Part 16

239 6 0
                                    

POV Harry
Ik word wakker door wat gestommel op de gang. Langzaam open ik mijn ogen en ik merk dat de binnenkant van mijn armen warm zijn. Ik kijk op en zie dan dat Louis opgekruld tegen me aan lig en ik mijn lichaam om hem heen heb geslagen. Ik voel zijn rustige ademhaling en zijn haar zit voor zijn hoofd. Ik strijk met een vinger zijn haar achter zijn oor waardoor hij zachtjes zucht.
Zijn ogen openen zich en hij kijkt me moe aan. Hij glimlacht en brengt zijn hand naar zijn oog waarmee hij even in zijn oog wrijft. Hij drukt zijn hoofd weer tegen me aan.

Houd hij dan echt van me? Kan hij wel van me houden? Vragen spoken door mijn hoofd, maar ik laat mijn hand door zijn haar gaan. Dan herinner ik me weer wat we gister gedaan hebben, er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Ik lag zachtjes als ik er aan terug denk en ik zie dat Louis me aankijkt.
"Lekker geslapen?" vraag ik hem. Louis knikt alleen maar. "Harr-y- Liam zei tegen me dat h-hij me vandaag terug zou sturen-n..."
Ik schrik op. WAT! Wanneer heeft hij dat gezegd. Louis kan niet terug, misschien wil hij niet terug, natuurlijk wilt hij terug. Ik begin sneller te ademen en haal mijn hand door mijn haar.
Ik adem diep in en uit en probeer dan zo normaal mogelijk te zeggen "Dat is fijn voor je". Louis kijkt me alleen maar aan. "Is het niet" antwoord hij.

Hij slaat zijn armpjes weer om me heen en ik weet niet wat ik moet. Volgens mij is er zoveel dat ik niet weet. Los van het feit dat zijn moeder er niet meer is. Ik slik en vraag dan "Waarom is dat niet fijn?".
Hij is er achter gekomen waar mijn vader leeft en wilt me daar gewoon achterlaten.
"En het geld dan?" vraag ik. Louis kijkt me boos aan. Dit was niet slim natuurlijk gaat het hem niet om het geld. Hij krijgt tranen in zijn ogen. "Lou ik ik bedoelde dat niet zo" Louis staat op maar struikelt op de grond omdat het touw nog aan zijn voet gebonden zit. Hij geeft een kreun als zijn hoofd hard op de grond beland. Ik kruip naar de rand van het bed en ik zie dat Louis tranen over zijn wangen heeft lopen. Ik sla mijn arm onder zijn nek en hijs hem weer het bed op waarna ik heb stevig vastpak. Ik druk een kusje op zijn nek. "Harry vind je me eigenlijk aardig" stamelt Louis onder het snikken door.
Ik vind hem wel meer dan aardig, maar ik heb me dat al die tijd niet beseft.

"Louis ik ik nou ja je bent... ik vind" stamel ik, maar ik krijg er geen hele zin uit. Louis zijn ogen vullen zich opnieuw met tranen. "Lou ik vind je aardig... en misschien wel meer..." ik maak mijn zin niet af maar Louis slaat zijn armen al om me heen. Ik weet niet waarom maar er loopt een tinteling over mijn huid. Ben ik echt verliefd op Louis of is het alleen maar lust. Toch voelt het bij Louis anders. Natuurlijk ik word nog steeds best geil van hem dat moet ik toegeven, maar daar kan ik niks aan doen. Ik bedoel dan moet hij maar niet van die mooie blauwe ogen hebben en dat mooie bruine haar dat nu helemaal in de war zit.

"Zozo tortelduifjes" Niall loopt over enthousiast de kamer binnen. "Gaan jullie zo samen huppelen in een bloemweide en dan couple goals foto's maken. Ik maak de foto's wel hoor!"
"NIALL" snauw ik hem toe. "Oh jullie zijn niet samen?" vraagt Niall.
"Nee dat zijn we niet nou goed!" snauw ik weer naar hem toe. Louis laat me los en gaat weer een stukje van me vandaan liggen. Ik kijk naar hem hij is duidelijk geschrokken van de toon die ik tegen Niall aansloeg. Voordat ik iets kan zeggen ploft Niall vrolijk in het midden van het bed. "Waarom ben jij op eens zo vrolijk?" vraag ik aan Niall. "Sorry Liam had zich vergist met het aantal suikerklontjes in mijn koffie dus ik ben gewoon iets wakkerder dan normaal" zegt hij vrolijk.
"Iets..." zeg ik licht geïrriteerd. Ik zie dat Niall naar Louis kijkt. Hij kijkt stil ons gesprek aan.
"Heb je niet honger, want ik weet niet of je van Harry eten krijgt gezien jullie gewoon vrienden zijn" zegt Niall tegen Louis. Louis kijkt hem aan en knikt wat waarschijnlijk betekent dat hij inderdaad wel honger heeft. Dan pakt Niall een bord te voorschijn die hij al verstopt had achter zijn rug en geeft het aan Louis. Hij pakt er één broodje af en geeft die aan mij.

"Wat gaan we doen vandaag" vraagt Niall opnieuw iets te vrolijk. Ik spuug zo'n beetje mijn broodje uit "Doen... Niall als we naar buiten gaan duurt het niet lang of de politie heeft ons". "Wat dacht je van undercover gaan" zegt Niall. Nou als jij niet wilt ga ik wel met Louis. "Niall waarom ben je zo vrolijk en doe je zo aardig" vraag ik hem. "Ik ben altijd aardig, maar jij bent niet altijd in een goede stemming om aardig tegen te doen. Dat kent Louis denk ik wel" Ik snap niet wat hij daarmee bedoelt, maar ik besluit er niet op in te gaan. Ik wil Louis weer in mijn armen. Ik begin er vrij zeker van te worden dat ik echt verliefd op hem ben. Ik dacht vaker verliefd te zijn, maar na gister voelde ik niet alleen lust, maar ook een vredig en een veilig gevoel en dat heb ik niet bij iedereen.
"Oh ja trouwens Liam en Zayn zijn weg, ze gingen even bij een goede vriend kijken". Ik zie Louis zijn ogen groot worden en hij krijgt een glimlach op zijn gezicht.

POV Louis
"Oh ja trouwens Liam en Zayn zijn weg, ze gingen even bij een goede vriend kijken"
Ik ben dus vandaag alleen met Harry en Niall. Dit kan nog wel oke worden, zou Harry me echt niet zien als liefde?
Niall loopt de kamer uit. Harry kijkt me aan. Zijn groene ogen kijken de mijne aan en ik voel mijn hart sneller kloppen. Ik wil weer tegen hem aan kruipen en hem niet los laten. Ik wil dat hij zijn grote armen om me heen slaat en me doet geloven dat er niks met me kan gebeuren.
Misschien als ik vanmiddag echt wordt weg gezet kan ik Harry niet meer zien. Wat nou als dat echt gebeurd. Ik zit nog helemaal in gedachten als twee armen om me heen slaan. Het is Harry.
"Lou het spijt me..." "wat spijt je" zeg ik zachtjes. "Ik denk dat ik verliefd ben."
Wat is hij al verliefd op iemand? Ik probeer los te komen, maar hij drukt me sterk tegen zich aan.
"Louis ik ben verliefd op jou en ik wil je bij me hebben, maar dat kan niet. Jij moet je leven leven en dat is niet bij mij". Ik krijg tranen in mijn ogen. Mijn leven is wel bij hem. Hoe lang denkt hij dit al?
"Harry ik ik... mijn leven is wel bij jou, mijn leven is pas begonnen bij jou" tranen stromen over mijn wangen. "Ik wil niet weg" zeg ik zacht.

Harry pakt me nog steviger vast. "Louis meen je dat... ik..." Harry kijkt op en kijkt me diep in mijn ogen aan. Zijn lippen staat iets van elkaar af. Ik merk dat hij ook naar mijn lippen kijkt en hij trekt me naar zich toe. Mijn lippen raken de zijne en hij begint me te kussen. Deze kus is zoveel anders dan de andere.
"IK WIST HET, IK ZEI HET JULLIE AL" roept Niall die blijkbaar in de deuropening staat te springen. Harry laat me langzaam los, kijkt me nog even vol ongeloof aan en richt zich dan op Niall.

POV Harry
"Stop met grijnzen en vertel me wat je wilt doen vandaag!" roep ik naar Niall, maar ik kan mijn glimlach niet onderdrukken. Niall lacht hard en komt dan naar ons toe. "Ik zal wel niet weer in het midden zitten dan onderbreek ik jullie staarsessies" zegt Niall nog steeds niet helemaal bijgekomen van het lachen. Ik stomp Niall in zijn zij als hij naast me komt zitten. Niall is bijgekomen van het lachen en begint dan te zeggen wat hij van plan was. "Gezien we niet veel kunnen doen lijkt het me een goed plan als we gewoon naar het park gaan, daar is het altijd rustig. Het is niet veel, maar dan komen we in ieder geval buiten en het zal voor Louis ook wel fijn zijn om weer een keer te bewegen en iets anders te zien dan deze kamer. Oh ja en we kunnen naar het riviertje naast het park op de brug iets eten. Dan moeten we dat wel van te voren mee nemen want iets kopen wordt lastig gezien we geen risico's moeten nemen."

"Hoe weten jullie dat ik niet weg loop?" vraagt Louis. Ik kijk hem even vragend aan.
"Je loopt zelfs niet weg als ik je midden in de nacht los maak en het raam wagenwijd open zet" lach ik hem toe. Meteen kijken Louis en Niall me aan. Louis mond valt open en Niall kijkt me onbegrijpelijk aan.
"Niet dat ik dat heb gedaan natuurlijk... maar misschien... ik denk..." ik denk dat ik mezelf nu in een situatie heb gezet waar ik me moeilijk uit kan kletsen.
"Harry waarom deed je dat?" vraagt Louis. Hij weet natuurlijk dat hij echt is een keer los was en het raam toen ook open stond. "Ik dacht misschien wilde je wel liever gaan". Niall kijkt me nog steeds aan ik weet niet hoe hij zou reageren. "Louis waarom ben je toen niet weg gegaan" vraagt Niall. Blijkbaar was hij daarom zo in de war. "Dat begrijpen jullie toch niet" zegt Louis. Ik schrik van zijn toon. Ik kijk naar Niall en hij kijkt me vragend aan. Ik besluit er niet verder op in te gaan en Niall houd ook zijn mond. "Louis wil je wel mee met ons?" vraag ik Louis om de stilte te onderbreken.

Ik kijk naar Louis en hij glimlacht weer en knikt. Ik glimlach terug en zie dat Louis bloost. "Nou zijn jullie er uit tortelduifjes" ik was helemaal vergeten dat Niall hier nog zat.
Ik sta op en pak Louis bij zijn hand vast. Met mijn andere hand maak ik Louis los van het bed en trek hem achter me aan. Dan stop ik waardoor Louis bijna tegen me op loopt. Ik herinner me dat we alleen in onze boxers lopen. Ik pak snel een broek van de grond en trek die aan. Ik loop naar de kast en pak dan ook voor Louis ook een broek en een T-shirt. Het is een van mijn oude T-shirts zodat die hopelijk bij Louis wel past. Ik pak ook even een T-shirt voor mij en trek Louis achter me aan de badkamer in.
Ik gooi de kleding die ik voor hem heb gepakt naar hem toe en hij vangt het onhandig op. Als ik Louis zijn pols los laat wankelt hij even, maar staat dan vervolgens recht op. Mijn oog glijd naar zijn enkel er is een rode streep te zien op de plek waar zijn enkel vast zat. Het deel onder de streep is iets wat opgezwollen. Louis kijkt er ook met een pijnlijk gezicht naar.

Ik loop naar hem toe pak het zalfje uit het kastje. Voor geïrriteerde huid ach dat zal vast ook wel helpen. Ik smeer het onder de streep op zijn enkel en Louis kijkt me aan. "dankjewel" zegt hij en hij staat voorzichtig op. Hij trekt zijn kleren aan en ik doe hetzelfde. Hij probeert zijn haar in model te brengen met zijn handen en ik geef hem een kam aan want zijn haar zit alle kanten op en met zijn handen krijgt hij dit nooit helemaal goed.
Zelf doe ik mijn haar wel in model met mijn hand en als ik zie dat Louis klaar is pak ik hem weer bij zijn hand. Hij pakt ook mijn hand vast en ik loop naar beneden met Louis' hand in mijn hand.


Ik weet dat dit deel niet heel spannend was, maar ik ben iets vrij heftigs van plan dus dat.
Harry en Louis zijn nu wel officieel bij elkaar, maar voor hoe lang...

Nou goed ik zag dus nu dat mijn boek dus meestal 2 a 3 keer gelezen word per deel en daar ben ik blij mee! Als je wilt kan je een stem achter laten maar ik wil niet te opdringerig zijn haha
Oh ja ik heb vandaag inderdaad 3 delen uitgebracht, maar ik heb weer inspiratie enz dus dat!

Larry Stylinson <3Where stories live. Discover now