12.-Moje přání

735 25 2
                                    

Luke

Jsem s Christty v autě, ta holka má skvělý styl na auta a ještě k tomu umí řídit.Nebojí se jezdit na plno a slovo brzda snad skoro nezdá. Perfektně řadila a lehce otáčela volantem.

Bože. Ta holka je sexy, chytrá, je milá, ona má prostě to svoje kouzlo. Pravděpodobně střílí ze zbraní,  a opakuji, řídí skvěle. Ještě mi tu řekněte že má ráda motorky a ráda se kouká na horory a já si ji normálně vezmu!

Samozdřejmě jsme dojeli jako první, sedl jsem si s Christty na kapotu jejího auta, byl jsem myšlenkama jinde a ona jen čekala, než přijedou kluci.

Když přijeli tak tam něco říkala ve smyslu, že bylo jasný že vyhraje a tak dále. Když pak byli všichni vylezlí z aut tak seskočila z kapoty a šla za Nailem. Obejmula ho a pak ho chtěla asi líbat. No ne asi, ale určitě. To mi dělají naschvál.

Ale nebudu to řešit, šel jsem si sednout s Justinem a Fredem do obýváku, vůbec jsem nevnímal co tam říkají, ani nevím, jestli vůbec něco říkali, prostě jsem musel myslet na ni.

Je asi o padesát metrů dál než já a já na ni myslím, jsem praštěný. Vlastně ani nevím jaký má oči, no, to zjistím potom.  

''Jdem se koukat na film?'' Z tranzu mě dostal Fred. Všiml jsem si že Nail a Christty tu seděli už taky.

''Takže dáma vybírá'' řekl Justin.

''Horor!'' křikla nadšeně. Tak mě odvezte, ta holka má ráda horory, už zbývá jen jedna věc a bude dokonalá. Fred pustil nějaký horor, Christty seděla mezi Nailem a Fredem, vedle něj já a pak Justin, který teď momentálně bere z kuchyně kolu, brambůrky a popcorn. Když si sedl a dal to všechno na stůl a tak jsme už nerušeně sledovali obrazovku televize za doprovodu chroupání.

Christty

Po tom co jsem se s Nailem líbali jsme šli za ostatními do obýváku, Fred řekl že si pustíme film  a pak něco vy smyslu že má vybírat dáma, tak jsem nadšeně vykřikla že se budem dívat na horor.

Usadili jsme se na gauči, Justin přinesl colu, brambůrky a popcorn a mohl se začít sledovat film. U prostřed filmu když byla napínavá scénka, jsme měli zhasnuto, takže svítila jenom obrazovka.

Cítila jsem jak mi někdo dýchá na krk, a Nail ani Fred to nebyli a kluci seděli na svých místech takže jsem  rychle vyskočila a dotyčnému skroutila ruku. V ten samí moment zařval 'Baaa!'' Všichni sebou trhli až na mě.

''Kurva pust mě byla to jen sranda!'' křikl na mě Rick.

''Todle, už nikdy nedělej''řekla jsem.

'Jak jsem mohl vědět, že mi budeš chtít zlomit ruku, navíc jsem nebyl slyšet!'' hájil se.

''Ricku, už nidky nás nechěj viděsit!''prskl Fredo, jen na oko. Ostatní se s ním přivítali, pak jsme pokračovali v sledování hororu. Na konci, jsme říkali jaká to byla kravina a todle a zas tamto, že tam neměl chodit pak že bylo jasné, že tam někdo bude a podobný věci. Ano, my jsme strašně chytrý.

''Christty! Jdeme do klubu! Dlužíš mi tanec za to auto!'' řekl nadšeně Rick.

''Ale no ták! Stačí pusa na tvář ne?'' přemlouvala jsem ho, moc se mi nikam nechtělo.

''Ne ne, padej se oblíct a jde se!'' řekl Rick. Vyplázla jsem na něj jazyk a přeskákala všechny na gauči.

''Nějaký speciální přání co si mám vzít na sebe?'' zeptala jsem se.

''šaty'' křikl Rick.

''Jasně pane!'' řekla jsem.

 '' A vezmi si jehli! Ať nejsi tak malá!'' řekl ještě.

''Za to si něco vyberu zas já'' řekla jsem než jsem odešla a nastoupila do mého auta.

Doma jsem se tedy převlékla, vzala si černé šaty bez ramínek, k tomu černé jehli a kabelku.Vlasy jsem si vyžehlila a dala si linky a řasenku, nakonec jsem si na rty dala rudou rtěnku a jela do klubu.

''Já myslel, že chodíš se mnou a ne s Rickem!'' řekl Nail na oko uraženě.

''Tak příště  vybereš ty co si vezmu, ano?'' řekla jsem a usmála se. Přitáhl si mě za pas k sobě a políbil mě.

''Bude mi stačit pusa' řekla. Usmála jsem se a dala mu ji. Vešli jsme dovnitř a mířili k baru, kde obsluhoval zase Josh.

 ''Proč máš šaty Christyy?'' zeptal se.

''Moje přání'' Zazubil se Rick. Pak se s Joshem pozdravili.

''Tak, jde se tančit'' řekl Rick a táhl mě do prostřed parketu ještě dřív, než jsem si objednala nějaký drink. Tancovali jsme asi na tři písničky, pak tam DJ hodil nějaký ploužák či co.

'¨No to si děláš srandu!'' vyjekla sjem celkem pobaveně. ''Od kdy tančíš plopužák?'' zeptala sjem se.

''Netančím, ale nenechám tě tu samotnou'' řekl Rick.

''Mile rád zastoupím'' řekl někdo za námi, oba jsme se  otočili. Stál tam Luke, Rick mě předal Lukovi a odešel se napít.

''Slušíti to'' řekl mi. ''Děkuju'' usmála jsem se mile. Díval se mi do očí a přitom jsme tancovali, když písnička skončila stáli jsme tam oba tiše a jen na sebe koukali.

''Em'' Odkašlala jsem si. '' děkuju za tanec'' Vysypala jsem ze sebe rychle a odešla za Nailem.

Luke se jakoby probral a přišel k nám. Nail se usmál, očividně mu to nevadilo. Fred chtěl něco říct a bylo mi jasné,  že je to narážka na mě a na Luka.

'Nic neříkej'' sykla jsem a nalila do sebe dva panáky.

The girl /KOREKCE/Where stories live. Discover now