Part 7

220 5 0
                                    

POV Louis
Ik hoor wat gestommel op de gang en ik houd mijn adem in.
Het volgende moment wordt de deurklink opengedaan en zie ik Liam in de deuropening. Mijn adem blijft stil staan in mijn keel. Liam is al erg bij zijn vrienden maar nu is hij alleen met mij.
Ik wist niet dat een mens kwaad en tegelijkertijd met een grijns op zijn gezicht kon kijken, maar Liam deed het perfect voor. Ik werd er bang van en kroop ver weg van hem.
Hij loopt op me af. Op de gang hoor ik wat geroep "Zayn ik wil naar boven" als ik het goed hoor is het Harry. "Liam wilde even kijken hoe het met hem ging voor jij weer mag" hoor ik de andere stem die wel Zayn moet zijn antwoorden. Ik let niet meer op de stemmen, want Liam is nu vlakbij.
Ik durf hem niet aan te kijken. "Kijk me aan" roept hij. Hij praat luid en in zijn hand zie ik dat hij een fles heeft. Ik weet al gauw dat hij heeft gedronken. Mijn vader is precies zo als hij gedronken heeft. Dat feit maakt me extra bang en ik weet dat dit niet een van mijn beste herinneringen zal worden.

Hij gaat op het bed zitten en rolt naar me toe. Ik kan niet verder van hem weg want ik lig al op het randje. "KIJK ME AAN" roept hij nu nog iets harder en bozer. Ik kijk hem aan en hij rolt op me waarna hij zijn lippen op de mijne drukt. Hij is veel ruwer dan Harry was. Hij houd nergens rekening mee en gaat gewoon door. Uit angst duwen mijn handen hem van me af. Of tenminste dat proberen ze. Maar hij duwt hard op mijn borst en alle lucht in mijn longen wordt me ontnomen.
Ik geef een gil wanneer hij met zijn hand in mijn dij knijpt waar een grote wond zit die mijn vader heeft gemaakt. Hij kijkt niet op of om. Hij sist alleen maar "Stil en doe mee". Hij doet mijn broek open en mijn onderbroek trekt hij lustig mee. Als ik nog steeds tegenstribbel houd hij de fles omhoog en voordat ik me iets besef voel ik een brandende pijn in mijn schouder. Hij heeft de fles neergeslagen op mijn schouder en alle scherven zitten verspreid over mijn schouder.

Ik schreeuw het uit van de pijn, wat hem niks boeit en hij haalt zijn hand naar boven voor de tweede slag terwijl hij met de andere hand bezig is zijn broek naar beneden te halen.
Zijn hand komt op me af en ik houd mijn adem in en doe mijn ogen dicht. het duurt alleen opvallend lang voordat zijn hand land. Dan hoor ik "LIAM GA ONMIDDELIJK WEG HIER, JEZUS MAN JE DOET HEM PIJN". Ik kijk op Harry staat voorovergebogen en probeert de hand van Liam vast te houden en hem van het bed af te duwen. Nog geen 5 seconden later is het hem gelukt en sleurt hij hem uit de kamer waarna hij de deur met een bons dicht gooit en er tegenaan gaat zitten zodat het schoppen van Liam de deur niet weer zal openen.

Als Liam stopt met schoppen staat Harry langzaam op hij luistert nog even en hoort dan net zoals ik dat Liam naar beneden loopt. Ik hoor hem zuchten en hij wend zijn hoofd naar me toe. Hij kijkt me onderzoekend aan en zijn oog valt al gauw op de wond. Hij loopt zonder enkele emotie op zijn gezicht uit de kamer en komt enkele seconden later terug met een washandje.
Hij gaat voor me zitten en droogt eerst mijn tranen met een zakdoekje. Ik laat het gewoon gebeuren. Ik weet niet waarom, maar het kalmeert me ergens wel. Dan pakt hij het washandje en gaat naar mijn schouder. Hij stopt en kijkt naar enkele scherven die zich een weg hebben kunnen maken in de huid van mijn schouder. Hij kijkt me even aan en gaat met zijn hand richting mijn schouder. Voordat hij mijn schouder aanraakt zegt hij "Zal ik eve-" voordat hij zijn zin afmaakt knik ik al ja. Ik weet niet wat hij van plan is maar zijn regelmatige ademhaling kalmeert me.
Voorzichtig haalt hij alle scherven uit mijn schouder. Ik knijp mijn ogen dicht van de pijn. Als hij klaar is dept hij voorzichtig met het washandje op de wonden en veegt het bloed weg. Ik bijt op mijn lip en hij stopt. Hij kijkt me aan en zegt "Zal ik nog verder gaan?". Zijn stem klonk redelijk streng.
Het maakt me in de war, maar ik knik toch ja want de wond moet schoon worden gemaakt. Hij gaat weer verder. Rustig zorgt hij ervoor dat alles klaar is. Als hij klaar is loopt hij naar de andere kant van het bed en kleed zich om.

Oh oh oh Liam toch.
Mensen ik wil jullie even vertellen dat ik eigenlijk pas sinds een jaar fan ben van One Direction. Woeps. Ik las dus net een boek uit 2015 en daarin ging iemand naar hun concert. Ik ben niet zo van naar concerten gaan, maar ik vind het toch zonde.

Beetje random maar ik dacht ik zeg het gewoon even. Btw mijn vrienden weten niet dat ik dit schrijf eigenlijk weten ze niet eens dat ik Harry en Louis ship, maar ze weten wel dat ik fan ben van One Direction. Los van dat ik hoop dat dit boek nog eens gelezen wordt lijkt me erg leuk.

Larry Stylinson <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu