11.

2K 88 9
                                    

• ɀꪮꫀ •

Scarlett, Chloé és én London egyik legjobb cukrászdájában ülünk, és az amerikai nővel azt várjuk, hogy Chloé végre kitalálja milyen tortát és süteményt szeretne felszolgálni az eljegyzési bulijukon. Én már a negyedik teűmat iszom, míg Scarlett a harmadik kávéját temette el a második limonádéval.

- Chloé, egy egytől mondjuk úgy tízigterjedő skálán mégis mennyire gyűlölsz bennüket?- emeltem le az egyik süteményről a mutatóujjammal habot, majd be is kaptam azt, míg a velem szemben ülő nőre nézek.

- Nem utálak bennetekt, de mindennek

- Tökéletesnek kell lennie.- fejeztük be egyszerre Scarlettel az elkezdett mondatot.

- Hányszor is hallottuk már ezt a mai nap folyamán?- néz rám a kávéját ivó nő.

- Nyolcszor, vagy kilencszer?- néztem vállat vonva az előttem ülőre, mire ő csak lemondóan bólintott egyet, majd a halomban álló aprósütemények közül leemelt egyet és azt kezdte el megenni.

- Nem akarunk elmenni vásárolni?- nézett rám Scarlet, amikor megette a sütit, és a limonádéját is megitta, Chloé már éppen tiltakozott volna, amikor szóltam a cukrásznak, hogy szeretnénk leadni a endelést.

- Szép napot! Mi a kicsit se háklis menyasszony barátai vagyunk, Scarlett,- mutatok a nőre, aki mosolyogva int egyet- én pedig Zoe. Nos azt hiszem ha Chloén múlna, akkor még egy hét múlva is itt ülnénk. Szóval lesz egy kétemeletes torta, alul csokis és banános, felül pedig valami olxan, amiben nincs sok cukor, természetes díszekkel. Süteménynek legyen mincenből egy kevés. A dátumok megvannak, nem igaz?

- Igen kisasszony. Köszönöm.- mosolygott rám, majd már ott is haygott bennünket, én pedig felálltam az asztaltól Scarlett-tal egyetemben.

- Hé! Ez az én bulim le!

- Na igen, van valami ellenvetés?- nézünk rá az amerikai nővel.

- Nincs, de

- Nagyszerű, irány egy vásárlóutca.- indultam el London egyik legtöm9ttebb utcája felé nyomomban a két nővel, akiknek ez a felkiáltás elég volt, hogy kövessenek...

Azt hiszem egy igazá kellemes hét elé nézünk együtt, főleg úgy, hogy az én gyönyörű keresztlányom is itt van, és mindent le tudtam lassan de biztosan tisztázni magamban a múltbéli hibáimmal kapcsolatban. 

z.z.morgenstern

224 573 ember kedveli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

224 573 ember kedveli

bonjour France!

14 777 hozzászólás

danielricciardo néha már én se tudom eldönteni, hogy miért fizetlek...🤔
      →z.z.morgenstern mert kell melléd egy cuki pofi, hogy eladható legyél drága szívem...😘🤭🤗
      →landonorris ez az Ricciardo neked is kellene már hoznod a szponzorokat
      →danielricciardo tudod néha a teljesítmény is számít öcsi😂
      →landonorris most megbántottál!🙄
      →danielricciardo mintha te nem űznél sportot az én idegeimen táncolásból minden hétvégén...🙄
      →z.z.morgenstern komolyan mindketten olyan kis pukkancsok vagytok, de akkor bár lennétek cukik
      →landonorris HEY! Te szeretel bennünket!🥺
      →danielricciardo tedd magad takarékra Norris... Zoeee te szeretsz ENGEM!🥺
      →landonorris már miért szeretne téged jobban Zoe, mint engem?
      →z.z.morgenstern komolyan mondom amikor legközelebb látlak benneteket, akkor úgy seggbe rúglak mindkettőtöket, hogy még a dédunokáitoknak is ezt fogjátok mesélni...

csalFA TEkintetWhere stories live. Discover now