alsof ik me over gaf waardoor haar lach groter werd.

"Oké." Zei ik, ik bleef staan en keek naar haar om te kijken of ze iets ging doen maar ik zag haar met een plagerige lach naar me kijken.

Ze nam mijn beide handen die langs mijn zij hingen en legde mijn beide handen neer op haar heupen. Ze legde daarna haar handen in m'n nek en legde haar hoofd weer neer op mijn schouder.

Het voelde zo ontzettend goed om haar in mijn armen te houden, dicht tegen me aan. Ze was een van de mooiste meisjes die ik gezien had, nee eigenlijk is ze het mooiste meisje waar ik ooit naar gekeken had.

We schommelde heen en weer in elkaars armen, ik voelde Jade diep inademen.

Hoe raar het er ook uitzag niemand keek raar naar ons, een paar mensen misschien maar de rest waren te dronken om het door te hebben.

"Je bent een verschrikkelijke danser Harry." Zei ze zachtjes, ik kon zo haar lach horen en ik voelde hem ook in mijn nek.

"Weet ik." Zei ik met een lach. "Je bent de eerste persoon waarmee ik zo dans." Gaf ik toe, Jade haalde haar hoofd uit mijn nek. "Echt?" Vroeg ze, ik knikte "Echt."

 

Claimed by a bad boyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu