Part 11

203 5 0
                                    

POV Harry
"Williams Austin" zegt Louis. Ik hoop voor Liam dat hij nu niet naar de naam van zijn moeder vraagt want dan krijgt hij zo met mij te maken. Gelukkig doet hij dat niet en neemt hij genoegen met deze ene naam.
Niall brengt Louis naar boven. Als hij beneden komt bespreekt Liam hoe we alles gaan aanpakken. Terwijl het bij mij maar blijft rondspoken waarom Louis niet naar huis zou willen. Wat als het waar is wat Niall zei: We weten te weinig over hem. Als Liam klaar is met het uitleggen van zijn plan is er geen reactie. Alleen Niall die zegt dat hij naar bed gaat.
Ik pak mijn telefoon en ga even door mijn Instagram. Nog geen minuut later rent Niall naar beneden.
"Uhm jongens we hebben een probleem" zegt hij. Zayn schrikt overeind. "WAT?" zegt hij geschrokken.
"Het dak in mijn kamer lekt ik kan daar nu niet slapen..." zegt Niall. "Ooh zeg dat dan. Dat is niet zo'n probleem dan slaap jij vanavond gewoon bij Louis en Harry" zegt Liam koeltjes.
Niall knikt en kijkt me aan. "Ik ga ook wel naar bed" zeg ik en ik loop achter Niall aan.

POV Louis
Ik hoor wat stemmen beneden en na een kwartier hoor ik twee van de jongens de trap op komen.
Vervolgens komt Niall mijn kamer in en achter hem aan loopt Harry. Niall kijkt me aan en zegt dan "Er was een lek in mijn kamer dus ik kom hier ook bij". Ik ga naar het uiterste randje van mijn bed zodat de jongens erbij kunnen komen, maar Niall loopt naar de andere kant. "Schuif eens op" zegt hij. Ik doe wat hij zegt en ik lig nu in het midden. Harry komt zwijgend aan de andere kant van me liggen. Ik zie dat Niall naar hem kijkt. Er is een stilte tot Niall aan me vraagt "Gaat het?". Ik knik en ik weet niet waarom maar er komen weer tranen in mijn ogen. Niall geeft me een zakdoekje aan en ik droog mij tranen en probeer ze in te houden. Ik hoor Harry zuchten. Doe ik iets fout?

Niall kijkt naar Harry en dan naar mij. Zijn mondhoeken bewegen even omhoog. Het is alsof hij een plannetje heeft bedacht. "Het komt wel goed" zegt hij troostend en hij beweegt mijn hoofd met zijn hand richting hem. Ik leun tegen hem aan en hij slaat zijn arm om me heen. Ik weet niet wat hij van plan is maar ik laat het maar gewoon toe. Hij houd me een tijdje zo vast en geeft me dan snel een kusje op mijn wang. Ik zie dat hij probeert onopvallend naar Harry te kijken. Hij geeft me nog een kusje en nu iets langer. Vanaf Harry hoor ik een zeurderig geluidje. Dan voel ik vanaf de andere kant een arm om me heen. Het is Harry. Hij trekt me met zijn arm van Niall af en drukt me naar hem toe. Ik kijk even naar zijn hoofd en ik zie dat hij boos kijkt naar Niall.
Dan kijk ik naar Niall en ik zie hem schuldig kijken, maar als Harry zijn gezicht niet meer naar Niall kijkt zie ik dat Niall een klein glimlachje geeft en zich dan omdraait. Harry legt zijn hand op mijn hoofd en drukt me nog iets steviger tegen hem aan. Hij geeft me op precies dezelfde plek als Niall deed een kusje en nestelt zich dan om me heen om in slaap te vallen.

POV Harry
Niall kruipt al in bed en hij zorgt ervoor dat Louis in het midden komt te liggen. Ik wil geen emotie aan Louis laten zien dus ik ga in bed liggen en draai mijn hoofd naar de andere kant.
"Gaat het? " hoor ik Niall zeggen. Ik draai mijn hoofd iets om en zie dat hij een zakdoekje aan Louis geeft. Als Louis maar weet dat ik dat ook had kunnen doen...
Ik draai mijn hoofd weer naar de andere kant.
"Het komt wel goed" hoor ik dan aan de andere kant. Ik draai me weer snel om en ik zie dat Niall Louis beetpakt en hem tegen zich aan drukt. Ik kijk Niall boos aan. Alsof dit niet genoeg is slaat hij een arm om Louis heen. Ik kan er niet tegen ik kijk de andere kant op, maar dan hoor ik een klein smakgeluidje. Ik draai me om en Niall geeft Louis nog een kusje op zijn wang. EN NU IS HET KLAAR. Hij kan niet zomaar Louis van me afpakken. Ik sla mijn arm om Louis heen en druk hem tegen me aan. Ik werp een boze blik naar Niall om hem duidelijk te maken dat hij dit niet nog een keer mag doen. En gelukkig draait Niall zich om. Ik zorg dat ik Louis goed vast heb en ga slapen met Louis in mijn armen.

Ik wordt wakker. Het is nog donker en Louis ligt nog steeds dicht tegen me aan. Het is koud in de kamer, want het heeft vannacht gevroren. Ik draai me op mijn rug, maar houd Louis nog steeds stevig vast. Ik kijk naar het plafond en besef me dan dat ik Louis ook los kan maken van het touw. Misschien ontsnapt hij dan zelf en hoeft hij niet vast te zitten in dit leven.
Wat als zijn vader hem niet op haalt? Dan is dit de beste kans voor hem om zelf te ontsnappen. Stilletjes kom ik overeind. Ik leg Louis voorzichtig met zijn hoofd op het kussen en trek de deken wat verder omhoog. Ik wacht heel even om er van overtuigd te zijn dat hij niet zomaar wakker wordt. Ik buk me voorover en haal de deken van zijn voeten af. Ik kijk nog even om maar zowel Louis als Niall liggen nog diep te slapen. Het touw zit strak vastgeknoopt aan zijn enkel en als ik het voorzichtig loshaal zie een rode streep van het touw op zijn enkel. Zijn voet is nu los. Nu moet ik ervoor zorgen dat het raam iets open staat. Hij kan via hier uit het raam makkelijk op het balkon komen en via daar met de trap naar beneden.
Ik doe het raam open en een koude windvlaag komt naar binnen. Zachtjes loop ik weer terug naar het bed. Ik moet Louis onopvallend wakker maken en zelf doen alsof ik slaap. Eerst sla ik mijn armen weer om hem heen. Ik besef me dat dit de laatste keer kan zijn dat ik dat kan doen. En dan tik ik hem zachtjes op zijn rug. Zelf doe ik mijn ogen weer dicht want hij moet tenslotte denken dat ik slaap.

Captain Niall did what he had to do... Haha sorry dat moest gewoon even. Zal Louis echt weg lopen? Tjaaaa

Tot volgend hoofdstuk

Larry Stylinson <3حيث تعيش القصص. اكتشف الآن