51.-Bye Bye

657 30 12
                                    

Luke

Jsou to už měsíce co jsme znovu spolu a já ji každý den miluju víc a víc. Nemůžu uvěřit že mi život dopřál tak dokonalou holku jako je ona. V životě jsem si nemohl přát někoho jiného. Někoho lepšího.

Vzpomínám si na to, jak jsem jednou říkal jak bude vypadat moje holka. Bylo mi asi sedmnáct a to co mě zajímalo byl asi hlavně vzhled. Byl jsem playboy a city pro mě byli pasé. To se změnilo v devatenácti ale zpět k tématu. Já i kluci jsme v tu chvíli nehladali holku na vztah. Nepotřebovali jsme aby to byla milující a věrná osoba. Bylo nám sedmnáct a vymetali jsme jeden večírek za druhým s falešnými občanky. Bylo nám jedno jestli holka vypila tohle nebo tamto a už vůbec nás nezajímali její city nebo snad rodina. Byli to známosti na jednu noc a v jeden večer kdy jsme seděli doma jsme si každej řekli představu svojí dokonalé holky. Jak jinak než to, aby měla krásnou postavu, super křivky a šikovnou pusu a když už tak aby nebyla úplně blbá. Ano, byli jsme celkem prasata. A ještě teď si vzpomínám jak jsme o tom všichni živě diskutovali a schodli jsme se prostě na tom, že naše holky budou ty nejvíc sexy bomby.

Hah, jak směšné.

Pak jsme to samé udělali v devatenácti. Už jsme byli jiní. Večírky jsme sice furt vymetali a známosti na jednu noc jsme měli taky, ale měli jsme představu o té své holce. Už nám nešlo jen o vzhled ale o něco víc. A když se kluci zeptali mě, jaká bude ta moje tak jsem jim odpověděl úplně jednoduše. ''Je mi jedno jaká bude, ale až jí uvidím tak mi bude jasné, že ona bude ta pravá.''
A v ten večer jsme se schodli, že tu svoji jednou najdeme. Kluci už měli nějaké vztahy ale moc dlouho jim to nevydrželo takže tu svoji nenašli doteď.

Já měl štěstí. Mám ji.

A proto jsem se rozhdl jí to říct.

Seděla na balkoně v mém triku a krátkých kraťasech.Vlasy měla volně rozpuštěné a zavřené oči. Nebyla namalovaná a neměla na sobě ty nejdražší šaty a šperky, ale byla perfektní. Pro mě byla perfektní.

''Ahoj'' šeptla a otevřela na mě svoje kukadla.''Ahoj zlato.'' Políbil jsem jí.

''Víš, celou dobu jsem čekal na mou perfektní holku. Ani se neptej jaká byla moje představa když mi bylo sedmnáct." Uchechtla se a já s ní.

''A potom jsem uviděl tebe. Naše seznámení bylo prostě originální. Byla si tak zatraceně odhodlaná mě porazit. Byla si jako já. Musela si vyhrát každou sázku, musela si mít každého. Byla si prostě pekelně sexy a přitom tak nevinná. Nebyla si jako ostatní. A v tu chvíli kdy jsme spolu poprvé tančili jsem věděl, že jsem celou dobu čekal na špatný věci. Chtěl jsem tu svou špatnou dívku, měl jsem špatnou představu. A jak jsme tancovali, a dívali si navzájem do očí... Když jsem tě viděl i bez toho všeho kolem, byl jsem si jistý že jsem našel to, co jsem hledal i když si byla úplně jiná. Našel jsem tě trochu jinak než jsem tě najít měl, ale našel.

Protože TY jsi moje všechno Christty. Jsi moje zlato,láska, kamarádka a taky peklo. A já vím,že jsem ten nejšťastnější kluk pod sluncem protože si jenom moje. Protože každý den se budím vedle tebe a každou noc usínám vedle dokonalý holky. A možná si nebyla jako ta moje blbá představa, nejsi blondýna a nemáš šestky. Ale jsi to co potřebuju. Jsi moje ideální polovička Chriss. Chci aby si to věděla.'' Zašeptal jsem a ona mě s úsměvem pozorovala.

''Moje ideální polovička teď stojí předemnou a řekla mi to nejsladší co kdy vypustila z pusy. Myslím, že jsem ta nejšťastnější holka pod Sluncem, protože vím, že mě miluješ.'' Zašeptala a políbila mě.

A v ten moment jsem věděl že s ní strávím zbytek života. Ať bude sebe víc otravná a tvrdohlavá. Možná se pohádáme, možná rozbijeme několik věcí ale nikdy se od sebe neodělíme. A  i když ona nebude chtít, tak já se jí nikdy nepustím. Třeba že bych měl jít za to do pekla.

Tuhle holku už totiž nikdy nepustím.

Za nic na světě.

''Jsi moje štístko.''Zašeptala mi do hrudi. ''A já se svého štěstí nikdy nevzdám. To si pamatuj.''

A tak jsme se oba nevědomky schodli,že jeden druhého nepustíme. Stáli jsem na balkoně v těsném objetí a já jsem věděl, že každý další den bude ten nejlepší, protože ona bude vedle mě.

The End..

----
Zlatíčka tak je tady konec!
Nemůžu uvěřit že je to tady. Doufám že se Vám konec líbil protože jsem nad tím celkem dost přemýšlela jak to udělat aby to nebylo stejné a klasické.-což asi stejně je :/ -
Už jsem to chtěla ukončit tou předešlou kapitolou což by i šlo, ale nakonec jsem Vám napsala ještě jednu a dala tam Lukovu ne zas tak moc romantickou řeč. XDD
Nechtěla jsem to zbytečně protahovat a taky aby to končilo svadbou i když jsem to nejdřívě měla v plánu. Takže konec je takový jaký je.
Tak či tak doufám že jsem Vás nezklamala a že se Vám můj příběh líbil.

Moc děkuju Vám všem že jste si můj příběh přečetli a taky za hvězdičky a krásné komentáře/ zprávy , moc si toho Vážím a proto ještě jednou strašně velké díky!

Obzvlášť velké díky je pro  Lenyyyy která můj příběh vlastně čte od úplného začátku a psala mi krásné a povzbuzující komentáře nebo zprávy takže děkuju!❤️❤️A proto ti chci věnovat poslední díl.

Pak také MarkyMaky. Takže jedno velké děkuju je tu pro tebe.💙
A pro klaaram. :)

A nakonec ještě jedno, to největší, nejsladší a nejvíc děkovné DÍKY pro Vás všechny!❤️

S láskou
-El

The girl /KOREKCE/Kde žijí příběhy. Začni objevovat