13.-Možná máš pravdu

722 26 0
                                    

Luke

Justin a Nail tady pijou, já držím jednu skleničku a dívám se na Ricka a Christty jak spolu tancují. Najednou se přepnula písnička na ploužák, vstal jsem a šel k nim. Chrissty se ptala Ricka od kdy takhle tancuje nebo něco podobného, on jí řekl, že netancuje, ale že jí tu nechtěl nechat a tak jsem se zeptal, jestli si nezatancuje se mnou. Rick mi ji předal a tak jsme tancovali.

''Sluší ti to'' řekl jsem jí.

''Děkuju'' poděkovala mi a usmála se.

Tancovali jsme spolu a já měl šanci se jí podívat do očí. Její oči byli zelené, ale taková ta zajímavá zelená, ještě jsem nikdy neviděl takové oči. Jsou jako smaragdy.

Ne, ty oči spíše svítily, jako.. Oheň. Proto jí Fred říka Fire girl. Má takové oči! To je ono! Jo, přesně tak, má oči, které mají zelenou barvu, krásnou zelenou barvu, a v nich se blýskají ohýnky, proto má takové jméno.

Má krásné oči, mohl bych se do nich dívat celý den.

Když skončila písnička tak jsme chvíli stáli jen tak na proti sobě, dívali si navzájem do očí. Christty to ale přerušila, poděkovala mi rychle za tanec a pak rychle zmizela k baru kde byli ostatní. Nalila do sebe několik panáku a zastavila Freda v řeči než řekl jedinou hlásku.  

Usmál jsem se, ani nevím proč ale prostě jsem se usmál. Fred si mě vzal stranou. ''Co jsi jí řekl?'' zeptal se mě.

''Nic, jen jsme se dívali do očí'' řekl jsem a nechápal, o co mu jde.

''Vy jste pro sebe jak stvoření, viděl jsem jí to na očích, dívá se tak jen na tebe, na Naila se tak nedívá, ani na mě''řekl mi Fred.

''Možná, ale ona je s Nailem'' řekl jsem a odešel.

Christty seděla opřená o Naila, povídali si tam o něčem a smáli se. Když je šťastná, tak proč to kazit? Stejnak není pro mě. Co to kecám. Je dokonalá, přesně holka jakou chci.

Bože. Musím se napít. Řekl jsem si a i tak udělal, vypil jsem pár panáku a pak jel s Justinem, Rickem a Nailem domů. Fred řekl že musí s Christty něco vyřídit.

Christty
Justin, Rick, Luke a Nail už odjeli do vily, no prostě k nim domů. Fred tu zůstal ,řekl že chce se mnou mluvit.

''Christty, proč si s Nailem?'' zeptal se mě.

''Proč bych s ním neměla být?'' řekla jsem nechápavě. o co mu zas jde?

 ''Já vím že spolu nejste doopravdy, protože se nemilujete, jste spíš jako bratr a sestra'' řekl mi Fred.

Pousmála jsem se. Měl pravdu, nám by to spolu neklapalo, je milý, roztomilý a holky by pro něj zabíjeli, ale pro mě je spíš někdo kdo je jako.. Luke. Dobře, na to myslet nebudu.

''Proč mi to říkáš?'' zeptala jsem se ho.

''Jméno Fire girl, nemáš jen tak, říkala jsem ti to. Víš to, že?'' zeptal se mě, kývla jsem.

''Když se díváš na Luka, oči ti přímo hoří štěstím, ten plamen se ještě zvětší, nevím jak ti to mám říct, ale prostě vy jste pro sebe stvoření'' řekl mi.

Usmála jsem se. Měl asi pravdu. Ty jeho studánkový oči, ten kroužek v rtu, to jak jsme se na sebe dívali. Když se mě dotkl tak mnou projela elektřina, měla jsem motýlky v břiše a to jsme spolu jen tančili. Jsem asi blázen. Ale vím, že on to cítí taky. Jen prostě nevím jak mu to mám říct, navíc jsem s Nailem a máme tu dohodu.

''Možná máš pravdu'' řekla jsem mu. ''Ale teď pojďme''

Když jsme dojeli ke klukům domů tak jsem šla nahoru. ''Naile?'' křikla jsem.

''Ano?'' zeptal se mě a obejmul mě zezadu.

"Půjčíš mi prosím něco na spaní?'' zeptala jsem se ho. Přikývl.

''Stačí triko!'' řekla jsem když zacházel do pokoje, po chvíli vyšel a podal mi jeho triko.

''Děkuju'' řekla jsem. Šla jsem do koupelny, zamkla jsem dveře a osprchovala se. Vzala jsem si na sebe spodní prádlo a přes to Nailovo triko, které mi  sahalo přes zadek takže to bylo v pohodě. No, vlastně do té doby než se předkloním, ale tak snad to bude v pohodě. Vlasy jsem si vyfénovala, vzala si své oblečení a dala ho k Nailovi do pokoje.

''Pizza!'' křikl někdo ze zdola, šla jsem po schodech dolů, všichni kluci už seděli za stolem a ládovali se pizzou. Vzala jsem si tedy taky talířek a dva trojúhelníčky pizzy, sedal jsem si ke stolu a kousla si.

Všichni se na mě dívali.

''Co je?'' zeptala jsem se jich a podívala se na všechny u stolu.

''Christty, skoč si ke mě do pokoje, mám tam nějaké tvé věci, přivezl jsem ti tašku.Jinak tady klukům upadnou oči'' řekl Fred. Zasmála jsem se a vstala. Odložila jsem talířek a šla ke schodům.

''Nečumte mi na prdel!'' křikla jsem když jsem vycházela schody. Šla jsem tedy k Fredovi do pokoje, otevřela jsem tašku, vzala si látkové kraťasy a pak šla zpátky dolů. Přes to tričko nebyli skoro vidět ale tak co.

''To sis pomohla'' řekl Fred.

''Že jo'' uchechtla jsem se. ''Neříkej mi, že nemám hezkej zadek!'' podívala jsem se na něj, zkoumavě mě projel pohledem pak se ušklíbl.

''Jasně že máš'' Ušklíbl se když si kousl do dalšího trojúhelníčku pizzy.

'' No proto'' odpověděla jsem mu a sedla si zpět ke stolu.

Když jsem dojedla pizzu tak jsem šla za Nailem. ''Půjdeš se mnou nahoru?'' zeptala jsem se. Jen se usmál a šel za mnou. Sedli jsme si na postel v jeho pokoji.

''Tak o co jde'' zeptal se mě. Jak ví že si s ním chci promluvit a nechci třeba sex? No fajn, to je asi jasný.

''Vím že ta vaše sázka furt platí, a taky jsem ráda že jsem ti pomohla, a klidě dál i pomůžu ale-'' nedořekla jsem to protože mi skočil do řeči.

''Já vím že se ti líbí Luke, taky vím, že ty jemu. Ty pohledy nejdou přehlédnout a navíc, jsi pro mě jako sestra. Takže ne, nebude mi vadit když už nebudeme dál hrát tu sázku. Nakonec, stejně jsme vyhráli!'' zajásal.

Usmála jsem se a skočila po něm.

''Děkuju'' řekla jsem a dala mu pusu.

______
Doufám že se Vám to líbí:)

The girl /KOREKCE/Where stories live. Discover now