4.

2K 105 6
                                    

• ɀꪮꫀ •

Egy hónapig itthon dolgoztam, közben mindent átvettem Daniel előző menedzserétől, aki egy gyökér volt velem, de annyi baj legyen, legalább csak egy napomba telt az egész. Begépeltem minden dolgot, ami a következő egy hónapban kellhet a pilótával való közös munkámban, valamit beüzelemtem magamnak még egy telefont, amin a pilóta üzleti ügyeit tudom majd intézni.

- Jó reggelt!- nyom egy csókot a nyakamra a mögöttem eddig alvó férfi- Már dolgozol?- néz az előttem helyet foglaló laptopra.

- Még mindig dolgozok.- nevetem el magamat, amibe a férfi a becsatlakozik.

- Biztos jó ötlet lesz ez? Hogy vissza menj oda?- öleli át a csípőmet, és még jobban magához húz.

- Ezt hogy érted?- feszültem meg a kezei közt, mire ő elkezdte masszírozni a vállaimat, hogy ismét ellazuljak.

- Jó ötlet ez, hogy oda mész vissza, mi egyszer már tönkretette az életedet?- hajol elöre hozzám, én pedig szaporán szedem a levegőt.

- Nem tette tönkre. Egy darabját talán, de ő a múltam része, ennyi, Danielre koncentrálok, neki pedig az előttem lévő menedzsere szinte tönkretette a magánéletét.

- Szereted Daniel.- vonta le a következtetédt az eddigiek alapján Aiden, aki még mindig a vállaimat masszírozta.

- Olyan, mintha az a bátyám lenne, aki nem született meg.- mosolyogtam magam elé, majd folytattam tovább a gépelést- És bármennyire is van mellettem egy stabil pár, aki mindenben támogat, akkor is kell egy másik olyan ember, aki támogat, ebben pedig szerencsére Daniel mindig is a segítségemre volt. Ugye meg tudod ezt érteni?- fordultam a férfi felé hátra, aki csak egy lágy csókot nyomott az ajkaimra.

- Örülök, hogy van melletted egy ilyen ember Zu. Nagyon örülök! Csak ne vele lenne egy csapatban.- ingatja a fejét lassan a férfi. Átható csokoládészín szemei szeretetben úsznak, én pedig kezeim közé fogtam arcát.

- Nem lesz semmi baj Aiden, hidd el, sem én, sem az ott lévők nem engednék, hogy baj legyen, de gyere el velem az első versenyre, és meglátod miért vagyok ebbe az égészbe szerelmes.- csak lassan bólint, majd egy mély levegőt vesz.

- Betelefonálok, hogy egy hétre elutazom veled.- nyom ismét egy csókot ajkaimra, majd ki is kel mögülem.

- Holnap indulunk!- szólok még utána, ő pedig csak bólint, hiszen már telefonon értekezik a főnökével.

z.z.morgenstern

156 309 ember kedveli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

156 309 ember kedveli

Daniel ez neked lesz! 😂

A hozzászólások korlátozva vannak.

csalFA TEkintetWhere stories live. Discover now