Part 2

260 8 0
                                    

POV Louis
Een bonkend gevoel in mijn hoofd. Mijn zij voelt verschrikkelijk, het is alsof iemand het constant slaat met prikkeldraad.
"DE JONGEN iemand! Haal hem naar binnen voordat hij wakker wordt" Hoor ik een stem van uit het busje zeggen.
De jongen die me vanmiddag had opgepakt kwam het busje binnen. Hij keek me aan en liep op me af. Wegrennen had geen nut. Mijn handen en voeten waren sterk vastgebonden. En mijn mond was afgeplakt met tape. De jongen sleurde me hardhandig achter zich aan. Ik wordt een huis in gesleept en op de bank gelegd. Of is het gegooid. Wat maakt het ook uit alles doet toch al pijn.

"Dat heb je goed uitgezocht Harry" Zegt een van de jongens.
"Liam, er is nog niet gezegd dat jij eerst met hem naar bed gaat" Hoor ik de blonde jongen zeggen.
"Hij is al wakker jongens" Zegt de jongen met de groene ogen en krullend haar.
Ik ben bang. Alle vier de jongens lopen op me af. Ze kijken me onderzoekend aan. Eén van hun komt op het randje van de bank zitten. "We zullen het leuk krijgen de komende nachten" Lacht hij terwijl hij me van top tot teen onderzoekt. Ik krijg een vieze rilling over mijn lichaam. Ik moet er niet aan denken wat ze met mij van plan zijn. Ik kruip naar achter zo ver mogelijk weg van de jongen. "Hahaha, ja dat helpt veel he wegkruipen, daar zijn we niet van gediend hier. Jij doet wat wij zeggen" Zegt de jongen.
"Liam ik ga eerst hè ik heb hem ten slotte uitgekozen" de jongen met de groene ogen drukt Liam weg en kijkt me aan. Een lustige blik bekijkt mijn lichaam. Weer krijg ik een rilling. Ik wil hier weg ik wil niet hier zijn. "Zeg, kan je ook wat zeggen of wat" Zegt de jongen die nu bij me is komen zitten.
"Harry misschien moet je de tape nog van zijn mond halen". Hardhandig wordt de tape van mijn mond gerukt. Ik adem in via mijn mond. "Nou?" herhaalt de jongen weer die blijkbaar Harry heet.
Er komt geen woord uit mijn mond. De vier jongens blijven me streng aankijken. "Zayn breng hem naar boven en bind hem vast, hij gaat toch niks zeggen". De zwartharige jongen die dus blijkbaar Zayn heet loopt op me af en pakt me ruw beet bij mijn polsen.

Hij gooit me over zijn schouder waardoor zijn schouder hard in mijn buik komt. Hij opent de deur naar een kamer. In de kamer staat een groot tweepersoons bed en daarnaast staat een kast. Eén deur van de kast staat open en ik zie dat mijn tas er in staat. Een kleine zucht van opluchting komt door me heen. Hopelijk zit daar nog mijn dagboek in. In mijn dagboek Schrijf ik al mijn problemen. Alleen mijn dagboek weet van mijn verdriet van mijn pijn. Als deze jongens mijn tas hebben geopend en in het boekje hebben gekeken ben ik fucked. Gelukkig ziet de tas er nog precies zo uit als hoe ik hem voor het laatst zag. Zayn duwt me op het bed en kijkt me nog even aan. Het enige wat ik in zijn ogen zie is lust en gevoel is nergens te bekennen.
Even ben ik bang dat hij me iets wil aan doen, maar dan keert hij zijn rug naar me toe en loopt de kamer uit. De deur wordt op slot gedaan en daar lig ik dan vastgebonden met mijn been aan het bed.

Een half uur later hoor ik voetstappen naar boven komen. Het zijn Liam, Harry en Zayn. Harry heeft eten in zijn hand en geeft het aan mij. Om nou te zeggen dat het er smakelijk uitziet is lastig, maar ik denk dat ik al blij moet zijn dat ik eten krijg. "Als je een vraag hebt stel hem nu, die kans zul je niet vaak krijgen". Hmm welke vraag zou ik nou willen stellen. Al snel stamel ik:
"Wan-n-eer kan ik-k hier weg-g" Ik probeer niet bang te klinken, maar ik weet dat dat al gefaald is. "We gaan je moeder en vader een mooi bedrag sturen, als ze die hebben betaald mogen ze hun zoontje weer ophalen" antwoord Niall. Moeder en vader, toen hij het woord moeder zei brak mijn hart. Ik houd mijn tranen in, beseffend dat mijn vader nooit geld zal betalen. "Wat is je naam?" Vraagt Harry om de stilte te onderbreken. Waarom willen ze mijn naam weten. "Louis" antwoord ik dan toch.
"Oke Louis, vanavond slaapt Harry bij je en gedraag je een beetje" Zegt Niall.
Slaapt Harry bij me? Wat gaat hij doen?

