Part 24

148 5 1
                                    

Harry (POV)
"Harry kom me eens helpen" hoor ik Liam roepen. Ik loop naar benden en zie dat Liam probeert de bank te verplaatsen. "Wat doe je?" vraag ik. "Ik ben aan het dansen, nou goed?" zegt Liam.
"Waarom doe je dat dan terwijl je een bank op tilt?" vraag ik hem. Hij kijkt me boos aan.
"Harry help me nou gewoon even de bank weer tegen de muur aan te zetten". Ik loop naar hem toe en til de bank op aan het andere eind en ik zet hem tegen de muur. Liam schopt nog een keer tegen de bank en loopt dat de keuken in.

Ik loop weer terug naar boven. "Hey Harry" zegt Niall. Hij loopt met een bord in zijn hand naar beneden. "Liam heeft niet zo'n goed humeur, hij zegt dat jij gister weg bent geweest, waar was je heen?". Ik ben eigenlijk wel blij dat ik normaal met Niall kan praten. Ik vind het al niet leuk wat we allemaal doen. Al zijn we wel van het kidnappen terug gestapt naar het hacken van bankaccounts. Waar ik het overigens ook niet mee eens ben, maar ik kan ook moeilijk iets anders gaan doen.
In mijn CV staat nog helemaal niks behalve dat ik ooit bij een bakkerij heb gewerkt, maar dat was toen ik 16 was dus daar heb ik weinig aan. Niall vind dit ook helemaal niks, maar ook hij kan niet zomaar weg, maar sinds Louis er was zijn we pas echt vrienden geworden. Wat best gek is als je je bedenkt dat we best een tijd samen hebben gewoond.
"Hey ga je nog mijn vraag beantwoorden?" vraagt Niall. "Uhm nou ik was gewoon even snel een wandeling aan het maken" zeg ik. "Een wandeling van een uur waarna je de rest van de tijd alleen nog maar op je kamer bent gaan zitten en iedereen hebt genegeerd. Nou dat was vast een hele vermoeiende wandeling dan" zegt Niall die me duidelijk niet geloofd.

Ik loop langs hem heen weer terug naar boven. Ik heb er over na gedacht en bedacht me dat nu Louis zo bekend is dat hij vast ook een makkelijk te vinden Instagram account heeft.
Ik pak mijn telefoon en ga naar Instagram. Ik had al een anoniem account aangemaakt voordat Liam mij riep om hem te helpen. Ik ga naar het zoekbalkje en typ langzaam Louis zijn naam in.
"Louis Toml"
Ik hoef niet verder te typen of ik zie al een Instagram account staan met een blauw vinkje. Ik herken meteen Louis zijn mooie ogen in de profiel afbeelding. Ik klik snel op het account en zie dat hij al veel post heeft. Het meeste gaat over zijn tour met allemaal datums, of de release datum van een nieuw liedje.
Dan is er een foto waarin Louis gitaar speelt. Hij heeft een gestreept shirt aan en kijkt heel gefocust op zijn gitaar neer. Hij is niet veel verandert sinds hij hier was. Al is dat ook nog maar 3 jaar terug.
Ik kijk verder door zijn foto's en zie dan een foto waarop Louis met een meisje staat. Eleanor...
Dat was het meisje die ik gister ook heb gezien. In de caption staat een rood hartje, ze is dus inderdaad de vriendin van Louis. Dan merk ik dat ik tranen in mijn ogen heb.

Ik ben zo blij voor Louis dat hij zo'n goed leven heeft gekregen, maar ik mis hem zo. Ik zou zo graag nog een keer door zijn haar willen woelen terwijl hij zich tegen me aan nestelt en we zo samen in slaap vallen, maar waarschijnlijk zal dat moment nooit komen. Ik vraag me af wat Louis nu aan het doen zou zijn. Zou hij gelukkig zijn? Zou hij veel vrienden hebben? Zou hij mij nog herkennen?
Ik schrik op als ik zie dat Niall bij me staat. Hij staat met zijn hoofd iets voorovergebogen waardoor hij iets over mijn telefoon hangt.
"Hé, dat lijkt wel op Louis" zegt hij opgewekt. Ik zucht en loop van hem weg. "Dat gaat je niks aan" zeg ik en ik verlaat mijn kamer.
Beneden ga ik op de bank zitten. Liam en Zayn zijn in de keuken aan het praten. Het boeit me niet veel waar ze over praten. Ik zie een leeg foto lijstje en bedenk me dat ik nog een foto van Louis in mijn jas zak had zitten. Snel loop ik naar de gang waar ik mijn jas die nog nat is van de regen kan zien.
In mijn ene zak zit niks, snel graai ik naar de andere, maar ook daar zit niks in.
Zou die... Zou die bij Louis liggen? Ik plof weer terug op de bank en start mijn telefoon weer op waar nog steeds het Instagram account van Louis open staat. Dan zie ik het knopje "verstuur een bericht".
Zou ik hem een bericht sturen. Mijn Instagram naam is @Dean123 dus hij zal niet weten wie ik ben. Die gedachte maakt me eigenlijk ook verdrietig, maar ik besluit het toch te doen.

Wat zal ik hem sturen... Hij zal het waarschijnlijk toch niet zien hij krijgt zo veel berichten binnen.
Ik hoor hoe Liams stem luider wordt. De deur van de keuken gaat open. Ik moet iets sturen.
"Hey Louis" is het enige wat in me op komt. Verzonden...


Louis (POV)
We hebben ontbeten en Collin en Jeannet gaan even de stad in, gezien niemand hun toch herkent.
Ik zwaai ze nog uit en loop dan weer terug naar binnen Eleanor is na het ontbijt ook weg gegaan naar haar kamer in het hotel. We hebben aparte kamers omdat we eigenlijk niet bij elkaar zijn. Simon is het er eigenlijk niet mee eens dat we niet 1 kamer delen, maar we hebben hem beloofd dat niemand er achter hoeft te komen.

Ik pak mijn telefoon die ik voor het ontbijt aan de oplader had gestopt. Hij is 56%. Dat is genoeg voor nu. Ik zie dat ik zoals gewoonlijk weer veel meldingen heb en ik swipe ze allemaal weg voordat ik Instagram op start. Anders loopt die net zoals de vorige keer helemaal vast. Ik zie dat Collin me nog een bericht heeft gestuurd via Instagram. Ik heb hem nog zo vaak gezegd app me gewoon als je me iets wilt vertellen, maar Collin snapt het concept screenshots nemen volgens mij nog niet zo goed.
Ik ga naar de chat en klik per ongeluk iemand anders aan dan Collin.
Ene Dean123. Ik vind het altijd zo zielig als ik het op gelezen laat staan, dus app ik meestal even iets terug.
Ik heb nog helemaal niet gekeken wat hij heeft gestuurd. Ik verwacht veel spam en grote verhalen, maar het enige wat ik zie is "Hey Louis".
Ik denk niet lang na en stuur gewoon een "Hallo Dean" terug. Als hij het kort houd antwoord ik ook kort terug. Ik wil net weg gaan als hij nog een bericht stuurt. Oh nee... Hij was actief. Net nu loopt mijn Instagram vast. Ja hoor dit komt nou net goed uit. Ik zucht als ik zie dat hij al een bericht heeft gestuurd voordat ik uit de chat ben. Nu moet ik wel reageren.

Dean: Wat?

Wat snapt hij niet aan Hallo Dean.

Louis: Jij zegt Hallo Louis, dus ik zeg Hallo Dean.

Dean: Oh ja, sorry

Oh hij denkt dat ik boos ben, wacht...

Louis: was niet gemeen bedoelt

Dean: Oh oké.

Ik denk dat dit een mooi moment is om weg te gaan dus ik stuur nog;

Louis: Nou ik moet weer gaan! Misschien zie ik je nog wel een keer.

Ik sta al op en binnen minder dan een seconde komt er opnieuw een bericht binnen. Ik begin te twijfelen of dit wel een echt account is. De antwoorden zijn erg kort er is geen profiel afbeelding en hij reageert super snel

Dean: Nee niet gaan wacht, ik wil je nog iets vertellen.

Louis: Als je snel bent, ik heb niet alle tijd (:

Ik zucht. Waarom moet ik ook aardig doen. Hij is aan het typen. Ik ben blij om te zien dat het nu wel iets langer duurt dan heb ik tenminste niet mijn tijd verspilt aan een spam account.

Dean: Ben je gelukkig?

Ik staar naar het scherm. Het zijn maar drie woorden getypt in anderhalve minuut.

Louis: Ja waarom niet?

Dean: Weet ik niet, wacht

Louis: Het spijt me, maar ik moet nu echt gaan.

Ik zet snel mijn telefoon uit. Als ik tenslotte met iedereen zo terug zou appen zou ik uren bezig zijn en waarschijnlijk heb ik hem nu al heel blij gemaakt...




En dit is alweer deel 24. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, verder heb ik niet heel veel te zeggen (:

xxxMe









Larry Stylinson <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu