Deel 50

662 21 2
                                    

Ik klopte op de deur en wachtte even, ik hoorde gelach. De deur ging open, Dan stond in de deuropening en lachte vriendelijk naar me. "Kom binnen." Zei hij en zette een stap opzij, ik lachte vriendelijk terug en stapte naar binnen. "Hou je schoenen maar aan, we gaan toch morgen kuisen." Zei hij. Persoonlijk zag ik de jongens niet echt kuisen, ik dacht eerder dat ze een kuisvrouw hadden ofzo. Ik volgde dan naar de living en zag dat iedereen in de zetels zaten.

Zayn had een meisje naast hem zitten in de zetel, ze had blonde haren en heldere blauwe ogen. Louis zat neer op de grond met zijn arm rond een brunette met lag haar en bruine ogen. Lien zat bij Niall op de schoot. Dan zette zich neer naast Harry die in de tweezits zat en Jake zat naast Zayn en het blonde meisje. Het was best ongemakkelijk want iedereen keek naar me. Harry stond op en kwam naar me toe, hij leek wat bezorgd. "Wat is er?" Vroeg hij, ik schudde mijn hoofd. Iedereen bleef naar ons kijken en ik verschool me meer achter Harry zodat ze niet meer konden kijken. Hij kreeg een lach toen ik me achter hem verstopte.

Hij nam mijn hand vast en draaide zich om zodat weer eens iedereen keek, zeker de twee meisjes die ik nog nooit had gezien. "Je loog dus toch niet." Hoorde ik het meisje fluisteren tegen Louis, ze zaten best dichtbij waardoor ik het hoorde. Louis lachte alleen maar naar haar en keek dan naar ons. "Dit is Eleanor." Zei hij, ze lachte vriendelijk en ik lachte terug. "Jade." Stelde ik me voor. "Perrie." Zei het blonde meisje dat naast Zayn zat.

"Laten we naar boven gaan." Zei Harry en trok me de living uit. We gingen de trappen op en daarna zijn kamer binnen, hij deed de deur dicht. Ik lag neer op zijn bed en mijn voeten bengelde over de rand van het bed, hij ging aan mijn benen staan en zette zijn handen langs beide kanten van mijn hoofd en leunde naar voren zodat onze neuzen elkaar raakte. "Blijf je hier slapen?" Vroeg hij. "Ik heb mijn spullen niet mee." Zei ik. Hij gaf me een kus die veel te snel ophield, hij lachte naar me. "Je kan iets van mij aandoen om te slapen," Hij zette zich recht en ging naar zijn kleerkast.

Ik zette me recht en keek naar hem terwijl hij door zijn kleren gaat. "Ik zie je graag in mijn kleren." Zei hij zacht, eerder tegen zichzelf. Ik kreeg een lach en voelde mijn wangen warm worden. Ik keek naar mijn jeans met gaten in en speelde er mee tot er iets op mijn hoofd landen. Zodra ik Harry's gelach hoorde wist ik dat hij zijn kleren naar me gegooid had. Ik nam de kleren van mijn hoofd af en keek hem aan met een lach, zijn lach minderde.

"Alles oké? Je lijkt weer eens verzonken te zijn in gedachten." Zei hij. "Bedriegt Liam, Kate?" Vroeg ik, hij fronste. "Tuurlijk niet, hoe kom je daar nu bij?" Vroeg hij, ik zette me in kleermakerszit. "Blijkbaar is zijn ex eergisteren langs geweest terwijl Kate hier was, hij zei dat hij binnen een uur terug zou zijn en kwam pas thuis om middernacht en rook naar haar. Ik zou hetzelfde denken." Zei ik, hij knikte. "Kijk zijn ex heet Sophia en haar vriendje is nogal agressief. Liam help haar omdat ze nog vrienden zijn, Liam had het haar eerder moeten zeggen maar hij was haar vergeten. Ze heeft al zo lang niets meer van zich laten horen en toen kwam Kate." Zei hij, ik knikte. Ik was blij voor haar dat Liam haar niet bedroog.

"Ben je daarom gekomen?" Vroeg hij, hij leunde tegen zijn kussen aan en zijn armen waren over elkaar gekruist. Hij leek best pist waardoor ik een lach kreeg. "Nee, Kate wou parten met Liam." Hij rolde zijn ogen. "Wil je dat ik weg ga?" Vroeg ik, hij keek meteen naar me. "Nee." Zei hij en zette zich rechter. "Nee?" Vroeg ik, het was speels bedoeld maar Harry leek het serieus te nemen omdat ik niet lachte. "Nee." Zei hij nog eens, hij leunde naar voren en nam me vast en trok me naast hem. "Jij blijft hier. Bij mij." Hij klonk bevelend. "Toch?" Vroeg hij wat onzeker, ik gaf hem een kus op zijn wang. "Tuurlijk." Zei ik en legde mijn hoofd neer op zijn schouder.

"Heb je al gegeten?" Vroeg hij, "Nope, jij?" Vroeg ik, ik draaide mijn hoofd zodat ik met mijn kin tegen zijn T-shirt aanlag en naar hem keek. Hij schudde z'n hoofd. "We kunnen naar de McDonalds gaan?" Ik knikte toestemmend. "En nu je hier toch bent kunnen we elkaar beter leren kennen." Zei hij, hij nam een haarlok en draaide hem rond zijn vinger. Ik knikte opnieuw, ik was blij dat hij het voorstelde.

De deur ging open en Jake en Dan stonden in de deuropening. "Voor je ons weg gaat sturen." Zei Dan en wees naar Harry. "We willen vragen of jullie mee willen doen met een spel." Ging Dan verder, ik zette me recht. "Welk spel?" Vroeg ik, Harry zuchtte en keek nogal geïrriteerd. "Never have i ever." Zei Jake, ik keek naar Harry. "Leren we ook dingen van elkaar." Zei ik zacht. Hij bleef geïrriteerd en zuchtte daarna. "Goed." Zei hij, de jongens verlieten de kamer en Harry zette zich recht. "Maar." Begon hij waardoor ik me omdraaide naar hem, hij stapte dichter en nam mijn gezicht in zijn handen. "Als ik zie dat je te veel gedronken hebt of ze proberen je dronken te maken door oneerlijk te zijn gaan we weg, deal?" Vroeg hij, ik knikte.

"En het eten?" Vroeg ik, hij lachte. "We zullen eerst gaan eten en dan komen we terug, goed?" Vroeg hij, ik knikte en glimlachte breed naar hem. Hij drukte zijn lippen tegen de mijne aan en trok veel te snel weg. Hij gaf me nog eens een glimlach en liet toen mijn gezicht los. Hij liep de kamer uit en kwam een minuut later weer binnen. "Ik ben gaan zeggen dat we eerst gaan eten." Zei hij en nam mijn hand vast.

Sorry als het een saai deel was, ik had niet zo veel tijd om het te schrijven :/ xx

Claimed by a bad boyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu