①⑥

2.1K 194 138
                                    

'BE' hayırlı uğurlu olsun
💋
Keyifli okumalar
💜

Jinsoul'ün anlatımından...

Sırtımı hemen arkamda duran yastığa rahat bir şekilde yasladım. Ardından ellerim başını göğsümün üzerinde yaslamış Jungkook'un saçlarında gezinmeye başladı. Ben hareketlenir hareketlenmez gözlerini yumdu ve kollarını belime doladı. Şu an içinde bulunduğum duruma hala kendimce şaşırıyordum.

ilişkimiz daha çok yeni olmasına rağmen rahattık. Tabi bazen ondan kaçtığım yada biraz çekindiğim zamanlar oluyordu ama onun dışında her şey harika gidiyordu. Sürekli harika gidiyor demek istemiyordum çünkü ilişkimize kötü şeylerin olmasından da korkuyordum.

Onunla rahat bir şekilde konuşabiliyordum. Sohbetlerimiz genellikle huzurlu, içten ve eğlenceli oluyordu. En önemliside bana karşı duyduğu sevgiyi ve özelliklede saygıyı hissedebiliyordum.

"Saçların iyice uzadı."

Elimi uzamış siyah saçlarında gezdirmeye devam ettim. Onlarla oynadıkça kokusu burnuma doğru çıkiyordu ve erkeksi koku şimdiden tüm benliğimi ele geçirmişti.

"Kötü mü?" Diye sorduğunda hafif bir şekilde güldüm. Bunu bana sorması bile gereksizdi. O her şekilde mükemmeldi çünkü. Başımı eğerek saçlarına ufak bir öpücük kondurdum.

"Tabi ki hayır, uzun saç sana çok yakışıyor."

"Bende öyle tahmin etmiştim."

Jungkooktan beklenilen cevabı aldığımda yeniden gülmüştüm. Beni asla hayal kırıklığına uğratmıyordu doğrusu.

Bir süre odanın içerisinde sessizlik hakim oldu. Yalnızca birbirine karışmış nefes seslerimiz duyuluyordu. Jungkook bedenini kaldırıp başını biraz daha boynumun olduğu kısıma doğru yasladı. nefesini çıplak tenimde hissedince irkildim.

"Film izleyecektik." Diyerek hatırlatmada bulundum.

"izleriz birazdan." Beni oldukça rahat bir tavırla yanıtlamıştı ama hemen altında olan ben kendimi kasmaktan bir hallere düşmüştüm. Jungkook burnunu boynuma sürterek derin bir nefes aldı. Bu hareketi gözlerimi sıkı bir şekilde kapatmama sebep olmuştu.

"Başka bir parfüm mü kullandın? Farklı kokuyorsun."

Kokumu bir kaç kere daha içine çektiğinde sesli bir şekilde  güldüm ve tamamen istem dışı bir şekilde boynumu geriye doğru attım.

"Bir kaç gündür bu parfümü kullanıyorum yeni mi fark ettin?"

Yeniden eski pozizyonuma dönecektimki birden boynumda hissettiğım sıcak ve yumuşak dokunuşlarla neye uğradığımı şaşırdım. Kalın kolları belime biraz daha sıkı sarıldı ve öpücükleri yavaş yavaş boynumun her santiminde gezinmeye başladı.

Kalbim onun bu dokunuşlarına dayanamayarak deli gibi çarpmaya başladığında neye uğradığımı şaşırdım. Beni aşağı doğru çekerek yastıktan uzaklaşmama sebep oldu. Yastığa kıyasla çok daha sert olan koltuğa başımı yasladım.

O ise üzerimdeki baskısını arttırmıştı. Öpücükleri daha seri ve sert bir hal aldı. Yaka kısmı açık olan uzun kollu beyaz badimi biraz daha aşağı indirip göğüslerim hafif ortaya çıkmasına sebep olduğunda onu durdurmak adına ellerimi omuzuna koydum.

 𝑶𝒕𝒉𝒆𝒓 𝑯𝒂𝒍𝒇 |𝑱𝒊𝒎𝒊𝒏✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin