8.

2.2K 88 18
                                    

z.z.morgenstern

192 601 ember kedveli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

192 601 ember kedveli

👠🖤

5 110 hozzászólás

danielricciardo kicsi nem gondolod, hogy meg kéne nőnöd?😂
     →h_aiden nem kell neki, kis aranyos...🥰😂
      →danielricciardo itt a kicsin volt a hangsúly?😂
      →h_aiden hát igen, de az lényegtelen😂
      →z.z.morgenstern menjetek melegebb éghajlatra😂

- És utána Daniel beverte a fejét az asztalba, utána rendezkedtüni Angelaval.- meséltem nevetve a velem szemben ülő Aidennek, aki velem együtt nevetni kezdett a történeten, majd amikor mindketten elhalkultunk, akkor csak mosolyogva nézett rám- Mi az?- nézek vissza rá, én is mosolyogva, ő pedig csak megrázta a fejét.

- Semmi, csak kivirultál, amióta újra ott dolgozol, megint rengeteget mosolyogsz, és nevetsz.- mosolyog rám- Így azt hiszem, ezt meg kellene köszönjem Danielnek.- mosolygott rám, miközben ajkaihoz emelte a borospoharát.

- Szeretem ezt a munkát, ezt a társaságot.- bólintottam mosolyogva- De nem hinném, hogy többet mosolygok, mint amikor nem velük dolgoztam.- ingattam a fejemet.

- Lényegtelen is,- legyint egyet, miközben még mindig mosolyogva néz rám- a lényeg az, hogy most ilyen boldog vagy, és remélem ez így is marad.

- Arra, hogy ez így maradjon.- tartom felé a poharamat, melyhez ő hozzáérinti sajátját.

- Hogy ez így is maradjon.

- Nem akarunk megnézni valami filmet?- nézek a velem szemben ülőre, amikor már kiürült a poharam.

- Marvel vagy DC?

- Soha nem értettem, hogy mi a különbség a két stúdió közt.- álltam fel nevetve a székből, ő pedig a fejét ingatva lépkedett utánam.

- Akkor azt hiszem először valami ismeretterjesztőt kellene megnéznüni.- nyomott a kezembe két poharat, míg ő egy üveg bort hozott, miközben a dugóhúzóval szenvedve próbálta kinyitni az üveget, több kevesebb sikerrel.

Ölemben Fufyt simigatva figyeltem, ahogyan a férfi kér pohárba tölt bort, és rájöttem, hogy talán éppen ez hiányzott eddig az életemből, valaki, aki biztos pont lehet az életemben, valaki aki mellett megnyugodhatok, egy nyüzsgő hét után, valaki, akit meghallgat engem, valamit én is meghallgathatom őt. Valaki, akinek van egy másik nézőpontja az enyémen kívül.

Gondolataim tárgya mosolyogva fordul felém, és a szabad kezembe nyom egy poharat, majd helyet foglalva mellettem ölel át, és bekapcsolja a TV-t, amihez hozzá kapcsolt a laptopját, melyen éppen a Vasember triológia első része indult el.

csalFA TEkintetWhere stories live. Discover now