19.- Užij te si to

616 15 3
                                    

Jen co se zavřeli dveře tak jsme se na sebe vrhli...

Sundala jsem mu triko, měl dokonalý svaly. Když jsem řekla že Nail měl vyrýsované svaly, tak nevím co pak měl Luke. Drtila jsem si ret a potom se na něj usmála.

 Znovu se jeho rty setkaly s mými a šlo to v celku rychle. On mi sundal mé triko a hodil ho někam do obýváku, chytil mě za zadek já si obmotala kolem jeho pasu nohy. Nesl mě po schodech nahoru do jeho pokoje.

Rty jsme od sebe neodlepili, až když se posadil se mnou v klíně na postel jsme na malý moment lapali po vzduchu . Přehoupnul nás, a tak jsem ležela pod ním, začal mi líbat krk. Rozkoší jsem přivřela víčka a slastně vzdychla.

Cítila jsem jak se pousmál. Rozepínala jsem mu kalhoty a on mě kraťasy, oba jsme měli jen spodní prádlo a oba chtiví pohledy.

Začali jsme se znovu líbat, vášnivěji a s větším chtíčem. Luke mi sáhnul na záda, nadzvedla jsem se aby mu šla líp rozepnout má podprsenka, když mi ji sundal tak odlepil svoje rty od těch mých a přejel mě pohledem. Skousnul si ret a tak jsem se uškrnula a znovu ho začala líbat. Zbytek našeho oblečení byl dole hned.

''Miluju tě'' řekl mi. Usmála jsem se na něj.

''Miluju tě'' odpověděla jsem mu. Usmál se od ucha k uchu.

*

Leželi jsme vedle sebe, oba spokojeně oddychovali, obmotal si kolem mě ruku a přitáhl blíž k sobě.

''Bylo to dokonalý'' řekl. Usmála jsem se-znovu- a políbila ho.

Leželi jsme spolu asi čtyřicet minut, pak jsem vstala a šla do sprchy. Když jsem se osprchovala tak jsem si vzala čisté spodní prádlo a Lukovo tričko, určitě mu to vadit nebude.

Když nebyl nahoře v pokoji tak jsem šla dolů, stál u plotny jen v boxerkách. Viděla jsem jeho svaly na břichu a rukou. Musela jsem se kousnout do rtu, na to že jsme si to spolu rozdali bych si to ted dala znova. Bože, na co myslím. No jo, i holky mají chutě.

Ušklíbla jsem se pro sebe a dál ho pozorovala. Po asi pěti minutách co si mě nevšiml jsem nakonec přišla k němu a obmotala  ruce okolo jeho pasu. Vypla jsem sporák a obrátila si ho k sobě. Přilepila jsem se mu na rty, ihned spolupracoval a vysadil mě na linku. Zamotala jsem mu ruce do vlasů a mírně za ně zatahala. Vzdychl mi na rty.

Z jeho rtů jsem přešla na jeho krk. Sála jsem mu kůži a líbala ho motýlími polibky, nakonec jsem mu udělala cucflek. Když jsem dokončila svoje dílo tak jsem se mu přilepila opět na rty. Zas mě zvedl a nesl do jeho pokoje.

Opět jsme skončili nazí pod peřinou. ''Asi bych měl dodělat oběd'' řekl.

''Hm'' řekla jsem mu a obejmula ho pevněji.

''Pomůžeš mi princezno?'' zeptal se. Zvedla jsem hlavu a usmála se na něj.

''Jistě'' Vstala jsem tedy z postele, oblékla jsem si znovu spodní prádlo a jeho triko. Šla jsem dolů jako první a pokračovala v palačinkách které předtím vařil. Všimla jsem si,že se na mě kouká.

''Nekoukej na mě tak'' řekla jsem a vyhodila palačinku do vzduchu.

''Proč mám chuť tě odnést znovu do postele?'' řekl to spíš jako oznam než otázku. Zasmála jsem se.

''Máme stejný chutě'' ušklíbla sjem se. ''Ale, musím dodělat ty tvoje palačinky'' řekla jsem mu když jsem lila další těsto na pánev.

''A ty by si mi mohl pomoct a přestat mě pozorovat'' Neotáčela jsem se, ještě bych tady něco připálila při pohledu na něj.

''Nemohl, jsi dokonalá'' usmál se.

''A ty jsi roztomilý'' řekla jsem mu a vyplázla jazyk. Přešel ke mě a obejmul mě. Dala jsem mu pánvičku do ruky, políbila ho a pak přešla k lednici, vytáhla jsem zmrzlinu a šlehačku.

''Doufám že nechceš vanilkovou'' řekla jsem a ukázala na něj výhružně prstem.

''Rozhodně čokoláda'' řekl mi. Usmála jsem se na něj. Když jsme dokončili palačinky tak jsem to nazdobila, vzala jsem ještě šlehačku ke stolu a šli jsme jíst.

Když jsme dojedli tak jsme jen tak seděli naproti sobě a dívali se do očí. V tom mě to napadlo. Vzala sjem si šlehačku do ruky, a postříkala ho. (hlavně žádné dvojsmysly. :D) Měl obličej celý bílí od šlehačky. Začala jsme se smát jak blázen. Rychle jsem vystřelila od stolu a běžela se schovat.

''Christty!'' zakřičel na mě. Dusila jsem se, musela jsem být potichu ale když se vám chce smát tak je to těžké. Byla jsem v obýváku za sedačkou, jak originální. Pomyslela jsem si.

Hned na to mě chytli dvě silné paže. Podívala jsem se na Luka, měl šlehačku na tváři a puse. Nevinně jsem se na něj usmála a políbila ho na tvář, tím jsem mu tu šlehačku aspoň trochu sundala, pak jsem ho políbila na rty.

"Nebudeš mi věřit, ale chutnáš po šlehačce'' řekla jsem mu výsměšně. Vzal mi šlěhačku z ruky a nastříkal mi ji na obličej a jeho triko.

''Zničil si moje oblíbené triko'' řekla jsem mu se smutným pohledem.

''Vždyť je to moje triko'' řekl.

''Já vím'' usmála jsem se na něj. Začal mi dávat pusy na tvář, nos a pusu, až postupně ze mě snědl šlehačku.

"nebudeš mi věřit, ale chutnáš po šlehhačce'' zopakoval to co jsem řekla předtím.

Měla jsem furt šlehačku na jeho triku a tak jsem ho obejmula, a jelikož neměl triko tak měl břicho od šlehačky. Usmála sjem se a namalovala mu na břicho srdíčko. Sebral mobil, a vyfotil se semnou. Byl tam bez trička a bylo vidět jeho břicho s mým výtvorem a pak moje/jeho triko celé od šlehačky.

''Jdeme do sprchy'' pronesli jsme oba když jsme udělali několik fotek. Zasmáli jsme se tomu, jak jsme sehraní. Cestou jsem si sundala Lukovo triko které jsem hodila do pračky, pak spodní prádlo.

Nechala jsm na sebe dopad horké kapky, bylo to uklidňující. Ještě k tomu když vás objímá ten nejdokonalejší člověk, který vás miluje.

Když jsme se osprchovali tak jsme šli hrát ixbox. Po dlohé hře jsem nad ním vyhrála. Dělal, že je uražený tak jsem ho začala líbat. Přeš břicho, ke krku, tvář až nakonec jsem přešla na pusu. Pak se na mě usmál.

"Jestli pokaždý co prohraju mě budeš líbat, tak budu prohrávat furt'' řekl. Usmála jsem se na něho.

Po hodině hraní, jsme se jeli projet na motorce, pak jsme si šli zaplavat. Objednali jsme si pizzu a čekali než nám ji dovezou, mezitím jsme se dívali na film. Uprostřed filmu mě Luke začal líbat na krk, pak se to zvrtlo a už víte co se stalo.

Zazvonil zvonek, tak jsme šli s Lukem oba otevřít, ale jelikož jsme fakt inteligentní, tak já jsem šla v jeho triku a spodním prádle, a on měl jen boxerky. Za dveřmi byl poslíček, bylo mu asi dvacet pět, tmavé vlasy, hnědé oči, podíval se na nás a pak se ušklíbl. S Lukem jsme se začali nekontrolovatelně smát. Když jsme se uklidnili tak jsme mu zaplatili a než odešel tak na nás křikl ať si to užijeme.

Seděli jsme v obýváku a jedli pizzu, povídali jsme si. ''Myslím, že se příště oblečeme'' řekl Luke. Přikývla jsme.

''Jo, to bude dobrý nápad'' zasmáli jsme se. Jedli jsme dál pizzu a poslouchali písničky které hráli.

''Miluju tě'' řekl mi Luke z ničeho nic. Usmála jsem se jak sluníčko.

''Taky tě miluju'' řekla jsem a políbila ho.

Dojedli jsme pizzu, vypli televizi a všude jsme zhasli světla či svíčky. Šli jsme nahoru do postele a v společném objetí jsme usnuli.

-----
Chci se omluvit,že jsem teď nepřidala díl, byla jsem pryč a bez telefonu, takže to nešlo.

Doufám, že Vás to aspoň trochu baví a neumřeli jste nudou. Děj nechci zbytečně uspěchat a tak některé díly budou odpičinkové. Na chyby se prosím nekoukejte! O:)


-El

The girl /KOREKCE/Where stories live. Discover now