Part 14

208 7 0
                                    

Haha mag ik eerst zeggen dat ik heel blij ben. Ik zag net dat iemand heeft gestemd. Ik ben echt te blij voor dit, maar mensen ik vind het gewoon leuk om te zien dat iemand dit leuk vind boeit me niet hoeveel het er zijn. Nou ja goed ik zal maar gauw beginnen aan dit hoofdstuk.
(Btw ik heb vandaag 5-6-2020 even wat hoofdstukken hiervoor verbeterd er is niet veel verandert, maar ik dacht ik zeg het toch even als je het hierna leest heb je dus al de nieuwe versie gelezen)

POV Louis

De adrenaline stroomt door mijn lichaam ik weet niet wat ik moet zeggen. Liam kijkt me erg boos aan en ik weet niet wat er gebeurd als ik niets zeg.
"LOUIS TOMLINSON Vertel onmiddellijk de namen van je vader EN je moeder dan kunnen wij alles regelen!!!" Schreeuw Liam boos naar me toe.
Gestrest kijk ik om me heen, maar iedereen kijkt me nu alleen maar aan. Hun ogen doorboren mijn lichaam en ik snak naar adem. Dan haalt Zayn in één beweging een pistool uit zijn zak en richt hem op mij. "ZEG DE NAMEN NU OF..." Liam wijst naar het pistool dat Zayn in zijn handen heeft geklemd. Ik kijk naar Louis en Harry maar die zitten beide gewoon op hun stoel en zeggen niks.

Dit is nou precies wat ik bedoel. Harry en Niall zijn niet mijn vrienden. In één keer neemt een walm van verdriet het van me over.

Schiet me maar neer

Ik sluit mijn ogen en wacht tot er wordt geschoten. Dan schieten ze me maar kan mij het ook schelen.
"Ik heb nog wel een plan voor jou" zegt Zayn. Hij kijkt me grijnzend aan. "Liam ken je nog die vriend van mij? Misschien wilt hij nog wel veel geld voor hem geven" zegt Zayn.
Niall draait zijn hoofd nu richting het gesprek van Zayn. Hij kijkt met gefronste wenkbrauwen toe.
Ik doe ondertussen mijn best om mijn tranen in te houden. Nadat Liam en Zayn zijn uitgepraat of beter gezegd "uitgefluisterd" kijken ze weer richting mij.

"We gaan met een vriend van ons contact opnemen hij heeft nog wel een seks speeltje nodig en volgens mij kan je dat wel goed" Liam kijkt richting Harry. "Je kan ook nog de naam van de vader en moeder noemen en dan kan je nog terug, maar we laten je even nadenken over deze vraag, maar geloof mij maar die vriend van ons is heel goed in bed..." Zegt Liam met een grote grijns op zijn gezicht. Ik schiet in de paniek. Ik weet nu niet meer of ik naar huis wil of naar die zogenaamde vriend. Als ik daar eenmaal ben kom ik waarschijnlijk nooit meer terug en zal ik geen contact meer hebben met de buitenwereld.

Niemand mist je toch!

Ik ga met mijn hand naar mijn hoofd mijn hoofd bonkt ik heb geen idee wat ik moet doen. Harry en Niall kijken zonder emotie mijn kant op. Toch zie ik een soort van meelevende blik bij Harry, maar dat zal vast door de tranen komen die in mijn ogen zitten. Als ik nu knipper zal er een traan over mijn wang rollen. "Weet je al wat je gaat kiezen!" vraagt Liam streng. Ik probeer hem aan te kijken. Hij komt op me af en wanneer ik niet antwoord slaat hij me. Harry en Niall blijven zitten. Mijn kaak tintelt nog door de klap wanneer hij ook de andere kant van mijn kaak raakt.
Ik voel bloed in mijn mond vormen en alles word wazig...

Ik wordt weer wakker het is al redelijk donker. Ik grijp naar mijn hoofd die bonkt. Ik duw mijn hoofd achterover in mijn kussen. Langzaam wordt alles weer helder. Het is nog net licht genoeg om een deur open te zien gaan waarna gehaast iemand binnen komt.
"LOUIS" Het is Niall. Ik had zo erg gehoopt dat het Harry was, maar ik weet nu dat Niall en Harry beide geen vrienden zijn.
"Louis? ben je er?" vraagt Niall. Ik open mijn mond maar de pijn in mijn lichaam neemt mijn stem over en er komt alleen een zwak geluidje uit mijn mond. Dan merk ik dat er bloed uit mijn mond loopt. Ik sluit mijn mond snel weer Ik begin te zweten en alles wordt weer licht.
"LOUIS!" Ik knipper met mijn ogen en zie Niall me vragend aankijken. Alles is flitst heen en weer en ik krijg het steeds warmer. Dan hoor ik een deur open gaan en voel een nat washandje op mijn voorhoofd.

Langzaam koel ik weer af, maar ik zweet nog steeds en volgens mij kan ik inmiddels zwemmen in mijn eigen zweet. Mijn ademhaling gaat nog steeds snel en af en toe valt mijn beeld iets weg, maar langzaam wordt opnieuw alles weer helder. Ik kijk op met toegeknepen ogen en zie dat het Harry is die mijn kamer in is gekomen en ook Harry die het washandje op mijn hoofd drukt. Hij kijkt me met fronsende wenkbrauwen aan. Niall staat aan de andere kant. Ik kijk naar Harry, maar hij is druk bezig met het washandje. Langzaam komt mijn adem weer op een normaal tempo.
"Volgens mij gaat het weer" zegt Harry meer tegen Niall dan tegen mij. Harry gaat zitten op het bed en zucht diep in en uit. "Ze gaan hem heus niet zomaar wegsturen" zegt Niall terwijl hij zijn gezicht naar Harry wend. "Ze gaan hem niet zomaar weg sturen, maar richten wel een pistool op zijn hoofd lijkt me duidelijk" Zegt Harry geïrriteerd. Dan kucht hij even in zijn elleboog. Hij ziet dat ik zit te luisteren en staat dan op en trekt Niall ook uit de kamer.

Mijn shirt is helemaal bezweet, maar ik ben nog niet in staat om die uit te doen. Ik weet ook niet of dat de bedoeling is. Ik wil niks fout doen hier dus ik besluit het niet te doen. Toch is het wel erg klam. Ik besluit me iets op te hijsen. Een kreun verlaat mijn lichaam. Ik kijk naar mijn arm. Volgens mij gebeurde er nadat Liam mijn kaak had geraakt nog iets meer dan alleen maar die slag op mijn kaak. Op mijn arm zit ook een wond en ik slik even om de pijn weg te laten vagen. De deur gaat weer open en Harry komt binnen. Ik kijk hem aan en hij heeft wat kleding over zijn arm hangen.

Hij komt naar me toe en trekt voorzichtig mijn t-shirt over mijn hoofd. Als hij die uit heeft zie ik hem even naar me kijken. Ik kijk de andere kant op. Hij kijkt namelijk precies zoals hij keek voordat hij me gebruikte in de eerste nacht. Ik zie hem slikken en hij doet het andere t-shirt over mijn hoofd. Het is eigenlijk te groot. Ik kijk er op en zie meteen hoe dat komt. Het is een t-shirt dat ik Harry al een keer had zien dragen. Het is dus een t-shirt van Harry en Harry is wel iets groter dan ik.

Hij pakt me vast aan de achterkant van mijn hoofd duwt die iets naar voren en schud het kussen achter mijn hoofd iets op en draait hem om. De koele kant van het kussen wordt weer terug achter mijn nek gelegd en Harry staat op.

POV Harry
Wanneer ik Louis zijn t-shirt uit doe valt mijn oog meteen op zijn onderlichaam. Ik blijf er even naar kijken ik kan er niks aan doen. Eigenlijk heb ik wel weer zin in seks... Die gedachte schut ik uit mijn hoofd als ik Louis nu nog een keer gebruik zal hij me wel helemaal haten. Snel doe ik mijn t-shirt dat ik heb meegenomen over zijn hoofd en sta ik op naar de andere kant. Ik kleed me om en ga naast hem liggen het is inmiddels al half 10. Louis heeft zeker 5 uur stil gelegen.

"Hoe laat... is het?" hoor ik Louis heel zachtjes en zwak vragen. Ik zet de wekker wat verder van het kastje weg zodat Louis het kan zien. Hij schrikt op en kreunt even wanneer hij op zijn arm leunt waar een grote wond zit. Ik draai me naar hem om en leg hem weer neer. Ik hoor hem pijnlijk zuchten.

Ik lig nu al een uur wakker want Louis kan maar niet slapen. Ik draai me naar hem toe "Wat is er?". Al gauw wordt mijn vraag beantwoord. Louis zijn maag rommelt en hij kijkt me met toegeknepen ogen aan. Ik zucht even sta dan op en loop naar beneden. Als ik beneden kom zie ik dat Niall ook nog beneden zit. "Wat doe je hier" zeg ik op een iets wat chagrijnige toon wat niet perse bedoelt was.
Hij kijkt op "Dat kan ik net zo goed aan jou vragen". Ik mompel wat en loop dan naar de keuken en pak 2 bolletjes van de bovenste plank. Ik beleg ze met wat kaas en loop weer terug de woonkamer in.

Niall kijkt me aan. "Jij zegt niks!" zeg ik tegen hem. "Dat was ik niet van plan..." zegt Niall. Het is pas half 11 wat eigenlijk redelijk vroeg is, maar Liam en Zayn zijn ook al naar bed. "Niall zou je ook niet naar bed moeten je ziet er moe uit". "Ik heb hoofdpijn" zegt Niall. Ik gooi hem een aspirientje toe die ik nog in mijn zak had zitten toen ik naar Louis ging. "Thx Harry" zegt hij terwijl ik de deur open met het bord met de twee bolletjes in mijn hand. Ik loop naar boven en zet het bord bij Louis neer. Hij kijkt me vragend aan. "Huh maar wat moet ik dan hiermee" vraagt hij. Ik merk een glimp van angst te herkennen. "Lijkt me maar één logische oplossing" zeg ik terwijl ik weer in het bed ga liggen.

Louis gaat met moeite iets overeind zitten en begint te eten. Ik kijk hem aan, het shirt dat ik hem heb gegeven is veel te groot en zijn haar zit alle kanten op.

Ik wil in hem

Ik schud de gedachte uit mijn hoofd en kijk een andere kant op. De beelden van de eerste nacht komen weer in me op. Hij vond het duidelijk niet leuk en ik wil niet die kant nu op.

Dat wil je wel

Ik laat mijn hoofd op mijn hand rusten om deze gedachten te vergeten. Als Louis is uitgegeten pak ik het bord van hem aan. Stilletjes gaat hij weer liggen.


Dat was het voor nu. Volgend hoofdstuk wordt vrij intens of dat is de bedoeling.
Het spijt me heel erg dat ik zo lang niet verder ging met dit boek, maar ik had er weinig motivatie voor. Dit deel heb ik dus extra lang gemaakt en volgend deel komt een stukje waar veel van houden dus ik hoop dat dat het goed maakt.

Comments zijn altijd welkom, eventuele ingevingen ook want zoals ik al zei bedenk ik het verhaal grotendeels terwijl ik het schrijf.


Tot volgend hoofdstuk dan maar!

Larry Stylinson <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu