Csalódtam benned 1. rész (Taekook ff.)

884 59 2
                                    

Taehyung szemszöge:

Voltatok már úgy, hogy a kiszemeltetekkel kellett egy fedél alatt élni, pláne azok után, hogy bevallottad neki? Nos, én igen. Menthetetlenül beleszerettem az egyetlen dongsaengembe a bandából, Jungkookba. Már a legelején ő felé voltam a legnyitottabb a csapatban. Nagyon szerettem vele lenni. Olyan gyönyörű! Fekete hajtincsei, sötét szemei, az az aranyos mosoly, ami mindig ott bújkál az szájánál. A vékony, mégis izmos teste, és hát a személyiségéről ne is beszéljünk. Eleinte megijedtem, hiszen mégiscsak egy fiúról beszélünk, de egy Jiminnel való lelkizős beszélgetés után nyilvánvalóvá vált nekem, hogy meleg vagyok.

Nem voltak azok könnyű idők. Kook sosem ragaszkodott hozzám olyannyira, mint én őhozzá. Az elmúlt évek alatt nem aludtunk együtt sose pedig annyiszor kértem meg rá, mindig talált valami kifogást. Jimint például mindig megölelgette, engem alig. És ez az iránta érzett vonzalom miatt nagyon szarul esett. Nem hazudok, sokszor volt, hogy miatta sírtam álomba magamat. Miért ilyen elutasító velem? Éppen egy ilyen megint sírós beszélgetés volt az én Jimin hyungommal. Kiöntöttem a lelkemet, hogy mennyire szeretem a golden maknaet. És amikor a beszélgetésünknek vége lett, és léptünk volna ki becsukott szobánk ajtaján, amikor az ajtó előtt Kookba ütköztünk. Mindent hallott. És onnantól kezdve szinte minden kontaktot megszakított velem. Hiába akartam vele tisztázni a dolgokat. A srácokat is aggasztotta a dolog, hiszen mégiscsak egy csapat vagyunk. Tisztában voltam, hogy a mi dolgunk miatt akár az egész banda szétmehet. Így nem vesztem össze vele sose. Ha hozzám szólt, higgadtan válaszoltam, közvetlenül, mint ha mi sem történt volna, és csak mindenki háta mögött sírtam csak. Ez immár két éve történt. Mondhatni minden rendben van. Talán lassan az én lelkem is.

Járta egy szóbeszéd a Big Hitben, hogy van egy szólóénekes idol, aki biszex. Jacksonnak hívták a fiút. Amikor meghallottam a pletykát, és láttam róla képet, egyből megtetszett a fiú. Mivel Hobi hyung ismerte, bemutatott neki, és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon rendes srác! Elsőre az izmai szúrtak szemet, amit mindig is meg akartam fogdosni, annyira gyönyörűek. És amikor megismertem, rájöttem, mennyire melegszívű is. Érdeklődő felém, őszinte, és mindig igyekezett a társaságomat keresni. Ha mindketten bent voltunk a Big Hit épületében, gyakran töltöttük együtt rövidke szüneteinket. És egyszer csak elhívott egy randira, ahol elcsattant az első csók. Összejöttünk, persze csak titokban. Majd egy pár hónap múlva megtörtént a szeretkezés is. Borzasztóan féltem, emlékszem még remegtem is az elején, de szerelmem simogatással, apró puszikkal ellazított, és egy gyengéd romantikus együttlét volt. Hahhh, ha még most is visszagondolok rá! A teste, a mozdulatai... Reménytelenül belezúgtam. Azt hiszem, az életem egyenesbe tért. Kook... Most már nem fáj. Továbbra is borzasztóan szeretem, de sose hagynám ott Jackiet őérte. Még akkor sem, ha utóbbi időben egy kicsit engedett a ridegségéből. Olyan boldog vagyok! Most is őhozzá tartok az ebédszünetben, pedig nem beszéltük meg. Mostanában nagyon elfoglaltak vagyunk, főleg ő, így nem sok lehetőségünk volt együtt lenni. De most meglepem.

Tudom, hol van a szobája, így könnyedén nyitom ki ajtaját, majd torpanok is meg. Bent a teremben ott van Jackson középen, miközben egy lányt csókol éppen. Megjelenésemre ijedten rebbennek szét.

Egy szót, annyit nem tudok mondani. Csak sokkosan igyekszek minél hamarabb otthagyni azt az átkozott helyiséget.

-Tae, várj meg...

Narrátor:

Taehyung csak futott vissza a többiekhez, miközben szemeiből megállíthatatlanul törtek elő a könnyek. Jackson... A fiú, a szerelme, akiben megbízott...

Amikor a táncteremhez ért, benyitott, és egyből lelki társát kezdte el keresni.

-Jhiminhhh -zokogott levegőt kapkodva. Összes csapattársa felé fordult, az említett meg már pattant is fel, hogy odamenjen szeretett szobatársához, legjobb barátjához. Még szerencse, hogy időben, mert a következő pillanatban Taehyung összecsuklott, még szerencse, hogy Jimin karjaiba esett. A fiú lefektette a földre, majd rázogatni kezdte.

Esőcseppek (BTS Taekook Oneshotok)Where stories live. Discover now