Part 26

129 7 0
                                    

Louis (POV)
Het is al 12 uur 's middags. Een uur geleden heb ik voor het laatst op Instagram gekeken. Geen nieuwe berichten van Dean. Ik vraag me nog steeds af waarom hij zo veel weet. Ik lig op mijn bed nog steeds moe van gister. Inmiddels heb ik hoofdpijn gekregen ik denk ook door de gesprekken met Dean. Er gebeurd gewoon te veel. Die foto die berichten en het feit dat ik ben flauw gevallen en ik niet eens weet waarom.
Ik probeer maar te gaan slapen.

Harry (POV)
Ik zit nu al een tijdje op mijn kamer. Het is hier best stoffig waardoor ik een beetje snotterig word. Ik wil naar beneden lopen, maar dan komt Niall mijn kamer in. Hij heeft zijn telefoon in zijn hand en kijkt me met een grijns op zijn gezicht aan. "Ennn heb je al het nieuws gezien?" zegt hij terwijl hij nog steeds breed naar me grijnst.
"Het nieuws? Is er iets ergs dan?". Meteen begin ik te denken wat er in het nieuws kon staan, misschien iets over een inbreker op Louis zijn concert? Nee dat denk ik niet niemand wist dat ik dat was. Mijn gedachten worden onderbroken als Niall zijn telefoon voor mijn neus heeft geduwd. Het is een artikel over Louis die optreed in Manchester. "Kijk hij is weer hier!" zegt hij vrolijk.
"Ja en? Alsof hij van plan is ons even te bezoeken, zie je het al gebeuren, oh ja ik ga even thee drinken bij de mensen die mij hebben ontvoerd, nou? Ik denk het niet!". Niall kijkt me vragend aan.
Ik zucht "Sorry Niall, maar geloof maar niet dat hij hier komt" ik sta op en laat Niall die net nog zo vrolijk mijn kamer in kwam alleen achter.

Het is 2 uur 's middags. Liam en ik zitten in de woonkamer. Beide hebben we niks te doen. Liam heeft steeds minder zin in al die illegale dingen en blijft zeggen dat we in de problemen komen, wat Niall en ik ons natuurlijk al lang beseften. Zayn zegt af en toe dat hij weg wilt lopen, omdat hij iets wilt gaan doen dat echt nut heeft, waarop Liam standaard als antwoord heeft dat hij toch wel opgepakt zal worden. Natuurlijk vind ik het niet erg dat Liam niks meer doet, maar er komt haast geen geld binnen en hele dagen niks doen is ook weer zo saai.
*Ping*
Er komt een notificatie op mijn mobiel binnen. Ik unlock mijn telefoon en verstijf als ik zie dat het Louis is. Waarom zou hij mij nou een bericht sturen.
Ik open de chat.
Louis: Hey sorry dat ik je chat maar ik dacht misschien kun jij me ergens mee helpen. Heb je wat tijd?
.

Louis (POV) 1 uur eerder...
Ik heb een uur geslapen, de hoofdpijn is gelukkig weer een beetje weg getrokken. Ik sta op en trek een trui over mijn T-shirt. Ik wil wat gaan eten, maar zie dat er niks in de kastjes ligt. Ik moet dus nog eten gaan kopen. Ik open google maps en zie dat er een alleen een supermarkt is op 24 km afstand. Als ik de auto pak dan moet dat wel lukken. Gelukkig heeft Collin zijn auto voor het hotel staan en kan ik daar gewoon in rijden.
Ik loop de hotelkamer uit en loop naar beneden. Het hotel ligt gelukkig niet in het centrum dus er zijn haast geen mensen te zien hier, wat mij de gelegenheid geeft rustig in de auto te gaan zitten.
Ik zet de route nu in de ingebouwde navigatie en begin te rijden. Na 10 minuten rijd ik langs het park met het bankje. Ik besteed er niet te veel tijd aan. Het enige dat ik wel weet is dat ik mijn bestemming heb bereikt in 4 minuten, dus ik moet nu goed opletten. Ik rijd een straat in en wacht voor een zebrapad op een vrouw die wilt oversteken. Als ik weer verder wil rijden blijft de auto stil staan.
Ik zie dat er geen benzine meer in de auto is. Dat gebeurd me nou nooit en juist nu moet dit gebeuren.

De vrouw die over is gestoken is alweer weg en er is niemand verder te zien. Misschien maar goed ook want de auto staat hier nu midden op de weg. Ik doe de achterbak open in de hoop dat daar nog een bak benzine staat, maar die is er niet. Ik kijk op mijn telefoon. Ik bel eerst Collin en dan Sheannet, maar
nemen niet op. Tot zo ver als je problemen hebt kun je ons bellen. Ik leg mijn telefoon neer en start de auto nog een keer op. Hij pruttelt even en beweegt nog een stukje voort waarmee ik de auto net aan de kant van de weg weet te zetten. Ik ga weer terug zitten in de stoel.
20 km teruglopen is ook geen optie. Mijn maag begint te rammelen. Misschien maar naar de supermarkt lopen? Nee dat lijkt me geen goed plan straks is de supermarkt heel druk. In de auto kan je dan nog makkelijk weg rijden, maar als je lopend in een hele drukke straat komt kom je moeilijk weg.
Ik bel Collin nog een keer, weer een voicemail. Wie ken ik hier nog meer? Misschien woont Dean in de buurt. Ik denk goed na, dit kan wel eens goed fout gaan. Ik heb tenslotte nog steeds geen idee wie Dean is, maar ja ik kan hier ook moeilijk de hele dag blijven zitten.
Ik ga naar Instagram en besluit een poging te wagen en stuur hem een bericht.

Louis: Hey sorry dat ik je chat maar ik dacht misschien kun jij me ergens mee helpen. Heb je wat tijd?
.

Dat was het voor dit deel!!! <3 ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik heb eindelijk weer wat meer tijd ik had heel wat toetsen en veel huiswerk, maar de kerstvakantie komt er aan.
XxMe

Larry Stylinson &lt;3Where stories live. Discover now