Die avond opent Harry de deur. Ik slik. Hij kijkt me weer aan en ik wil weg. Als hij op het bed komt zitten kruip ik zoveel mogelijk van hem weg tot de ketting aan mijn been me niet verder laat gaan. "Hé Louis niet weg lopen, hoe meer je tegenspartelt hoe erger ik ben" zegt hij. "De regel is simpel, je doet precies wat ik zeg en wat ik je laat doen". Ik neem me voor me precies zo te gedragen als dat ik bij mijn vader ook doe wanneer hij me... Nou ja je snapt het wel.
Harry komt dichter bij mij liggen en ik wend mijn hoofd de andere kant op. Hij pakt mijn kin en dwingt me hem aan te kijken waarna hij me begint te kussen. Ik wil dit niet, maar ik weet dat als ik tegenspartel het erger wordt. Hij blijft me kussen en komt bovenop me liggen. Hij gaat langzaam iets op en neer zodat hij me schuurt. Hij heeft al een stijve. Hij haalt zijn mond van mijn mond af en begint me nu in mijn nek te kussen. Ik geef een kreun die ik niet kon onderdrukken. Hij blijft me kussen op 1 plek, en ik kreun opnieuw. Hij beweegt zijn hoofd naar mijn oor en bijt even in mijn oorlel. Zijn hand verdwijnt onder mijn shirt en hij streelt mijn bovenlichaam. Dan gaat hij iets meer recht op zitten en zegt "trek je shirt uit". Ik doe wat hij zegt, ik heb hier geen zin in absoluut niet, maar het moet. Hij vind duidelijk dat ik het te langzaam doe en trekt mijn shirt over mijn hoofd en gooit hem in de hoek van de kamer. Hij buigt weer naar beneden. Zijn mond beweegt steeds verder naar beneden. Hij kust mijn hele bovenlichaam tot hij bij de rand van mijn broek aankomt.
Hij stopt even, maar dan voel ik zijn hand ook naar mijn broek gaan en hij opent een voor een de knopen van mijn broek. Dan trekt hij die snel naar beneden tot aan mijn enkels. Mijn onderbroek gaat mee en hij ziet mijn lengte. "Trek mijn broek uit en kijk niet zo bang". Ik merk dat ik tranen in mijn ogen heb. Ik veeg ze weg en adem een keer diep in en uit. Dat dit nou precies mij moet overkomen. Ik beweeg mijn hand naar zijn broek en doe zijn broek voorzichtig naar beneden. Hij beweegt zijn onderbroek naar beneden. "Kijk ernaar" sist hij. Dan zakt hij naar beneden hij duwt zijn vriend bij mij naar binnen. Ik schreeuw het uit en grijp met mijn hand naar de dekens. Harry geeft een kreun en gaat verder. Een rilling loopt over mijn lijf. Hij gaat nu harder op en neer en begint te hijgen. Ik begin harder te kreunen, ik kan er niks aan doen. "Kreun mijn naam" hijgt hij.
Ik ben een tijdje stil maar doe het dan toch "H..arr..yy" kreun ik. Hij trekt zich terug.
Dan zet hij zijn mond om mijn lengte en zuigt. Een luide kreun verlaat mijn mond. Shit ik kom besef ik me. Moet ik het hem melden. Misschien voor de zekerheid. "Ikk.. kom" zeg ik mijn kreunen onderdrukkend. "Heerl..ijk" kreunt hij terug. Als ik kom zuigt hij alles op. Bah. Hij haalt zijn vinger langs mijn lengte en brengt hem naar mijn mond. "Proef het". Hij duwt mijn vinger in mijn mond en wacht duidelijk tot ik er met mijn tong langs ga. Hij trekt zijn vinger weer terug. Hijgend ploft hij naast me neer. Het is voorbij denk ik, maar dan pakt hij mij en legt me bovenop hem. "Zoen me" zegt hij.
Ik doe wat hij zegt en zet mijn lippen op de zijne. Hij drukt zijn hand op mijn hoofd zodat ik nog dichter bij hem kom. Dan trekt hij zijn hoofd weg en kijkt me aan. Ik heb tranen in mijn ogen maar hoop dat hij het niet ziet. Even merk ik een glimp van gevoel te zien in zijn gezicht. Heel even zie ik zijn groene ogen bezorgd kijken, maar al gauw duwt hij me van zich af en legt me naast hem neer. Nu is het voorbij. Ik ga op mijn andere zij liggen en de tranen rollen stilletjes over mijn wangen.


Hihi, ook al was dit soort van "mishandeling" vond ik het toch goed om te schrijven if you know what I mean.

Volgende deel komt er aan!

Larry Stylinson <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu