5.

2.1K 95 5
                                    

z.z.morgenstern

198 702 ember kedveli

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

198 702 ember kedveli

varietas delectat

11 207 hozzászólás

charles_leclerce te beleestél a festékes vödörbe utána pedig berantottak Daniel mellé dolgozni?😂
     →danielricciardo NAA! Velem festette a sisakokat😂
     →z.z.morgenstern ez a majom, meg elkezdett összefesteni... Azt hittem ott ütöm le, amikor megláttam milyen lett a hajam, és ott nekem még le kellett húznom nyolc óra munkát...
    →maxverstappen1 velem nem akarsz festeni?👨‍🎨😂
     →z.z.morgenstern minden álmom, hogy egyszer újratervezhessem a Red Bull logóját, mint az oroszlán és a bika szerelem gyermeke😂
     →maxverstappen1 mennyit kérsz érte? Nekem kell egy olyan rajz😂😂
     →z.z.morgenstern ✨nem keresel annyit Verstappen
     →danieleicciardo 😂😂

- Daniel! Gyerünk! Mennünk kell, mert ha még egyszer késel valahonnan, akkor kirakom a szűrödet!- álltam a pilóta ajtaja előtt, várva a csodára, híg, kinyissan nekem azt.

- Zo! Nyughass, három perc!- kiált vissza nekem az ausztrál.

- Három perc alatt belezlek ki, ha nem tolod ki azt a bazi nagy segged ezen a rohadt ajtón! Vágod?! Na húzzá kifele!- csaptam rá egyet az ajtóra, mire az azonnal kinyílt.

- Ha tudtam volna, hogy így fogsz terorizálni, akkor nem vettelek volna fel.- dugta ki a fejét a férfi az ajtón, és lenézett rám.

- Ricciardo ne bomlaszd az agysejtjeimet, egy perced van, és itt hagylak.

- Oda találok magam is.

- Abu Dhabiban hagylak itt Ricciardo, nem a hotelben.- döbbenten nézett rám az ausztrál, majd be is csukta az ajtót.

- Egy perc!

- Nagyszerű.- motyogtam az orrom alatt, majd a lépcső felé vettem az irányt, hogy a recepciónál várjam meg a pilótát, aki csak kisebb-nagyobb késedelemmel érkezett meg- Egy menyasszony előbb készül el, mint te Daniel Ricciardo.

- Jól van na, hagyjál már, hosszú volt az éjszaka.

- Ez szomorú Daniel, de aki éjjel legény nappal is legyen az. Gyerünk, már így is késésben vagyunk. És még csokit se kaptam ma!- kezdetem el nyafogni, amikor a pilótával mindketten beszálltunk a kocsiba, amit a sofőr azonnal be is indított, és el is indult a pilóta újabb fotózási helyszíne felé.

csalFA TEkintetDove le storie prendono vita. Scoprilo ora