32.-Klid Christty

446 18 0
                                    

Luke
Leží u mě schoulená v klubíčku, vypadá tak křehce, tak zranitelně, má andělskou tvář.

V životě jsem neviděl dokonalejší stvoření a věř te mi, že jsem viděl hodně holek. Jak může někdo chtít ublížit tak dokonalý bytosti? Jak jí on může psychicky týrat? Už jen utrousit nadávku na tuto křehkou dokonalou holku která patří jen mě by byl zločin.

Je pro mě poklad, bez ní bych nebyl nic. Je takový to sluníčko co vám vyčaruje úsměv už jen tím, že je.

Přemýšlím nad tím, proč mi poděkovala, vždyť jsem nic neudělal. Ale jak bylo vidět, pro ní to znamenalo všechno. Neznám ji sice moc dlouho, ale vím, že něděkuje jen tak a ne vždy to myslí tak jako teď. Bylo za tím mnohem víc, než bych možná chtěl, ale jedno vím jsitě, ať mi děkuju za cokoli, myslela to upřímně.

Právě teď musím vypadat jak nějaký cvok. Pozoruju jí jak mi spí v náručí, spokojeně oddechuje a já se usmívám. Nemůžu tomu uvěřit, ale za tu sázku jsem vděčný, kdyby tehdy v baru nevytáhli to, že jí nesbalím,tak bych tady s ní teď neležel. Neměl bych osobu, kterou miluju. Takže dlužím díky klukum. Ale to si nechám pro sebe.

"Dobré ráno lásko"řekla a podívala se na mě. Ty zelený oči má jen ona, je v nich vidět štěstí. Jsem tak rád že jí mám.

"Dobré ránko princezno" oplatil jsem jí pozdrav a dal jí pusu na nos. Uculila se na mě a dala mi taky pusu.

"Já jdu ještě spát" zamrmlala a zahrabala se víc do peřiny, ještě chvíli jsem tam s ní ležel. Hladil jsem jí po zádech, pak jsem vstal a obléknul se.

Šel jsem dolů kde mě trochu zaskočila parta kluků které neznám.

"Frede?" oslovil jsem ho spíše otázkou aby mi odpověděl.

"Budou nám pomáhat s Christty"odpověděl. Nechápavě jsem se na něj podíval. Až po chvíli mi to došlo. Přikývl jsem, ale furt jsem nevěděl jak toho chtějí docílit.

"Ale jak?" zeptal jsem se. Jeden se po mě vrhnul a zkroutil mi ruku. Ještě chvíli jsme se tam jen tak škádlili, s těma klukama je to v pohodě. Všichni stáli za náma, pak ten předemnou, myslím že Paul vytáhl pistoli.

To se ozvali kroky, všichni jsme se otočila, po schodech šla polospící Christty jen v tričku a spodním prádle. Vlasy měla sice dokonale rozčesané, ale nevypadalo že by vnímala. Až pak zbystřila.

"Chriss to-'"nedořekl jsem to protože už stála předemnou a lámala ruku Paulovi.

"Hej Christty!" křikl Fred. Chriss obličej Paulovi přitlačila ke zdi, kluci na ní vyjeveně koukali. Popravdě nevím jak se sem tak rychle dostala ale to neřeším.

"Chris, oni nám chtějí pomoct" řekl jsem jí. Povolila stisk a Paul jí vytrhl rukou kterou si promnul.

" sorry" omluvila se mu.

"Jo v pohodě ale jak si se sem kurv* dostala?" řekl vyjeveně. Koukla se na schody a pak sem.

"No já ti nevím.." prohrábla si vlasy. "prostě jsem sem došla" uchechtla se a šla si vzít pití do kuchyně.

"Chriss, nemůžeš nám tu přepadat hosty" řekl Fred vážně.

"Já myslela že mu chce něco udělat" prskla na něj a zabíjela ho pohledem. Pousmál jsem se jak je starostlivá.

"Klid Christty" políbil jsem jí, pousmála se.

''No, já radši odejdu než vás zastřelím" konstatovala a vydala se zpět nahoru.

Když jsme si byli jistí že odešla sedli jsme si všichni ke stolu. "Ta má sílu, a jak se ke mě dostala tak rychle?" řekl vyjeveně.

"No, to je problém, nedokáže kontrolovat svůj hněv, navíc teď nebyla rozčílená, byla v pohodě. Měla normální barvu očí, musíš se jí koukat na duhovky. Teď má světle zelenou, ale když je naštvaná a ztratí kontrolu tak jí tmavnou až jsou úplně černý, to ti doporučuju utíkat, protože jediný člověk kdo jí uklidní je tady Luke" poplácal mě po zádech.

"Fajn, to vysvětluje to sílu, ale jak se tak rychle dostala k němu?" řekl někdo ze zbylých třech kluku. Mykli jsme s Fredem rameny.

"Více méně nás chrání, každý kdo by na nás jen šáhl je mrtví.. a Luka miluje takže na něj nesahej"řekl Fred a uchehtl se.

"No, a ještě by jste měli vědět jednu věc" řekl Fred a poškrábal se na zátylku. "Když je naštvaná tak nevnímá fyzickou bolest" No, tak buď budou experti a zvládnou to nebo utečou pryč. Jsem zvědavý co chtějí udělat.

"Jak jí chcete ale pomoct?" zeptal jsem se jich.

"No zaprvé, budem potřebovat víc lidí. A za druhé, musíme zjistit kdy se nejvíc naštve a pak to je jednoduchý." řekl. Problesklo mi hlavu když mě chtěl Trevor říznout.

"Já" řekl jsem z ničeho nic. Nechápavě se na mě podívali.

"Frede, víš jak nás unesli a Chriss pak měla ten jed atd." řekl jsem. Kývl.

"Ona nechtěla aby se nám něco stalo, no Trevor to více méně dodržel, pak jí chtěl vyprovokovat, a tak mluvil o její rodině. Naštvalo jí to, ale ne tolik jako to když mě chtěl říznout'' řekl jsem mu.

''Takže vlastně, když by na vás někdo sáhnul a ona by nekontrolovala svůj hněv, bylo by po něm'' konstatoval Paul. Kývl jsem. Trochu ze zašklebil.

''V tom případě je to hotové, jen musím sehnat lidi'' řekl a šel telefonovat.

Nevím co jí chce udělat, ale doufám, že to nebude nic hnusného. Vždyť je vlastně úplně v pohodě, jen má větší sílu, a potřebuje se jí naučit ovládat, ale jestli to na ní bude moc tak s tím okamžitě  končíme Přeci jí nenechám se trápit kvůli pitomosti, když je se mnou tak to zvládá.

---
Chci se omluvit za kratší a nudnější díl. Jinak Paula a ostatní si nemusíte pamatovat proto že se hned v druhém/dalším díle se vytratí a asi už tam nebudou hrát žádnou roli.

Jinak od pátku jsem pryč a nejsem si jistá jestli tam bude wi-fi, takže uvidím. Každopádně tam napíšu aspoň další tři části ,takže až budu mít někde na dosah wi-fi tak hned přidám díl.:)

-El

The girl /KOREKCE/Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu