2.3K 245 97
                                    

Keyifli okumalar
💜

Ayna karşısında yansımamı inceliyordum. Bugün Jimmy ile buluşacaktım. Dürüst olmak gerekirse pek mutlu değildim. Tabii ki onunla buluşacağım için mutluydum ama şu boya olayından sonra Jimmy'nin daha da sessizleşmiş olması beni endişelendiriyordu. Her ne kadar onu koruyor olsamda onun tüm bu olanları yaşamasını tamamen engelleyemiyordum.

Derin bir nefes alıp siyah deri ceketimi üzerime geçirdim. Ne giyeceğimi oturup uzunca bir süre düşünmüştüm. Abartı olmak istemiyordum çünkü bu bir randevu değildi. Bu yüzden kot dar kesim bir etek, sade bir tişört ve deri ceket giymeğe karar vermiştim. Ayakkabı olarakta siyah bir spor ayakkabı tercih ettim.

Moralim bozuk olsada çok heyecanlıydım çünkü bugün ona resmi bir şekilde açılabilecektim. Hislerimizin karşılıklı olmasını diliyordum ama kendime güvenim tam değildi.

Saati kontrol etmek adına telefonumu elime aldım. Tam o sırada ise odamın kapısı gürültülü bir şekilde açıldı. Gelen tabii ki ikizimdi.

"Öküz müsün sen? Şu kapıyı çalmayı öğren artık."

Yıllardır bunu ona öğretememiştim. Bazen insanlığı tuttuğu oluyordu ama çok zaman geçmeden yine öküzleşiyordu. Hayır kapıyı çalmaya mı üşeniyordu? Anlamıyordum ki.

"Nereye gidiyorsun?" Kuşkulu bakışları yüzümde gezindi. Ona Jimmy ile buluşacağımı söylemeyecektim çünkü yine bir mallık yapacağını biliyordum.

"Öylesine dışarı çıkıyorum. Ne oluyor sana ya? Ne bu sorgulamalar."

"Sorgulamıyorum sadece soruyorum."

Ona yav he he bakışlarımdan birini yolladım. Taehyung yüzünü buruşturup kollarını bağladı. "Jimmy denen çocukla mı buluşacaksın yoksa?"

Gözlerimi devirip yatağımım üzerinde duran çantamı elime aldım. Telefonumu içine koyduktan sonra da omuzuma asmıştım.

"Hayır." Oldukça düz bir ses tonu ile konuşmuştum. Övünülecek bir şey değildi ama yalan söylerken çok sakin kalan bir yapım vardı. Yani, yüksek ihtimalle bana inanacaktı.

"Sana o çocuktan uzak dur diyorum. Dün olanları hatırlatmama gerek var mı? Ya o kafasına kova geçirdiğin çocuk sana bela olursa?"

Oldukça ciddi konuşuyordu ve ben birazdan düşüp bayılacaktım. Bu neydi canım?

"Bir bok yapamaz. Korkak bir tipe benziyor."

Yani, bunu söylerken kendimden çokta emin değildim aslında ama Taehyung'u ikna etmeye çalışıyordum. Yoksa geç kalacaktım!

"Bok korkak bir tip." Diyerek sesini yükseltti. "Okulda ben varım ama yinede sana bulaşabilir. Ya seni arkadaşlarıyla birlikte bir yerde sıkıştırırsa."

Derin bir nefes aldım. Bunları bende düşünmüştüm ama şu an sırası değildi. Daha sonrada kafa yorabilirdim.

"Bak Taehyung şu an bunu düşünecek zaman değil. Daha sonra bir yolunu bulurum."

Beni salmasını umarak hareketlendim ama önüme geçip gitmeme engel oldu.

"Ne yapacaksın çok merak ediyorum? Ülkeyi mi terk edeceksin." Alayla konuşması üzerine gözlerimi yumarak derin bir nefes verdim.

"Babamızın savcı olduğunu söyleriz. Korkar ve bize bulaşamaz."

Başını olumsuz anlamda salladı. "işe yaramaz. Çocuğun babası kesin zengindir. O yüzden her boku yapabilir."

 𝑶𝒕𝒉𝒆𝒓 𝑯𝒂𝒍𝒇 |𝑱𝒊𝒎𝒊𝒏✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin