Mester és tanítvány 3. rész (18+) (Taekook ff.)

741 52 7
                                    

Taehyung szemszöge:

-És akkor mit süssünk? -kérdezem a velem szemben állótól, aki felvetette az ötletet.

-Hmmmm -egy kis ideig gondolkodik, majd feje felett megjelenik a képzeletbeli villanykörte- Csokis keksz?

-Hát jó -nevetek fel. -De csak azért, mert az is Cookie, ugye?

Ezen már ő is kacag, és már kötjük is fel a kötényt magunkra.

Alapjáraton jól együtt tudtunk dolgozni, csak szegény Kook nem nagyon tudott ellenálni a csoki kísértésének, így annak aprítását inkább átvállaltam. Most épp a sütőben sülnek, miközben várunk, egymással szemben. A nyuszi nagyon készül valamit mondani, de még gondolom agyal rajta.

-Figyelj, Tae. Eddig elég gyorsan haladtunk, de innentől kezdve már eléggé öhm, intim dolgok fognak történni. Szóval, ha eddig túl gyorsan haladtunk vagy ilyesmi, akkor kérlek, mondd el nekem. Azt akarom, hogy ezek jó emlékként maradjanak meg, és semmiképpen sem traumának -néz mélyen szemembe.

-Nyilván hirtelen most nekem ez az egész, de nincsen ellenemre, sőt, élvezem. Úgyhogy ne álljunk meg -hozzá lépek, és vállára hajtom a fejemet. -Nem bánom meg sose, hogy veled próbálom ki ezeket -súgtam a fülébe, amitől az eddiginél is vidámabb hangulata lett.

A nap maradék része békésen telt el, csak kár, hogy korán sötétedik. Este filmet néztünk összebújva, miközben folyton csak magunkon járt az eszem. Vajon mi lesz, ha hazautazunk. Minden visszatér a kerékvágásba? Egyáltalán ezek után tud minden a régi maradni? Vagy majd elfelejtjük egymást, és sok év barátsága egy fránya munkatársi viszonyra korlátozódik? Ej, már megint túl sokat agyalsz Taehyung! Annyira, hogy már véget is ért a film. Bravó!

-Ez jó film volt -nyújtózkodik a mellettem fekvő. -Mit szólnál, ha együtt fürödnénk?

-Öhm... Biztos, hogy jó ötlet lenne?

-Hát persze! Még úgysem láttalak ruha nélkül, és te sem engem -húzogatja a szemöldökét a kis perverz. Hát jó!

Már mindketten bent vagyunk a fürdőben, de annyira zavarban vagyok, hogy nem csinálok semmit, csak állok és várok.

-Na, mire vársz? Vetkőztess le! – ez a srác fog a sírba vinni komolyan. Most nekem kellene?

Szemeiben láttam az elszántságot, ezért elkezdtem lehámozni róla pólóját. Elém tárult felső teste, amit a napokban már láthattam eleget, most mégis olyan izgalommal tölt el, mintha először pillantottam volna meg. Megint rásimítok mellizmaira és kockára, majd kezemet felkarján végig húzva megfogom kemény bicepszeit is. Tekintetem felső testéről élvezkedő arcára tévednek. Megcsókolom lágyan, majd melegítő nadrágjával kezdek el bíbelődni, ami hamar lekerül róla. Most már csak egy szál boxer van rajta. Így végig nézve valóján, nem sokkal vagyok nála vékonyabb, ő mégis ezerszer izmosabb. Na, de most hogyan tovább?

🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞

-Azt is neked kell lehúzni -olvas a gondolataimban a fiú.

-Most komolyan?!

-Magától nem kerül le rólam, cica -kinyír engem, de most komolyan. Hát jó! Megfogom alsója korcát, és finoman, nagyon lassan kezdem lehúzni róla. Ez nekem is izgalom, hiszen csak fokozatosan látom meg azt a testtájékát, amit nem mindenki lát, másrészt ezzel tudom bosszantani, ha már ilyen kis gonosz.

-Ezt most komolyan csinálod, ugye? -néz rám nyuszis mosolyával, amit heves bólogatással díjazok.

Lekerült róla az utolsó ruhadarab, és immár teljesen meztelenül látom, ami megdobogtatja a szívemet, mert ez már tényleg egy intim helyzet. Ha egy fiút meglátok, sohasem arról fantáziálok, hogy mekkora farka van, mert szerintem nem az tesz valakit vonzóvá; de most így látva egész testét elmondhatatlan vágy van bennem, és ezredszerre is beleszeretek ebbe a fiúba. Késztetést érzek, hogy megint megcsókoljam, és nem is szabok ennek gátat. Ő ezt viszonozza, mire nemsokára nyelvemet átvezetem szájüregébe, és kivételesen nem adom át neki a dominanciát. Egy merészet gondolva kezeimet felkarjáról fenekére helyezem, és belemarkolok. Neki még az is szexi, basszus! Tettemtől meglepődve nyög egy nagyot, de úgy látszik, élvezi. Hamarosan megszakítja köztünk a csókot, és levegővételét rendezve egy pillanat alatt lekapja az én pólómat is, ami miatt kezeimmel szinte már reflexszerűen takarom el felső testemet.

Esőcseppek (BTS Taekook Oneshotok)Where stories live. Discover now