2.2K 212 214
                                    


Şu sıralar bazı işlerim var bölümler daha aralıklı gelebilir üzgünüm.

Keyifli okumalar
💜

"Senin kafan basmıyor mu amına koyayım." Taehyung bağırarak Jimmy'nin yakasına yapıştı. "Dayak yedin hala akıllanmadım. inadına kardeşimin dibine giriyorsun fark etmedim sanma."

"Çek şu siktiğimin elini."

Jimmy dişlerini sıkarak konuştuktan sonra Taehyung'un kollarından tutarak onu geriye doğru itti ve Taehyung sert bir şekilde yere kapaklandı. Bu hiç iyi değildi çünkü muhtemelen Taehyung daha da sinirlenecekti.

"Ayırsanıza şunları be." Ne zaman yanımıza geldiğini anlamadığım Jinsoul kimse bir şey yapmayınca aralarına girmeye çalıştı fakat bir kolundan tutarak onu durdurdum. Daha doğrusu durdurmuştuk çünkü sahneden inen Jungkook'ta tam o anda diğer kolundan tutmuştu.

"Manyak mısın kızım? Çekil kenara arada kalacaksın." Jungkook sesini hafif yükseltip Jinsoul'ü uyarınca Jinsoul her hangi bir tepki vermedi.

Tam o anda da Taehyung yerden kalkıp Jimmy'nin üzerine doğru atıldı ve yüzüne doğru bir yumruk atmak için yeltendi ama Jimmy kolundan tutarak onu engelleyip Taehyung'a sert bir tekme attı.

"Bu sefer eşitiz." Jimmy sinirle soluyordu resmen. "Arkadaşların nerede?" Diye bağırdı Jimmy. "Bence gelsinler yoksa bu şekilde çok pis dayak yiyeceksin."

Jimmy Taehyung'u kışkırtacak bir şekilde sırıttı. Bunun üzerine Taehyung kaşlarını çattı ve kendini toparlayarak yeniden Jimmy'nin üzerine atıldı fakat bu sefer aralarına Jungkook girmişti.

"Tamam yeter uzatmayın." Jungkook Taehyung'un önüne geçerek Jimmy'e yaklaşmasını engelledi.

"Jungkook bırak." Taehyung bağırıp Jungkook'un elinden kurtulmaya çalıştı ama Jungkook buna izin vermedi.

"Lan mal mısın? Başına bela alacaksın rahat dur."

Taehyung Jungkook'u dinlememekte oldukça ısrarcıydı. Bir kere çırpındı ve bu kez elinden kurtulmayı başardı. Jimmy bunu beklemiyor olacak ki Taehyung'dan sert bir yumruk yedi. Gözlerimi sıkıntıyla yumarak onlara doğru ilerledim.

"Taehyung yeter gidiyoruz."

Onu tutup çekmeye çalıştım ama buna izin vermeyip önüme geçti. Şu an tek muhatabı Jimmy gibiydi. Başka kimseyi takacağını sanmıyordum.

"Sırf inadına yapıyorsun." Diye bağırdı Taehyung ve Jimmy'e bir kere daha vurdu. "Kardeşimden uzak dur dedikçe bilerek gözüme sokuyorsun. Ama buna izin vermeyeceğim."

"Ya yeter diyorum sana."

Jimmy'nin önüne geçtiğimde Taehyung kaşlarını çatıp beni kolumdan tuttu. "Gidiyoruz."

Taehtung kolumu sıkarak beni sürüklemeye başladığında kaşlarımı çatıp kolumu ondan kurtarmak için hamle yaptım. Yürümeyi öğreneli çok olmuştu.

"Lan bıraksana kızın kolunu."

Jimmy yanımıza gelerek beni diğer kolumdan tuttu ve kendine doğru çekti. Taehyung bunun ardından inanamıyormuş gibi bir kahkaha attı.

 𝑶𝒕𝒉𝒆𝒓 𝑯𝒂𝒍𝒇 |𝑱𝒊𝒎𝒊𝒏✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin