①⑤

2.1K 203 147
                                    

Uzun bir zaman sonra yeniden merhaba. Açıklama yapmıştım fakat hala duymayanlar var sanırım. Bir süre internet erişimimim yoktu fakat çok şükür sorunları hallettim. internetle bir sorunum kalmadı yani.

Bölüm yazmayı çok özlemişim eminim sizde yorum yapmayı özlemişsinizdir😆

Umarım beğenirsiniz.Keyifli okumalar

💚

Jinsoul ile birlikte kampüs çimenlerinin üzerinde oturuyorduk. Bir haftayı daha geride bırakmıştık ve bugün haftanın ilk günüydü. Havta sonu tamamen yeni eve taşınma sorunu ile geçmişti. Eşyalarımızı toplayıp yeni eve yerleştirmek uzun sürmüştü ama sonunda hepsini halledebilmiştik.

"Sonunda Mark ve sevgilisini konuşmayı bıraktılar."

Jinsoul arkamızdaki ağaca yaslanıp gözleriyle etrafımızda bulunan öğrencileri işaret etti.

"Günlerdir okuldan atılmaları konuşuluyor ve bana gına geldi."

Gülerek omuzlarımı silktim. "Boş ver." Dedim umursamaz bir ses tonu ile. "Nasıl olsa bizi ilgilendirmiyor."

Sevgilisi bir yana Mark'ın artık bu okulda olmaması beni çok mutlu ediyordu. Artık Jimmy'e bulaşamayacaktı ve bir kişinin bile eksilmesi beni inanılmaz rahatlatıyordu. Her ne kadar Jimmy eskiye kıyasla bu durumla çok daha rahat başa çıkabiliyor olsada hala onunla uğraşan insanlar sinirini bozuyordu.

"Sen bu akşam Jungkook'la mı buluşacaksın?" Konuyu değiştirmek adına sorduğum sorunun ardından bakışları beni buldu.

"Evet." Dedi neşeli bir ses tonu ile. "Yani, evine gideceğim. Annesi ve babası bu akşam yokmuş."

Ev lafını duyunca kaşlarımı yukarı kaldırdım. "Bana bak çok geç olmadan gel yoksa bacaklarını kırarım."

Yalancı bir kızgınlıkla konuşmamın üzerine Jinsoul kendini tutamayarak kahkaha attı. Şaka yapıyordum ama birazcıkta ciddiydim. Evet, ailemiz buradaydı ama yine de kendini salamazdı. Jungkook'a güveniyor olsam bile.

"Tamam anne."

Dalga geçercesine konuşmasının üzerine gözlerimi devirdim. Jinsoul bir yana asıl sorun Ga Yoon'du. Kızı resmen eve sokamıyorduk.

"Peki, sen babanla mı vakit geçireceksin bu akşam?" Jinsoul'ün sorduğu soru ile yüzümü astım.

"Hayır, iptal etti. Bugün çok işi varmış."

Babam banada Taehyung'a da bu akşam hep birlikte vakit geçireceğimize dair söz vermişti ama maalesef gerçekleşmeyecekti. Aslında bu büyük bir sorun değildi fakat ilk defa işinden dolayı bizi ekiyordu.

"Üzülme, telafi eder."

Gülümseyerek başımı olumlu anlamda salladım. Bu sırada aramızda bir süre sessizlik olmuştu. Hava hafif esiyor olsada çok güzeldi ve çimenlerin kokusu burnuma doluyordu. Gözlerimle kampüsü tarayıp Jimmy'i aradım fakat ortalıkta yoktu. Dersi bittikten sonra burada buluşacağız diye anlaşmıştık.

"Ben gidiyorum."

"Nereye?"

Jinsoul çantasını eline alıp oturduğu yerden kalktı ve üzerini silkti. "Jungkook'u hiç görmedim bugün. Nerelerde, kimlerle ne yapıyor bakayım bir."

 𝑶𝒕𝒉𝒆𝒓 𝑯𝒂𝒍𝒇 |𝑱𝒊𝒎𝒊𝒏✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin