Part 13

189 5 1
                                    

POV Louis

Ik weet niet wat er tussen Harry en mij is. Soms heb ik gewoon de neiging om bij hem te zijn, maar dat kan ook komen doordat ik eigenlijk nog nooit echt tegen iemand aan kon kruipen die dat zou accepteren. Het punt is alleen dat ik Harry niet als vriend moet zien en al helemaal niet als meer. Ik weet dat ik daar in faal, maar ik weet ook wat er gebeurt als hij me niet meer wil.
Ik sta op en zit nog diep in mijn gedachten als Harry op me af komt lopen. Hij heeft waarschijnlijk iets gezegd, maar ik heb niks gehoord.
Hij kijkt boos en ik weet niet wat ik moet doen dus ik zet een stap naar achter wanneer hij op me af komt. Uiteindelijk blijkt het dat hij me alleen maar mijn shirt wilde aangeven. Ik snap deze man niet.

Harry brengt me naar beneden want Liam wilt wat gaan overleggen.
Eenmaal beneden gaat Harry gaat naast me op een stoel zitten en Liam begint met praten. Hij zegt dat we iets moeten overleggen. Wat zouden we moeten overleggen. Waarom moet ik hierbij zijn?
"Louis kan jij ons uitleggen waarom je vader nergens te bereiken is?" vraagt Liam streng. "We hebben hem op alle mogelijke manieren proberen te bereiken, maar hij is nergens te bereiken".
Ik slik. Hij denkt natuurlijk dat ik de verkeerde persoon heb opgegeven, maar ik heb echt niet gelogen. Mijn vader neemt nooit contact met iemand op. Hij was vast weer aan het drinken.
Waarschijnlijk heeft hij het niet eens door dat ik er niet ben, behalve dan dat zijn eten nu niet wordt klaargemaakt. Elke ouder zou bezorgd zijn als zijn zoon terug kwam na een lange vermiste periode, maar mijn vader zou heel boos zijn, omdat ik in al die tijd niet zijn klusjes voor hem heb gedaan.

"Nou zeg dan?" vraagt Liam duidelijk ongeduldig. "Misschien nam hij even niet op" zeg ik en ik merk dat mijn stem iets hoger is dan normaal. Het is aan de ene kant wel waar, maar ik ben ze niet van plan te vertellen dat mijn vader waarschijnlijk dronken is zoals altijd.
"Vertel ons de naam van je moeder!" Ik schrik op. Ik voel dat ik helemaal rood wordt. Ik kijk om me heen en Liam en Zayn kijken met streng aan. Niall zit met zijn mond open te kijken. En Harry kijkt Liam heel boos aan. Hij staat op en loopt naar me toe. Dan pakt hij me bij mijn hand terwijl hij Liam boos blijft aankijken. "HARRY" Roept Zayn. Voor ik het weet zet hij me op de gang en hij loopt boos weer naar binnen. Het is alsof iedereen denkt dat ik ze vanaf hier niet kan horen.
"Harry wat doe je!" schreeuwt Liam naar Harry. "Niks" zegt Harry rustig. "Luister Harry, als zijn vader niet opneemt is dat geen geld voor ons!". De deur gaat weer open. Harry zit heel boos op zijn stoel en Liam sleept me weer naar binnen. "Nou" zegt hij dan nog een keer.
Ik kijk naar de jongens. Niall kijkt me aan.

Sorry voor dit korte hoofdstuk ik wil het graag tot hier laten want ik vind dit eigenlijk wel goed voor dit hoofdstuk. Ik ga in het volgende hoofdstuk verder!

Hope to see you there! <3

Larry Stylinson &lt;3Where stories live. Discover now