Pen pal 3. rész (Taehyung ff.)

209 12 2
                                    

Adam szemszöge:

Szerelmes vagyok Taehyungba! Most már biztos vagyok benne, egy hétnyi együttlét után. Képes lennék minden nap mellette felkelni, akármikor megcsókolni. Boldoggá akarom tenni. Vele akarok először és örökre szeretkezni, függetlenül attól, hogy melyik szerep lennék. A kezét is megkérném, és ha nem lenne más lehetőség, képes lennék talán még elhagyni a szülőhazámat is, hogy egymásé lehessünk. Erre már van is egy lehetőségem, de egyelőre hallgatok róla Taenél, mert próbára akarom tenni az én Nyuszikámat...

Úgy látom, én sem vagyok közömbös neki. Sokszor bújik hozzám csak úgy, és azt hiszem, az őszinte énjét mutatja felém. Egy-egy hevesebb csókcsatánál nekem kell leállítanom, hogy ne menjünk el túl messzire. Jól esik látni, hogy ő is vágyik rám. Talán a végén mégis sikerül megváltoztatnom a hozzáállását a „kapcsolatunkról".

A mai nap itthon maradtunk, hogy pihenjünk, és felkészüljünk a következő napra. Mert holnap Busanba megyünk. A városnézés mellett fogunk a tengerben is fürödni, amit nagyon várok már.

Ma egyfajta „énidő" napot tartottunk, ami azt jelenti, hogy nem lógunk egymás nyakán, hanem ez kis önálló életet élünk. Jól is esik, mert bár imádom az én Tae mackómat, most legalább magammal is tudok törődni.

Felhívtam a családomat, barátjaimat, neteztem, meg ilyenek. Taehez átjött a legjobb barátja, Jimin. Aranyos srác, és az elején tök jól eldumálgattunk. Aztán felmentem a vendégszobámba, ahol még egyáltalán nem aludtam. Miután meguntam magamat, elindultam le a nappali felé.

-Na, és mi a helyzet a Szőke Hercegeddel? -hallom Jimin hangját. Gyorsan megtorpantam, és előjött a kíváncsi énem, elkezdtem hallgatózni.

-Mi lenne Jiminie?

-Amikor megjöttem, láttam, amit láttam. Ennyire összemelegedtetek? -lelki szemeim előtt ott lebeg Jimin perverz szemöldökhúzogatása.

-Igen. Már csókolóztunk, és együtt is alszunk. Nemrég elhívott egy randira, annyira romantikus volt -halk sóhaja a végén még jobban megdobogtatta a szívemet.

-Na és mikor lesz az esküvő? Mikor coming outoltok a nagyvilágnak?

-Mi? Nem fogunk. Tudod, hogy nem vagyok benne egy távkapcsolatban. Ezt meg is beszéltem Adammal az elején, hogy nem fogunk összejönni, és ő ebbe belement.

-Miért nem akarod megpróbálni? Oké, hogy nehéz, de legalább egy esélyt adhatnál neki. Látszik, hogy teljesen beléd szeretett.

-Nem akarok Jiminie, és kész! Ez így tök jó szerintem. Ő betekintést nyer, milyen a szerelem, és én is egy kicsit szeretve leszek legalább.

Eddig bírtam. Könnyeim megállíthatatlanul folytak ekkor már. Kimentem a házból, és a kertnek a legeldugottabb zugába mentem. Egy kicsi tavacska volt ott, mellette pedig egy kerti kanapé szerűség. Arra kucorodtam most, és utat engedtem zokogásomnak is.

Az elmúlt egy hétben egy álomvilágban éltem. Reménykedtem abban, hogy majd sikerül megváltoztatnom, és belém fog szeretni. Mindig is ilyen naiv voltam. Reménykedtem benne, hogy végre megtalálom életem szerelmét. Hogy végre nem kell majd a magánnyal küzdenem, hogy végre szeretve leszek. Egy picit jól nézek ki, mégis lehetetlen találni olyan fiút, aki nem egy negyvenéves perverz vagy egy szexmániás tinédzser. Miért??? Van értelme ennek? Van értelme élni, ha a szerelmem közben beteljesületlen? Üveges szemeimmel a tó vizét vizslattam, miközben halk lépteket kezdtem hallani magam mögött.

Taehyung szemszöge:

-Bármit mondasz is, Kim Taehyung, igenis önző vagy! Kurvára tudod, hogy az embernek az első kapcsolata mennyire meghatározó. Az övét most baszod el. Szerinted mennyire fogja becsapottnak érezni magát, még akkor is, ha tisztában volt a dolgokkal az elejétől fogva? A másik dolog meg, egy ilyen értékes fiút képes vagy eldobni magadtól csak úgy, mert nem koreai? Többet ér, mint az összes eddigi exed négyzetre emelve. Hát tudd meg, hogy ha tényleg ezt fogod csinálni, én esküszöm neked, hogy még mielőtt az a szexi fiú hazarepül, elhívom randira és felszedem. De akkor ne kezdje el nekem se sírni, se féltékenykedni, mertén megmondtam előre!

Hyungom mérgesen áll fel a kanapéról, majd viharzik ki a lakásomból. Én még csak sokkoltan ülök. Jiminie hajlamos kiakadni, de akkor is szeret engem persze, csak hajlamos a tanácsait az emberekre erőltetni, de így szeressük. Ami meg azt illeti, tuti csak megint viccelődik, ezzel akar „motiválni". De mindegy is, megyek, megkeresem Adamot, hogy átbeszéljük a holnapot.

Miután a házban nem találom, kimegyek a kertbe. Van egy eldugott része, amit különösen kedvel. Olyan csókcsatát folytattunk ott, hogy már majdnem elkezdtük levetkőztetni egymást. De most onnét, ahonnét egy nappal ezelőtt elégedett sóhajok jöttek, fájdalmas zokogás hallatszott. Meglepett a dolog, így megkettőztem lépteimet, és elém terült a tó a sziklával, amin egy Mókuska kuporgott a tó vize felé meredve.

Odasiettem hozzá, és átöleltem.

-Adam, mi a baj?

-Sh-shemmi, Taehyung.

-Ezt te sem gondoltad, hogy beveszem.

Egy perc szünet következett, amíg ő folyamatosan sírt tovább.

-Tényleg nincsen semmi esély arra, hogy egy pár lehessünk? -emelte rám bánattól teli sötétzöld szemeit.

-Adam, ezt már sokszor megbeszéltük, nem aka...

-Tudom, tudom, nem akarsz távkapcsot. Én szeretlek. Szerelemmel, teljes szívemből. Képes lennék veled leélni az életemet. Melletted akarok maradni örökre...

-Nem vagyunk egymásnak valók. Mindkettőnknek megvan a maga élete, és ezek nem metszik egymást. Nagyon fontos barát vagy nekem Adam.

-Akkor a csókok nem jelentettek neked semmit? Az ölelések, az apróbb puszik? És a randi? -egyre kétségbeesettebbé válik, amit nagyon nehezen bírok nézni.

-Hidd el, baromira jól esnek, de már elmondtam, mi a baj.

Ezt követően percekig néma csend volt. Majd Adam hirtelen felállt, és elindult a ház felé.

-Adam, kérlek ne menj el emiatt. Ezt az egy hetet még töltsük el együtt...

-Nem akarok még hazamenni. Csak kell egy kis idő, hogy egyedül végig gondoljam a dolgokat -azzal itt hagyott engem a kétségeim között.

Vajon tényleg helyes döntés volt ez? Miért érzem, hogy ezt még meg fogom bánni? Miért van rossz előérzetem?

------------------------------------------

Drágáim! Itt a folyti. Igyekszem a következő résszel, ami még mindig nem a befejezés lesz! Imádom olvasni a kommentjeiteket, ne vegyétek el tőlem ezt a drogot hehe.

Pusza!

Esőcseppek (BTS Taekook Oneshotok)Where stories live. Discover now