Top or bottom? 3. rész (18+) (Taekook ff.)

1.3K 58 1
                                    

Jungkook szemszöge:

- Taetae, borzasztóan kívánlak. Tegyél magadévá!

Szerelmem tátott szájjal nézett rám.

- Jól értettem, Kook?

- I-igen.

Azzal csuklómat megragadva húzott vissza a szállásunk felé. A házba beérve egyből a hálószobánk felé vette az irányt, és megállt az ágyunk előtt.

- Biztos, hogy tényleg akarod?

- I-i-igen. Habár kicsit félek -halkult el hangom a vége felé. Tae meglátva elbizonytalanodásomat, arcomra simított.

- Elsőként biztos fog fájni. De ígérem, vigyázni fogok rád, és semmit nem fogok erőltetni, jó?

Halványan bólintottam, ős pedig ismét ajkaimra tapadt. Először derekamat ölelte át, majd kezei fenekemet kezdték el markolászni, ami nagyon fura volt így elsőre, de közben kifejezetten jó, ezt is bizonyította, hogy belenyögtem csókunkba.

Finoman az ágyunkra döntött, és felém kerekedett, nem szakítva meg csókcsatánkat. Éreztem, hogy a vér kezd délebbi tájékra vándorolni, és ezzel párhuzamosan kíváncsi izgatottság lett úrrá rajtam, annak ellenére is, hogy kicsit remegtem. Taehyung egyik kezén támaszkodott, másikkal bebarangolta felső testemet, egyelőre csak pólón keresztül, majd amikor benyúlt az alá, elégedett sóhaj hagyta el ajkamat. Miután megszabadított pólómtól, azt az egyik sarokba dobta, és nyakamat kezdte el csókolgatni. Ez a gyengepontom. Utána pedig egyre lejjebb haladt, kitérve külön a kockáimra is. Aztarohadt! Még épp, hogy elkezdtük, de már most úgy nyögök, hogy belepirulok. Mi lesz itt később? Lehúzta nadrágomat, és alhasamat csókolgatta immár, közben-közben visszatért ajkaimhoz is. És azt hiszem, ekkor értettem meg egy részét annak, amit Jimin mondott. Ott feküdtem egy szál boxerben, teljesen kiszolgáltatva neki. És valahogy mégsem a rettegés volt bennem. Ezt a jelenetet sose fogom elfelejteni.

Elmélkedésemből az szakított ki, amikor éreztem, hogy az utolsó engem takaró ruhadarabtól is meg lettem fosztva, és ott feküdtem életem szerelme előtt meztelenül, félig álló farokka. Tae belső combomat kezdte el csókolgatni, ami tudniillik a nyakam után a második legérzékenyebb pontom, így prostikat megszégyenítő módon nyögtem fel, és falloszom is megrándult. Nem kellett sokáig várnom, és szerelmem szájában éreztem tagomat. Először csak végignyalt rajta, majd tövig bekapta, és keményen elkezdte szopni. Arcom elvörösödött, halkan ziháltam, és azt hiszem sikerült ellazulnom. Tae még kicsit elidőzött, közben golyóimat is kezelésbe vette, és már tényleg csak akkor tértem magamhoz, amikor azt éreztem, hogy ékszerem körül megszűnt a melegség. Felpillantottam: Taehyung éppen most vette le magáról ruhadarabjait. Nagyjából egymagasak voltunk, ésbár Taetae nem volt annyira izmos, mint én, de azért ő is rendelkezett néhány kockával meg egy kis bicepsszel. Én így szerettem a testét, és mindig fel tudott izgatni eléggé. Miután utolsó ruhadarabjától is megvált, rám esett, és egy szenvedélytől túlfűtött csókban forrtunk össze újból. Mikor tagjaink is összeértek, egyszerre nyögtünk fel. Hirtelen felindulásból fordítottam helyzetünkön, és szerelmem immár alulról nézett rám meglepetten. És most én lendültem akcióba. Nyakán és kulcscsontján nem egy szívásnyomot hagytam, majd felsőtestén is végighaladva immár farkát szoptam, míg ő sem tartotta vissza magát, aprókat nyögött, és ahol ért, simogatott engem, ami nagyon jól esett. És a következő pillanatban már megint én voltam alul. Tae szhéttárta kissé lábaimat, és közelebb férkőzött hozzám, és szemembe nézett.

- Kookh, thénylegh akharodh? –lihegte.

- Ighen, Thaehh.

Ajkait megnyalta, majd hosszú, csontos ujjait számhoz emelte, én pedig már tudtam, miért teszi, így elkezdtem azokat szopogatni. Számból kivéve őket hamarosan azt érzékeltem, hogy ánuszomnál kezdett el körözni egyik ujjával. És ekkor belém szállt a para, hogy igenis most lesz a seggem szüzessége elvéve. Mikor Tae belém tolta az első ujját, bár még csak fura érzés volt, minden izmom megfeszült, és ezt a párom is észrevette. Egyből testemet kezdte el simogatni.

Esőcseppek (BTS Taekook Oneshotok)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα