12.

1.7K 102 22
                                    

• ɀꪮꫀ •

z.z.morgenstern

276 912 ember kedveli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

276 912 ember kedveli

amikor már csak én vagyok szingli közületek...🥺😂🥀

3 715 hozzászólás

Nevetve ültünk az asztalnál, Daniel, Geroge, szegény fiú egyedül, Scarlett és Maximilian, és a kezemben csücsült Mimi, akinek lassan tettem a szájába egy pici falat piskótát, ő viszont visszalökte azt a nyelvével, bele a kezembe, mire mindenki nevetni kezdett, egy személlyel együtt, aki mögöttem állt, így kíváncsian néztem fel, hogy ki lehet az.

- Lando nem ér nevetni, mert megetetem veled.- mutattam felé a kezemben lévő falatot, mire ő elhajolt a kezem elől, Mimi pedig tapsolni kezdett az ölemben.

- Nagyon remélem, hogy ezek után rendesen eteted ezt a kis tündér,- simította meg a brit a lány fejét- mert nem szeretném, hogy a nadrágom is kapjon.- foglalt helyet a mellettem lévő üres széken.

- Senkit nem érdekel a nadrágod Norris.- legyint egyet Scarlett, mire ismét mindenki nevetni kezd- Csak az én tündérkém, ennél az asztalnál.

- Pontosan!- emelete fel whiskeys poharát az asztaltársaság másik brit tagja, mire mindenki hozzákoccintotta sajátját, csak a most érkező pilóta nem, mert neki még nem volt, valamit én sem, mert én a kezemben gügyögő kislánnyal voltam elfoglalva.

- Különben hogy kerültél te ehhez az asztalhoz Norris? Reménykedtünk benne, hogy Zoe és Scarlett mellett még egy gyönyörű nő kerül az asztalunkhoz.- mutatot körbe Daniel, mire ismlt nevetni kezdtek az asztal körül.

- És nem kaptad meg?- mutatok a mellettem ülőre, mire még jobban nevetni kezdenek, Lando pedi mérdesen néz rám.

- Én is nagyon-nagyon tisztellek Zoe.- fintorodik el, majd kinyújtja rám a nyelvét, komolyan, mint egy öt éves.

- Mi ez a nagy jókedv?- lép oda közénk Lewis, oldalán Chloéval, akinek azonnal bal keze után kapok, és Scarlett is oda hajol az asztal felett.

- Jézusom, de nagy ez a gyűrű, húznia kell majd maga után.- nézett rám Scarlett, én pedig csak bólogatni kezdem.

- Szerintem is hatalamas, egy kisebb elegánsabb lenne.

- Lewis választotta, a férfiakat nem szabad elengedni egyedül gyűrűt venni, de én imádom drágám.- öleli magához a mellette álló férfit a nő, aki csak egy csókot nyom barátnőnk feje tetejére.

- Jók vagytok már, tolerálni a szingliket.- nézek Danielre, aki csak hevesen bólogani kezd, ahogy George is, mondjuk ez új infó, a másik brit, pedig még fel is szólal egyetértése mellett, majd, amikor fel is fogja miről van szó, döbbenten néz rám, na igen, neki ez új infó. 

csalFA TEkintetWhere stories live. Discover now