18. Kırbaç

174K 3.8K 3.7K
                                    

Bu bölümü @kendidnyan a ithaf ediyorum. (Bölüm ithaflarını en fazla yorum atan sevgili okurlarıma yapıyorum. 💙)

Bu bölümde +25 cinsellik olacak, lütfen yaşı küçük olan okurlarım varsa yalvarıyorum okumasınlar. Beni vicdan azabına sokmayın. Psikolojinizin bozulmasını istemiyorum. Bu kitap sizlere göre değil. En başından beri +18 değil +25 yazıyorum. Diğer cinsellik içeren kitaplarla kıyaslamayın Cinsellik içeren bu bölümde eğik yazılı olan yeri OKUMAYIN!

Satır arası yorum yapmayı unutmayın sizi seviyorum💙...

Spoi verenleri bulursam  engelleyeceğim!
⛓️⛓️⛓️

Kulağıma çalınan Ayda'nın çığlıklarına dönüp bakamıyordum. Yakalanmış olmalıydı. Yanımda hissettiğim hareketlilikle onun da zincirlere asıldığını anlamıştım.

Başımı çevirip bakamıyordum. Sanki gözlerimizin açtığı savaşı kaybedersem, yenileceğimi biliyordum.

Gözlerinin mavisi, ateş mavisi gibiydi. Bakanı alev alev yakıyordu. Bu gece, gözlerinden gülen canavar, beni yakmaya and içmiş gibiydi.

"Cario'yu getirin."

İki adam dışarıya çıktığında Cario'nun da burada olduğunu anlamıştım. Kapılar tekrar açılmış, içeriye Cario sigara içerek girmişti.

Sigara kokusu en nefret ettiğim şeylerden biriydi. Sigara içilen bir yerde nefes alamıyordum, beni tıkıyordu.

Yanımıza gelip sigara dumanını yüzümüze doğru üflediğinde bir anda soluğum kesildi. Öksürmeye başladım. Ciğerlerim sökülecek gibiydi. Nefes alamıyor, kıpkırmızı kesildiğimi biliyordum. Enzio'nun yüzünde oluşan endişeyi görüyor, ama bir tepki veremiyordum.

Birileri ellerimi çözdüğünde boğazımı tutup zorlukla nefes aldım. Başımı kaldırıp baktığımda Enzio'nun endişe dolu bakışları, Cario'nun alaycı tavırlarını gördüm. Elindeki sigaranın külünü yere silktiğinde sadece yarım metre uzağıma düşmüştü.

Enzio, Cario'nun elindeki sigarayı aldığında korumalara işaret etti.
"Bağlayın."

Cario, daha ne olduğunu anlayamadan yanımızdaki yerini almış, korumalar beni de ayağa kaldırıp tekrar ellerimden bağlamışlardı.

Şimdi üçümüz de ellerimizden bağlanmış, yukarıdan sarkan zincerlerde sallanıyorduk.

"Enzio, neler oluyor?"
Cario hala onu ispiyonladığımızı anlamamış olmalıydı.

"Öğrendim herşeyi. Kardeşimin arkamdan iş çevirip, karımı tüm dünyaya rezil edişini beraber kutlayalım istedim."
Elindeki sigaradan bir nefes çekip, Cario'nun yüzüne üfledi, tıpkı az önce onun bize yaptığı gibi. Tek fark biz yüzümüzü buruşturup öksürük krizine girerken, o etkilenmemişti bile.

" Ben onlara içip dağıtın demedim. Kendileri yaptılar beni suçlayamazsın."
Şimdi gülme sırası bizdeydi. Ayda'yla dönmüş, iki kardeşin tartışmasını dinliyorduk.

"Annem onları neden seçti biliyor musun? Masumlardı. Bizim cehennemimizi bilmiyorlardı. Diğer kadınlar gibi değillerdi. Ama sen ne yaptın? Kendilerini rezil etmelerine izin verdin. Müge'nin rezil olması demek, benim de itibarımı kaybetmem demek. Bunu en iyi sen biliyorsun. "

Madem öyleydi neden o zaman tüm bunları yapmıştı? Neden bizi durdurmaya çalışmamıştı?
" Enzio, belki de kardeşin senin itibarını yok edip yerine geçmeye çalışıyordur. Kral olmak varken neden yaver olasın ki. "
Ortamı kızıştırmanın kimseye bir zararı olmazdı, değil mi ama?

TUTSAK +18 (TAMAMLANDI) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin