2.

2.7K 98 50
                                    

• ꪶꪖꪀᦔꪮ •

- Sziasztok.- léptem oda, kezemben egy pohár pezsgővel, az éppen beszélgető Zoe, Daniel és ismeretlen férfi trióhoz.

Zoe kezében egy kislány csücsült, úgy lógott a karjaiban, mintha az élete függne tőle, és valójában az is függött, hiszen a lánya. A lánya? Mert az biztos, hogy ha ő Zoe lánya, akkor az enyém is, hiszen ez a pici minimum négy, vagy öt hónapos lehet, és bármennyire legyek is rossz matekból, mi még akkor együtt várunk Zoeval, akkor még nem tettem mindent teljesen tönkre. De hát mi mindig védekeztünk is, basszus nem, tavaly a Japán nagydíj... Van egy lányom? És Zoe nem is mondta?!

- Mi még nem találkoztunk, Aiden Higashiyama vagyok.- nyújtotta felém a kezét az ismeretlen férfi, aki Zoe csípőjét fogta át.

- Lando Norris.- ráztam vele kezet, ő pedig először rám, majd a semleges arcú Zoera nézett, és csak bólintott egyet.

- Igazán örülök.

- Szintén.

- Áh!- kiáltott fel mellettem Daniel, mire mind rá kaptunk tekintetünket, Zoe pedig azonnal nevetni kezdett. Borzasztóan hiányzott ez a pozitív kisugárzású életvidám lány- Megharapott.- mutat rá a kislányra felháborodottan csapattársam.

- Még csak kisbaba.- ringatja kedélyesen Zoe a lányt.

- Akkor is tud harapni.- jegyzi meg cinikusan a Zoe mellett álló férfi, akinek nem jegyeztem meg a nevét, mert furcsa, és felesleges.

- Hát mennyire szeret téged a keresztmami? Hm? Kis aranybogyója a maminak! A keresztmami kedvenc kis manója vagy Mini! Igaz?- gügyögött a lány a babához, én pedig tátott szájjal figyeltem, ahogy az orrát a kislányénak nyomta. Szóval nincs kisbabám? Már éppen készültem feltenni a kérdést, amikor valaki félrelökött.

- Itt van anyuci pici lánya? Soha többé nem hagylak itt ennyi időre kicsikém, ugye hiányzott neked anya? Hát persze, hogy hiányzott!- vette ki Zoe kezéből a kislányt Scarlett. Scarlett, hát persze, hiszen terhes volt. Jelenleg éppen valaki jól homlokon kéne csapjon...

- Csak két napot voltunk ott drágám.- képett oda a társasághoz Maximilian, azonban Scarlett eme megnyilvánulára csúnyán nézett rá- Szevasz Lando.- veregette hátba, majd azonnal a Zoe mellett álló férfihez lépett oda, és kezet is rázott vele.

- Baba!- kiáltott fel mellettem tapsikolva Chloé, mire Zoe nevetni kezdett, és félre is állt, hogy a francia lány nehogy fellökje- Lewis nekem kell egy baba!- forutl vissza a brit felé, kezében már a kisbabával.

- Többször látogasd meg Scarlettéket.- adta meg a szerinte logikust választ a brit.

- Babát akarok.- dobbantott egyet lábával Chloé, mire Zoe hátra lépett egyet, bele a nevető férfi karjai közé.

- Chlo inkább tedd le Minit.- méregeti a franciát tisztes távból tovább a lány.

- Amúgy mielőtt még elszabadulnának itt az indulatok,- emelte fel kezét a csapattársam, ezzel magára hívva a figyelmet- én nem csak azért jöttem, hogy megcsodáljam Zoe alkotásait, habár mindegyik gyönyörű lett,- jegyzi meg egy hatalmas mosollyal, amit a lány is viszonoz- hanem azért is vagyok itt, mert szeretnék beszélni Zoeval.- éppen indultunk volna el, de az ausztrál már folytatta is- Maradjatok nyugodtan, részben benneteket is érint. A menedzserem felmondott, szeretném ha te vennéd át a helyét Zo. Tudom hogy marketing-menedzsment részleget vezettél egyszer régen,- erre mindannyian elnevettük magunkat- és már a csapatot is ismered. Gyere velem, kérlek.- nézett a lányra hatalmas kérlelő szemekkel az ausztrál, míg a lány csak tátogott, mint egy hal.

csalFA TEkintetWhere stories live. Discover now