2.6K 214 299
                                    


Bir risk alarak kitabı bu hesabıma taşıdım artık yapacak bir şey yok. Şu an her şey birbirine girmiş gibi hissediyorum ama zamanla düzeleceğine ve kitabın yükseleceğine inancım son.

Medya=Jungkook'un bu bölümde söylediği şarkı.

Umarım beğenirsiniz hepinize keyifli okumalar
💜

"Gitmek istediğinden emin misin?"

Jinsoul karşımda durmuş tedirgin bir şekilde bana bakıyordu. Başımı sallayarak onu onayladım. Bu akşam Jungkook'un bir barda sahne alacağını söylemişti ve bunu kaçıramazdık. Yani, daha doğrusu Jinsoul'ün bunu kaçırmasına izin veremezdim çünkü ona karşı bir şeyler hissediyordu. Biliyordum.

"Eminim. Biraz kafa dağıtırız hem Jungkook'a destek oluruz. Sonuçta arkadaşımız."

Jinsoul gülümsemeye çalışıp başını salladığında gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım. Daha sonra bakışlarım elinde tuttuğu siyah pantolona kaydı.

"O ne?"

Sorduğum sorunun ardından yüzünü garip bir şekle sokup pantolonu iki eliyle havaya kaldırdı. "Sence neye benziyor?"

"Onu demek istemiyorum. Bunu mu giyeceksin?"

Jinsoul çok güzel bir kızdı ve kesinlikle özenmese bile harika görünüyordu ama bu akşam biraz daha özenmesini istiyordum. Jungkook ne kaçırdığını görmeliydi.

"Süslenme havamda değilim."

Dolabıma doğru ilerleyip içinden siyah mini deri bir etek ve siyah büstiyer çıkardım. "Bunlar sana çok yakışır."

Jinsoul elimdekileri görünce başını hızla olumsuz anlamda salladı. Gözlerimi devirip derin bir nefes verdim. Çok yakışacaktı işte giyse ne olurdu ki?

"Bak bunları giyersen bizimki sana fena düsecek."

"Kim o? Kimden bahsediyorsun?"

Kendimi tutamayarak güldüm. Ardından elimdeki kıyafetleri yatağımın üzerine bıraktım.

"Hoşlandığın kişi işte."

Jinsoul'ün bakışları şaşkın bir hal aldı ve gözlerini hızla benden kaçırıp uzun sarı saçlarını eliyle savurdu. "O kim ya!" Diyerek şaşkın bir şekilde konuştu. "Kim yani o? Yok öyle biri."

Alayla güldüm ve başımı onaylamazca iki yana salladım. "O zaman ben sana yardımcı olayım, Adı ve soyadı j harfi ile başlıyor. Gülümsediği zaman tavşana benziyor ama iri bir tavşan ve sesi çok güzel."

Kollarımı göğsümün üzerinde birleştirip meydan okurcasına ona baktım. Jinsoul bu söylediklerimin ardından sessizleşmişti ve asla bana bakmıyordu.

"Bak ben senin en yakın arkadaşınım bana her şeyi anlatabilirsin. Sana yardımcı olurum Jinsoul."

Bu zamana kadar benimle bunu neden paylaşmamıştı bilmiyordum ama ona kızmıyordum da. Sonuçta her şeyini bana söylemek zorunda değildi. Aynı şekilde bende Jimmy'den hoşlandığımı ona söylememiştim.

 𝑶𝒕𝒉𝒆𝒓 𝑯𝒂𝒍𝒇 |𝑱𝒊𝒎𝒊𝒏✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin