Part 27

212 10 6
                                    

Louis (POV)
Al snel wordt het bericht gelezen. Ik merk dat mijn hart begint te kloppen, de spanning om te weten wie Dean is wordt steeds groter.
(Voor degene die het even niet meer weten Dean is dus Harry die zich op instagram voordoet als Dean en Louis weet dit niet (; )

Dean: waarmee helpen??
Louis: Nou het is misschien een beetje gek, maar ik ken hier dus niemand en mijn vrienden nemen niet op en ik sta hier nu met een auto zonder benzine...
Dean: Maar hoe moet ik dat oplossen dan?
Louis: Ja sorry, het was een dom idee. Laat maar
Dean: Heb je echt hulp nodig dan?
Louis: Nee hoor ik zit hier alleen maar in een auto die niet vooruit kan zonder eten, met vrienden die weet ik veel waar zijn, dus is niet nodig.
Dean: Maar ik weet niet of je wilt dat ik je kom helpen
Louis: Nee hoeft ook niet

Nu ik dit allemaal typ begin ik dit steeds meer onzin te vinden maar als hij nou wat benzine kan tanken en dat in mijn auto doet betaal ik hem terug en dan kan ik weer verder. Zo erg kan het niet zijn.

Dean: Hoe kom ik aan benzine dan?
Louis: Ik weet niet of er een pompstation in de buurt is maar als je daar om een tank vraagt dan breng ik het wel terug. Ik betaal het je ook terug natuurlijk.
Dean: Oh oké
Dean: Waar ben je nu?
Louis: (noemt straat in Manchester)
Dean: Tot zo!

Ik vind dit toch wel spannend worden, wat als hij helemaal niet zo aardig is. Nou ja hij was ook op mijn concert dus het zal wel een fan zijn. Ik vermaak me maar even op mijn mobiel.
Een kwartier later hoor ik een auto aan komen, die vervolgens ook weg rijd. Ik dacht dat dat wel die ene Dean kon zijn. Als ik 10 minuten laten nog niks hoor loop ik de auto uit. Achter de auto zie ik een tank staan met een geel briefje er op.

"Alsjeblieft <3"
Wacht ik Dean al langsgekomen? Ach ja wel aardig is die Dean dan. Ik glimlach alsof ik hem nog bedank terwijl hij waarschijnlijk al lang weg is en loop met de tank naar de auto. Ik vul de auto en ga dan weer terug zitten. Op de achterkant staat het adres van het pompstation, dus ik voer het in op de navigatie. Na 5 minuten ben ik er al. Ik stap uit pak de tank en loop naar binnen.
"Hallo ik kom dit terug brengen" de man kijkt me aan. "Jij bent iemand anders" zegt hij.
"Uhh ja dat klopt, er was net een ander persoon die dit ophaalde en ik kom het terug brengen" zeg ik om verwarring te voorkomen. "Ah zo, ja dat gebeurd wel vaker" Hij haalt een bonnetje van een prikkertje af en zegt "hij zei al dat er zo nog iemand kwam betalen, even dacht ik nog nou ik ben opgelicht, maar ach ja hij zag er wel aardig uit" zegt de man.
Ik betaal en hij geeft mij wisselgeld terug. Dan bedenk ik me dat deze man weet hoe Dean er uit ziet.
"Uhm mag ik u iets vragen, kunt u een omschrijving geven van de man die hier net was?" vraag ik de meneer achter de kassa. "Oh hij had bruin haar, licht krullend. Voor zo ver ik weet had hij groene ogen, maar dat weet ik niet zeker want hij had een zwarte pet op. Nou en verder heb ik er niet echt op gelet"
Zegt de man. Ik bedank hem en loop weg. Dan drinkt het tot me door. Hij gaf net wel een hele goede omschrijving van de man waar ik al een paar jaar van droom...

Ik loop naar de auto. Ach er zijn wel meer mensen die er zo uit zien bedenk ik me. Door al dit gedoe ben ik helemaal vergeten te eten. Ik voer de supermarkt weer in op de navigatie. Er verschijnt een andere route doordat ik al een eindje om ben gereden. Wanneer ik vlak bij ben stap ik uit en begin te lopen. Ik kijk om me heen het komt me allemaal net iets te bekend voor.
Ik begin iets sneller te lopen, ik loop een straat in en hoe verder ik kom hoe meer ik me besef wat voor een slecht plan dit was. Het is de straat waar ik zeker een jaar heb gezeten toen ik jonger was. Ik kijk snel om me heen er loopt alleen een man achter mij. Ik besluit rustig door te lopen.
Dan rukt iemand mijn telefoon uit mijn hand en begint me onderuit te gooien. Ik kijk omhoog het is niet iemand die ik ken. Ik voel een schop in mijn maag. Een kleine flashback speelt zich af.
Hij heft zijn hand op en ik sluit mijn ogen om de aankomende klap op te vangen.
Dan hoor ik "HE LAAT HEM EENS LOS" er komt een andere man uit een auto rennen en springt op de man die me onderuit heeft gehaald. Ik richt mijn hoofd op. Het beeld trilt een beetje. Ik voelde me al niet lekker van gister. De man die me onderuit heeft geslagen rent weg en nu kan ik de andere man zien. Hij heeft een klein staartje in om de voorste plukjes van zijn haar bij elkaar te houden. Zijn zwarte pet is op de grond gevallen. Ik zit op de grond en heb geen idee wat er momenteel gebeurd.

De man loopt naar me toe. En steekt zijn arm onder me. Alles wat ik zie is vaag, waardoor ik de man zijn gezicht niet kan zien. Hij tilt me omhoog en ik hang als een koala om hem heen. Ik voel hoe zijn adem rustig op mijn nek neerkomt. Langzaam sluiten mijn ogen en valt mijn hoofd tegen de man zijn borst.

Nou wie zou dat nou zijn... ( ;
XxMe

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Dec 15, 2020 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Larry Stylinson &lt;3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu