Part 15

321 9 0
                                    

POV Louis
Harry zegt al een hele tijd niks tegen me. Ik begin ook maar geen gesprek want ik weet niet hoe hij daar op zou reageren. Ik ga weer liggen nadat Harry mijn bord heeft aangenomen en sla de deken iets over me heen. Ik draai me om en zie dan dat Harry ook al ligt. Hij heeft zijn ogen dicht. Zijn borst gaat langzaam op en neer. Hij opent zijn ogen en ik kijk snel weg.
Ik kijk weer zijn kant op en zie hoe Harry het stuk deken naast hem iets optilt. Ik kijk hem aan, maar ik kan hem niet goed zien. Ik schuif een stukje naar hem toe en hij laat de deken weer zakken. We liggen dicht bij elkaar maar er is nog wel een ruimte tussen ons. Harry sluit zijn ogen. Ik kruip tegen hem aan en kijk hem aan. Verschrikt opent hij zijn ogen waardoor ik iets achteruit deins, maar hij slaat mijn arm om me heen.

POV Harry
Ik doe mijn uiterste best niks met Louis te doen. Ik til de deken op zodat hij iets dichter bij me kan liggen en dat doet hij. Ik sluit mijn ogen want ik weet dat ik verder niks moet doen met Louis. Dan voel ik dat Louis zijn hoofd tegen mijn schouder drukt en hij heeft zich tegen me aan genesteld.

Ik pak hem nu

Ik schud mijn hoofd weer even kort. Ik wordt zo geil van deze jongen, maar ik weet dat hij dat nu niet nodig heeft. Ik merk dat ik langer in en uit begin te ademen. Ik ga op mijn rug liggen waardoor Louis weer iets van me af komt te liggen. "Hmp" Louis maakt een zeurderig geluidje en kruip weer tegen me aan. Mijn adem begint nu sneller te gaan en ik probeer aan andere dingen te denken.
Hij legt zijn hoofd op mijn borstkas. Ik weet niet wat er met deze jongen is maar als ik hem was en ik was ontvoerd deed ik niet zo aardig tegen mijn ontvoerder.

Ik hoor Louis ademhalen. Hij ademt rustig in en uit en net wanneer ik denk dat hij slaapt kruipt hij nog iets verder op me en legt nu zijn been ook over me heen. Zijn arm slaat hij om mijn schouder heen en hij nestelt zijn hoofd nog even goed op mijn borstkas. Ik hoor hem gapen en langzaam in slaap vallen.
Ik begin steeds sneller te ademen. Ik moet me momenteel zo inhouden om niks met hem te doen. Hij ziet er nog zo schattig uit. Hij draait zich iets om terwijl hij nog op me ligt, waardoor de zijne mijne even schuurt. Ik voel dat ik een stijve krijg en laat een onderdrukkende kreun uit mijn mond komen. Ik slik en probeer mijn ademhaling onder controle te krijgen.

Dan gaan Louis zijn ogen weer open hij beweegt zijn hoofd naar boven waardoor hij me weer schuurt en mijn bobbel nog iets groter wordt. Ik kreun en merk dat Louis naar me kijkt. Ik houd mijn adem even in als hij naar me kijkt. Hij kijkt me heel onschuldig aan en lijkt zich niet bewust van wat hij doet. Als hij weer gaat liggen schuurt hij hem nog een keer. Ik kreun nu iets luider. Ik kan het niet onderdrukken en Louis kijkt me weer aan. "LOUIS BLIJF VERDOMME STIL LIGGEN" schreeuw ik hem toe voor ik er erg in heb. Hij lijkt geschrokken gaat weer terug liggen waardoor hij voor de zoveelste keer mijn inmiddels stijve weer even schuurt. Ik kreun wat harder. "Lou-is" ik slik "Blij-f daar li-ggen" kreun ik. Hij kijkt me raar aan wat ik wel snap. Mijn borst gaat inmiddels al snel op en neer.

Louis blijft me maar aankijken terwijl ik steeds meer de neiging krijg om de mijne in hem te drukken. Louis rolt van me af en ik kreun nog een keer. "Lou-is je ik-k" zeg ik buitenadem puur doordat hij mij net heeft geschuurt. Fuck hij maakt het niet eens af. Natuurlijk maakt hij het niet af hij wist waarschijnlijk niet eens wat hij aan het doen was. Mijn borst gaat nog steeds snel op en neer. Moet ik het nu zelf afmaken. Ik heb het gevoel dat als ik nu naar het toilet ga ik onderweg ga komen.
Ik kijk naar Louis en aan zijn gezicht te zien snapt hij nog niet wat er gaande is. Jezus deze jongen is ook wel onschuldig zeg. Hij kruipt langzaam weer tegen me aan. Ik ga het niet lang uithouden dit of wel. Hij kijkt me aan wanneer hij dit keer expres iets beweegt. Ik kreun het uit en grijp de dekens vast. Ik probeer zo hard om niks terug te doen. Louis beweegt nog een keer en kijkt me nog steeds strak aan. Ik kreun weer "Lou-eh st-op ga ge-gewoon" ik hijg even om op adem te komen voor de rest van de zin "ga gew-o-on stil lig..." voordat ik mijn zin afmaak beweegt hij nog een keer en ik kreun het weer uit. "Fuck Louis". Ik zie dat hij een grijns op zijn gezicht krijgt. Wat wil deze jongen nou. Hij beweegt nog een keer en nu houd ik het niet meer vol. Ik pak hem beet en gooi hem om en ga boven hem liggen.

POV Louis
Als ik merk wat er aan de hand is beweeg ik expres nog een keer naar links. Ik blijf hem aan kijken en zijn ademhaling wordt steeds sneller. Ik beweeg nog een keer. Harry probeert te zeggen dat ik stil moet liggen, maar midden in zijn zin beweeg ik nog een keer waardoor hij hard kreunt. Ik weet niet waarom maar dit voelt gewoon goed.
Dan voor ik het weet heeft hij me om gedraaid. Harry ligt nu boven op me en ik voel nu wat ik heb gedaan. Er zit een bobbel in zijn broek en niet zo'n kleine ook. Hij drukt mijn zij nu tegen de zijne aan waardoor hij nu mij begint te schuren. Dan doet hij zijn pyjama broek uit. "Louis zal... mo-et-t." zegt Harry nog steeds uithijgent. Ik weet al wat hij bedoelt en doe ook mijn broek uit. Harry haalt mijn shirt over mijn hoofd en slaat zijn armen om me heen. Als hij me los laat schuurt hij me nog even en drukt een kus op mijn nek.

Ik kreun nog even waarna hij begint te zuigen. "Fuck Harry". Een tinteling loopt door mijn lijf. Inmiddels is er bij mij ook al een aardige bobbel gekomen. Harry doet zijn T-shirt uit en plaatst aan elke kant een been. Hij hangt boven me en kijkt me aan. Zijn hand glijd over mijn lichaam. Hij drukt zijn mond op mijn mond en werkt zijn tong naar binnen. Wanneer hij met zijn hand bij mijn boxer zit kreun ik even. Harry haalt zijn mond van mijn mond en bijt even in mijn oor "Ik wil in je" zegt hij zachtjes. Ik huiver door die woorden. Ik merk dat hij me even aankijkt. "Wil je dat of..." Hij lijkt even onzeker te zijn van wat hij net zei. Ik knik hem voor toestemming en hij beweegt het elastiek van mijn broek naar beneden. Mijn boner komt gelijk naar boven te staan en hij blijft er even naar kijken.
Dan beweegt hij zijn mond er naar toe en legt zijn mond om mijn lengte heen. Hij gaat soepel op en neer en likt zachtjes aan mijn eikel. Ik kreun en Harry gaat door. "Shi-tt ik... kom" zeg kreunen terwijl ik mijn armen om Harry's schouder klem.

Ik voel hoe al mijn spieren zich aanspannen en even later er een warme vloeistof mijn lichaam verlaat. Harry likt alles op en ik kreun nog even hard. Dan haalt hij zijn mond van de mijne af en likt zijn lippen af. Ik hijg en merk dat ik bezweet ben. Ook Harry is bezweet en ik zie dat zijn borstkas wild op en neer gaat. Hij heeft zin. Hij pakt mijn hand vast en zet hem op zijn boxer. Ik zit even aan het elastiek en hij geeft al een kreun. Dan trek ik zijn boxer naar beneden en ook zijn boner komt recht tegen zijn buik te staan. Ik kijk ernaar en hij kijk even naar mij. "Zal ik.." vraagt hij. "uhm ja". Ik had het maar net gezegd en ik voel al hoe zijn lengte mijn lichaam in verdwijnt. Ik schreeuw het uit. Harry stoot hard op en neer en kreunen vullen de kamer.

"Lou-eh ik ahhkom" zegt hij luid kreunend. Dan voel ik zijn warme vloeistof mijn lichaam betreden en ik geef een kreun. Harry pakt de deken beet en knijpt er in. Hij gaat hard op en neer. "Fuck Lou-i-is" kreun Harry. Hij stoot harder en harder en onze kreunen worden steeds harder.
Ik voel dat ik zo weer kom voor de tweede keer. Ik kreun het uit en pak de dekens vast. Ik druk mijn zij nog steviger tegen de zijne aan en zeg dan "Harr-y-y aah Fuck ik kom" Harry gaat nog harder op en neer en ik kreun heel hard voordat de witte vloeistof bij Harry naar binnen gaat.
Harry blijft maar doorgaan. Deze man heeft echt conditie of wat. Ik ben helemaal buiten adem en ik kreun nog een keer hard als Harry nog harder op en neer gaat. Hij komt nog harder binnen en raakt prostaat. Ik schreeuw even maar dan komt een gevoel van genot over me heen. Harry kreunt het ook uit en blijft doorgaan. "Harr-r-reehh" kreun ik en hij lijkt te genieten van mijn kreunen.

Hij trekt zich terug en trekt me vervolgend hijgend op hem. Ik voel hoe zijn borstkas wild op en neer gaat. Ik voel hoe we beiden zweten en nog op adem komen druk hij zijn zij weer tegen mij aan. "Lou ka-ann je missch-ien b-bij mij eve" hij kan zijn zin niet afmaken doordat hij nog aan het hijgen is. Ik snap de boodschap, maar eigenlijk heb ik het nog nooit echt gedaan met een jongen. Ook niet met meisjes want ik val niet op meisjes, maar ik weet niet of ik dit wel kan. "Is-s het je eerst-te .." "Hm ja" antwoord ik. Harry woelt door mijn haar en fluistert in mijn oor "Je kunt het babe".
Ik krijg rillingen over mijn hele lichaam. Ik adem een keer diep in en uit en stoot dan naar binnen. Harry kreunt hard en zet zijn nagels in mijn schouder. "Aahh fuck Lou" Ik ga op en neer en Harry komt al. "So-r-ry vergete-n t-te waarschu-w-wen." zegt hij. Hij drukt mijn hoofd naar hem toe en ik geef hem kusjes op zijn nek. Hij slaat met zijn arm naast het bed en grijpt in de deken. Ik hoor hem luid kreunen en zuig even aan zijn nek. "Harry ik ko-m-m ook-k" zeg ik kreunend. Het zweet loopt me over het lichaam en onze borstkassen bewegen allebei nog wild op en neer. Mijn hele buik spant zich weer aan ik pak ook de dekens vast en voel dan hoe ik kom. Mijn lijf ontspant zich weer. Ik ga nog even flink op en neer waarna Harry nog even flink kreunt en plof dan hijgend naast hem neer.

Ook Harry moet even op adem komen. Hij is net zoals mij helemaal bezweet en beweegt heftig op en neer. "Fuck Lou... da-t was geweldig" zegt hij wanneer hij al iets op adem is gekomen. Ik kijk hem even aan. Zijn ogen zijn niet alleen gevuld met lust. Hij kijkt me oprecht lief aan. "Boo bear" fluistert Harry in mijn oor. Ik kom dichter tegen hem aan liggen. Hij slaat zijn arm om me heen en drukt een kusje in mijn nek. Met zijn hand gaat hij door mijn haar. Hij slaat zijn been om me heen en ligt helemaal om me heen gewikkeld. Ik val langzaam in slaap en Harry ook.

Heel intiem...
Haha dat moest even. Even wat smut weer in dit verhaal dat mag wel in hoofdstuk 15. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ja ik heb vandaag 2 hoofdstukken geupload, maar ik dacht dat mag wel na anderhalve week niks te posten.

Ook deze is weer extra lang net zoals de vorige. Als iemand dit überhaupt leest stemmen is altijd welkom en comments natuurlijk ook. Ik vind het altijd leuk om te weten wat anderen hier van vinden.

Larry Stylinson <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu