2.4K 236 102
                                    

Canlarım bebeklerim bakın benim derslerim çoktan başladı fakat buna rağmen her akşam oturup bölüm yazıyorum. Azıcık daha aktif olursanız çok mutlu olurum. Azıcık yani çok değil.

Yorum yapmaktan kaçınmayın yani çünkü yorumlar benim için oylardan daha değerli.

Böyle olunca kendim yazıyormuşum kendim okuyormuşum gibi oluyor. Kötü mü yada sıkıcı mı yazıyorum acaba diye düşünüyorum.

Umarım dikkate alınır hepinize

keyifli okumalar
💜

Jinsoul ile ingiliz tiyatrosu dersimizden çıkmış okulun kampüsünde yürüyorduk. Aklım sürekli Jimmy'de olduğu için dersi doğru düzgün dinleyememiştim. Şu an okulun dilinde Jimmy vardı. insanlar sürekli ne kadar çok değiştiği hakkında konuşup duruyorlardı.

Gerçekten anlam veremiyordum. Sırf saçlarını ve kıyafet tarzını birazcık değiştirdi diye çocuğa düşmeye başlamışlardı. insanlar neden bu kadar iğrençlerdi ki?

Onların aksine bende daha çok Jimmy'nin değişen tavırlarına takılmıştım. Daha çok konuşuyordu, mimikleri bile değişmişti ve bu bana garip geliyordu.

"Dikkat et düşeceksin."

Jinsoul hızlı bir şekilde koluma girdiğinde olduğum yerde durdum ve donuk bakışlarımı yerde duran büyük taşa çevirdim.

"Aklın nerede senin?"

"Soruyor musun?"

Sıkıntılı bir nefes verip yürümeye koyulduğunda bende kendimi toparlamaya çalışarak onun peşinden hareketlendim. Jimmy dengemi alt üst etmişti. Bakışlarım bahçede geziniyor her yerde onu arıyordum fakat ne yazık ki onu dünden beri görmemiştim.

Bir süre sonra Jinsoul ile kantine girip gördüğümüz boş bir masaya oturduk. Jimmy burada da görünmüyordu.

"Jimmy konusu kafanı kurcalıyor biliyorum ama kendini biraz toparla. Önünü bile görmüyorsun."

Çantamı yanda duran sandalyenin üzerine bırakıp arkama yaslandım. Bakışlarım istemsizce kantinde bir kere daha dolaşmıştı. Sanırım bugün bunu sürekli yapacaktım.

"Elimde değil." Diyerek Jinsoul'e döndüm. "Bir insan iki haftada değişebilir mi?"

Elinde tuttuğu su şişesinin kapağını atarak küçük bir yudum aldı."Dış görünüşünde sorun yok ama kişiliğinin bu kadar evrime uğraması garip."

Dudaklarını büzmüş yüzü düşünür gibi bir hal almıştı. "Gerçi ben daha Jimmy ile konuşmadım." Diyerek lafına devam etti. "Belkide sen abartıyorsun."

Bunu söylemesinin ardından başımı hızla iki yana salladım. Abartmıyordum. "Hayır, davranışları tamamen değişmiş, mimikleri bile farklı. Çok kendinden emin bakıyor. Benimle göz göze gelince bile utanırdı."

Jinsoul kaşlarını yukarı kaldırdı. "Belliki dayak yedikten sonra hırs yapmış. Gruruna yedirememiş olabilir. Yada belkide hep böyle biriydide hepimizi kandırıyordu."

Alayla konuşmasının üzerine gülerek gözlerimi devirdim. "Yok artık."

Ardından Jinsoul aklına bir şey gelmiş gibi gözlerini irileştirip parmağını şıklattı ve masada öne doğru eğildi. "Ya bunun bir ikizi varsa."

 𝑶𝒕𝒉𝒆𝒓 𝑯𝒂𝒍𝒇 |𝑱𝒊𝒎𝒊𝒏✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin