Pen pal 5. rész (Taehyung ff.)

252 13 2
                                    

Adam szemszöge:

Egyszer még hálát fogok adni Jiminienek azért az üzenetért, mert az kellett, hogy megbökdösse Taehyung makacsságának lufiját. Most itt fekszik mellettem ez az angyal, és derekamat átölelve szuszog még békésen. Arcán teljes nyugodtság ül, mintha semmi sem történt volna tegnap reggel.

Ahogy megmoccanok, még jobban magához szorít, és immár lábink is összefonódtak. Ez így nem lesz jó. Valahányszor vele aludtam, minden reggel a kicsi Adam sátrat vert, és alig győztem leplezni folyamatosan. Borzasztóan vágyom rá. Nemcsak az ölelésére, csókjára, hanem az egész testére. Igen, szívesen lefeküdnék vele, mégis félek.

Taetaemnek már van ebben tapasztalata, és egyszer szóba is hoztam, és akkor elmesélte, milyen jók voltak az exei az ágyban. Kiemelte, hogy azt nagyon utálja, ha valaki béna szex közben, és én kicsit megijedtem. Mert nekem ebben semmi tapasztalatom sincsen. Mi van, hogy ha arra sor kerül, és ügyetlen leszek? Nem akarom emiatt elveszteni ezt a drága kincset. Olyan kis tanácstalan vagyok, még akkor is, ha kettőnk közül én még mindig dominánsabb vagyok. Vajon tényleg elhagyna? Végül is a szex sok kapcsolatban okoz problémát, ez ránk is érvényes. Talán akkor nem most kéne. Talán hagynom kellene még. Úgy sem jó az, ha egyből lefekszünk.

Hamarosan az én Kiscicám is felkelt. Nem győzök betelni kócos látványával, nyammogó ajkaival és hunyorgó szemeivel. De amíg magához tér, addig is legalább ki tudok osonni a fürdőbe, hogy enyhítsek azon a bizonyos problémán.

A maradék pár napra nem terveztünk semmi nagy kiruccanást, inkább kihasználtuk egymás társaságát, amíg lehet. Ez sok ölelkezésben, filmezésben és beszélgetésben merült ki. Estefelé Taehyung elmondása szerint fürdeni indult, de egy húsz perc múlva hívni kezdett. Felmentem az emeletre. A fürdő felől jött a hang, így óvatosan benyitottam a falapot, és megtorpantam. A kád tele gőzölgő vízzel, és körülötte sok-sok meggyújtott gyertya égett, ezek voltak az egyetlen fényforrások a helyiségben. Tae ott állt velem szemben, szemei csillogtak a félhomályban. Közelebb lépett hozzám, és egy csókot nyomott ajkaimra.

-Szőke Herceg, fürödnél velem? -kérdezi teljesen ártatlan tekintettel. Köpni-nyelni nem tudtam.

-Öhm, p-persze. De csak akkor, ha én vetkőztethetlek le. Na, most ő szeppent meg egy kicsit.

-Oké, de akkor én kezdek veled -és ezzel a lendülettel már pólóm szegélyét meg is markolta, amit engedtem is lehúzni magamról. A ruhadarabot elengedve két kezével felső testemet kezdte bebarangolni, ami nem kicsit izgatott fel.

-Ugye tudod, hogy az izmos felsőtestek a gyengéim? -kérdezi suttogva.

-A tegnapi nap után rájöttem, drága -kacsintok, mire mellkasomra csap.

Miután már csak a boxerem maradt rajtam, én is nekiálltam a feladatomnak. Amikor felsőjét lehúztam, kezeivel felső testét próbálta takargatni. Két kézfejére fogva elkezdtem azokat simogatni, és elvettem onnét.

-Miért takargatod magad, amikor annyira gyönyörű vagy? -nézek szemeibe.

-Mert nem szép látvány... -motyogja lesütött szemekkel.

-Tae, még mindig te vagy a legszebb fiú, akivel valaha találkoztam -simítok arcára. -Nekem így vagy tökéletes.

Egy perc múlva már mindketten ruha nélkül ültünk a vízben. Sosem gondoltam volna, hogy egy együtt fürdés lehet ennyire romantikus is. Valahogy ebben a helyzetben sokkal jobban nyitottak vagyunk egymásnak. A csend, a félhomály, mindez megszüntette az időt körülöttünk. Az előttem ülő fiú felém fordult, és elkezdett simogatni. Érintéseitől megborzongtam a jó értelemben. Majd lágyan csókba invitált. Ő kezdeményezett, én pedig átvettem az irányítást. Kezeimet derekára tettem, és még jobban magamhoz húztam. Testünk összeért, ez volt az intimitás csúcsa. Nyelveink táncra keltek, és mindketten belenyögtünk a csókba. Mire levegőhiány miatt elváltunk, mindketten felizgultunk.

-Adamh, ahnnyirah khívánhlhak -lihegi füleimbe a szerelmem.

Ezek után nem lepődök meg.

-Éhnh is Thaeh, de én felék.

-Mitől?

-Hogy nem leszek elég jó, és meg fogsz utálni.

-Dehogy fogok! Szeretlek, szívem, sose nevetnélek ki.

-Köszönöm...

Vizesen, egymást csókolgatva léptünk ki a kádból, és vettük az irányt a fürdőszoba felé...

Taehyung szemszöge:

Zihálva terülünk el egymás mellett.

-Ehzh, fhantahsztikhus volt, drága fordul felém szerelmem. -Milyen voltam? -szemeiben ott az aggodalom csírája.

-Fantasztikus voltál!

-Tényleg? Nem fogsz akkor elhagyni?

-Mi? Dehogy is, miért hagynálak el?!

-Csak, mert mondtad, nem szereted a bénákat szexben -motyogta. Olyan kis édes, amikor bizonytalan.

-Én úgy szeretlek, ahogy vagy. Nem kell nekem bizonyítanod -adok puszit szájára.

Milyen durva, hogy pár nap, és már nem csókolhatom meg újra.

-Adam...

-Igen?

-Mikor látjuk majd egymást újra?

Csönd.

-Mikor szeretnél?

-Nem ez a kérdés. Hanem hogy mikor fogunk újból találkozni.

-Mikor szeretnél?

-Ne hülyéskedj már! Én ezt most komolyan kérdezem.

Miért linkeskedi el ezt a fontos kérdést?!

-Van egy meglepetésem, csak eddig nem akartam elmondani, mert egyrészt, nem akartam egyből lelőni, másrészt meg próbára akartalak tenni.

-Ezt, hogy érted?

-Kaptam egy ösztöndíj-lehetőséget Ázsiába. Peking, Tokió, Szöul és Szingapúr közül választhatok, hogy hol szeretnék tanulni.

-Éééés, melyiket választod?

-Szerinted melyiket?

-Hmmm, talán.... Szingapúrt?

-Dehogyis. Hát persze, hogy Szöult.

Mi? Ugye ez csak egy vicc?

-Ez... most komoly?

-Igen. Nem kell távkapcsolatban lennünk, mert három évig biztos itt fogok tanulni. Szabadon szerethetjük egymást -szemei csillognak, miközben lelkesen magyaráz.

Nekem még kis idő kell, hogy felfogjam a körülöttem történeteket. És egyszer csak végre belém hasít a felismerés, és onnantól kezdve könnyeim megindulnak.

-Ez olyan csodálatos...

-Ugye? Ezek után, lennél a párom?

-Igen.

Egyszerűen nem bírom abbahagyni a sírást, még akkor sem, mikor ajkaink csatába lendültek. Adam felém kerekedik, és ajkaimat kényezteti övéivel. Kinyitom szemeimet, és azt látom, hogy ő is könnyezik az örömtől. Arcait kezeim közé veszem.

-Soha nem foglak elengedni.

-Én sem.

Soha nem voltam ennyire meghatott. A Szőke Hercegem megjött a fehér lovon, még ha az a fehér ló csak egy repülő volt. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ő lesz a párom. Ő, akivel most is éppen meztelenül az ágyamon csókolózok, miközben fejben már mindketten tervezzük a közös jövőnket.

----------------------------------------------------------

Tubicáim! Itt a történet befejező része! Már van ötletem egy két részes történetre, meglátjuk, mikorra tudom hozni! Addig is pusza mindenkinek, és várom a kommentjeiteket! :D

Esőcseppek (BTS Taekook Oneshotok)Where stories live. Discover now